raso BRC. Ka as zinau? Reiks paklaust kai nuvaziuosiu po 1000 km pirmam kartui. Sake deda viska ka geriausia ziuo metu turi. o ka?Kieno čia gamyba?

Kokia duju iranga patartumet?
Parašyta 2010 balandžio 03 - 16:22
Parašyta 2010 balandžio 03 - 16:27
Man tik įdomu, kieno gamybos purkštukai. Mano japanski Keihinai pratarnavo 5 metus, dabartiniai Valtek (italų) - sakė kaip pasiseks, gal 3, gal ir 5 metus patarnaus. O va šitie Railk net negirdėti man...raso BRC. Ka as zinau? Reiks paklaust kai nuvaziuosiu po 1000 km pirmam kartui. Sake deda viska ka geriausia ziuo metu turi. o ka?
Parašyta 2010 balandžio 03 - 16:51
Parašyta 2010 balandžio 03 - 17:15
Valtek yra senieji ir naujesni. Man tuos naujesnius sudėjo. Kiek tarnaus, tiek. Ne super brangūs......o Valtek tik 40 000 km..
Beje, o jus vazinejat su dujom iki galo kol visai pasibaigia ir i benza persijungia? Ar anksciau jau pilates kai mirksi paskutine lempute? Nes to nepaklausiau. Ir kuri tinkla dujoms renkates? Man rekomendavo PK Orelean.
Dