Peršokti prie turinio

2,1td bendros problemos

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 981

#161 Shamas

Shamas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406 2.1TD Bosch

Parašyta 2007 gruodžio 23 - 15:29

paziuresiu, visdelto radau 1na pakaitinimo zvake neveikia. -_-
  • 0

#162 wolf

wolf
  • Forumo naujokai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot, Renault

Parašyta 2007 gruodžio 23 - 15:57

mano pažįstamos sesei buvo analogiškas atvejis.. toks pat variklis, peršoko diržas nutrūkus generatoriaus dirželiui.. tai vyrai spėkit kiek už tvarkymą sumokėjo  :D nu žinau, kad neatspėsit, tai pasakau - 2750LT už viską :mellow: taip taip, tiek :D štai ką reiškia, kai mergina į servisą nuvaro ir dar mažame mieste, kur meistrai nežino iš kurios pusės prie prancūzo prieiti.. linkėjimai tiems mažeikiškiams "meistrams" :D

iš savo pusės galiu pasakyti, kad HDi'nui buvo diržas šokęs, tai kainavo 470 su darbu :)

o tu man parasyk, koks tas servisas Mazeikiuose, bais idomu, kad kada pats ant tokiu neuztaikyciau

TPL autoservisas Sedos gatvėj, kažkur prie sankryžos su Vilties gatve (aš ne mažeikiškis, daugiau nieko nežinau :))
  • 0

#163 arthuras

arthuras
  • Senbuviai
  • Vieta:Marijos žemė
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0 HDI SW+Citroen C3 1.4 i

Parašyta 2007 gruodžio 23 - 21:57

paziuresiu, visdelto radau 1na pakaitinimo zvake neveikia. -_-

Tai keisk visas. Taip rekomenduoja dyzelistai-motoristai. Ir, aisku, pasikeisk filtrus. Manau, kad rytoj dar dauguma kromeliu dirbs. Ir oras ner labai saltas (tuo atveju, jei neturi garazo).
  • 0
arthuras

Nuotrauka

#164 Svečias_Timuxs_*

Svečias_Timuxs_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 gruodžio 24 - 01:49

Tai keisk visas. Taip rekomenduoja dyzelistai-motoristai. Ir, aisku, pasikeisk filtrus. Manau, kad rytoj dar dauguma kromeliu dirbs. Ir oras ner labai saltas (tuo atveju, jei neturi garazo).

Jo pakaitinimo pasikeisk wisas, nes sako kad jei viena pakeiti kitos sueina.
  • 0

#165 DuEr

DuEr
  • Senbuviai
  • Vieta:Kėdainiai
  • Automobilis:Peugeot 406, 2.1td, 97

Parašyta 2007 gruodžio 24 - 09:28

Tikrai taip. Jeigu kuras išbėgęs, paspaudus, jaučiasi, kad ten tuščia. Dabar kartais vėl užsiožiuoja - nesikuria. Bet , nuspaudus "kriaušę", jaučiasi, kad ji pilna. Kaltinu signalizaciją, nes vakar ją radau negyvą - buvo įsijungus signalizacija ir nusodino akumoliatorius. Galvojau, atia kompui, bet laimingai išsisukau. Pakroviau akumoliatorius ir užsikūriau. :rolleyes:
  • 0

#166 tomux

tomux
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 406 2.1td

Parašyta 2007 gruodžio 25 - 00:01

gal net butu pigiau imt kita varikli plika, ir pakeist.

o tai kiek plikas variklis? kiek dar darbas? visvien ir tepalai ir dirzas pagrindinis keisis ir generatoriaus dirzas.

Parašyta Dec 23 2007, 11:47 AM
--------------------------------------------------------------------------------
(Darbe tvarkė 406-ą TD. Visa problema - kreivas generatoriaus diržo įtempėjas. Diržas nusprūdo į vidinę pusę, jį pasigavo paskirstymas... Anas peršoko, bet nesuplyšo, dauguma karomyslų ir keli vožtuvai - atia...
Kas baisiausia - tai jam atsitinka jau antrą kart. Įtempėją pakeitė, bet chebra vistiek nerimauja... )

man ir kazka servise aiskino apie kreiva ar tai dar kazkoki generatoriaus itempeja, bet kad ir ta itempeja keite kartu kai dirza keiciau.
  • 0

#167 Shamas

Shamas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 406 2.1TD Bosch

Parašyta 2007 gruodžio 30 - 14:27

pasikeiciau. dbr ryte toligiai dirba, viskas idealu.
  • 0

#168 tomux

tomux
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 sausio 03 - 15:28

sveiki, tai va pakeite man karomislus, dirza, itempeja. uzkuriu masina o jinai spjaudosi dumai ruksta. gal kas kokiu minciu? servisas siulo ant kompo jungt bet klp garaznikai nepajungia su lucas siurbliu o pezo centre brangoka
  • 0

#169 Svečias_gealan_*

Svečias_gealan_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 sausio 04 - 10:09

pasikeiciau. dbr ryte toligiai dirba, viskas idealu.

O ar imanoma patikrinti pakaitinimo zvakes neisemus? Gal varza ju ar pan.? Mano ir trukcioja kelias sekundes kai minusas, o siandien prie minus 16 is 3 karto uzsivede tik (uzsiveda ir uzgesta is kart, taip 3 kartus), gal ir kokia 1 nekaitina....
  • 0

#170 Svečias_PEUGEOT 405 GRD_*

Svečias_PEUGEOT 405 GRD_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 sausio 04 - 10:32

O ar imanoma patikrinti pakaitinimo zvakes neisemus? Gal varza ju ar pan.? Mano ir trukcioja kelias sekundes kai minusas, o siandien prie minus 16 is 3 karto uzsivede tik (uzsiveda ir uzgesta is kart, taip 3 kartus), gal ir kokia 1 nekaitina....

ISIMTI ZVAKES NEREIKIA,tik laida nujimk ir pamatuosi varza ,jei nieko nerodys tai jau galas zvakei
  • 0

#171 Aurimas K.

Aurimas K.
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 307 2.0 HDI

Parašyta 2008 sausio 04 - 10:48

Uzejus salciams su mano P307 tas pats. Ieskoti tos kriauses?
  • 0

#172 DuEr

DuEr
  • Senbuviai

Parašyta 2008 sausio 04 - 13:13

Pas tave HDI variklis ir tur būt jos nėra, nes bake stovi siurbliukas. Pradėk jieškoti sliekų nuo pakaitinimo žvakių. :rolleyes:
  • 0

#173 DuEr

DuEr
  • Senbuviai

Parašyta 2008 sausio 04 - 13:25

Nupirkau as nauja puga :) 406 1997m. 2.1TD :lyzht:

Nelabai naujas, bet daiktas geras. Jeigu neužvaikytas ir mašinos pirkimo loterijoje pasisekė - didelio vargo neturėsi. Žinoma, metai daro savo. Kiek prabėgus gal dar ir žalia? :rolleyes:
  • 0

#174 Svečias_egida_*

Svečias_egida_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 sausio 04 - 13:31

Pugas 406 2.0 HDI. pas mane ta pati problema. kiekviena ryta po didesnio saltuko sunkiai uzvedu. zvakes patikrinau, pakeiciau akuma- niekas nepaeda. Peugeot servise taip pat uzsimine apie papildomo voztuvelio statyma, kiek is jo naudos nezinau.
  • 0

#175 rimbas

rimbas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot

Parašyta 2008 sausio 04 - 13:35

aj pas man irgi 605 tas pats ryte dreba kratosi keles sekundes reiks senien zvakutes patikrint nes filtrai visi nauji stovi viskas lyg ir tvarkoj kita turetu but!!
  • 0

#176 rimbas

rimbas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot

Parašyta 2008 sausio 04 - 13:38

605 mano 2.5td panashei kol shaltas uzsiveda uzgesta ir taip kelis kartus paksui dreba kol neishyla !!! bet kai shiltas variklis tai viskas tvarkoj!!! brolis servisa turi tai buvau su meistrais pakalbet tai sake arba zvakes arba abratke taip vadinama uzsiorina ir del to dusta!!! sendien zvakes tikrint reikes!
  • 0

• Svečiai

Parašyta 2008 sausio 04 - 15:41

Pas tave HDI variklis ir tur būt jos nėra, nes bake stovi siurbliukas. Pradėk jieškoti sliekų nuo pakaitinimo žvakių. :rolleyes:

siemens sistema turi kriause nezinau kaip boshas
  • 0

#178 tomux

tomux
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 sausio 04 - 17:17

sveiki,
tai va pakeite man karomislus, dirza, itempeja. uzkuriu masina o jinai spjaudosi dumai ruksta. gal kas kokiu minciu? servisas siulo ant kompo jungt bet klp garaznikai nepajungia su lucas siurbliu o pezo centre brangoka. Tiesa kuro sistema sutvarke. oro lygtais niekur nebegaudo

Tiesa kuro sistema sutvarke. oro lygtais niekur nebegaudo
  • 0

#179 Svečias_Dainuska_*

Svečias_Dainuska_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 sausio 04 - 19:43

sunkiai ir pas mane kuresi gal sakau issukt zvakes ir tada jas visas kartu tikryt nes girdejau kad pasenusios nevienodai kaista.Tikrinau savo su testeriu visos rode 0.07 omu tai kaip ir geros butu.
  • 0

#180 Svečias_DAULS_*

Svečias_DAULS_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 sausio 04 - 22:17

jeigu yra 100lt tai pasikeiti y naujas BOCH ir pamirsti kad yra toks dalykas jei gu ne isimi zvake prie akumo 2sek ir matosi normaliai
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0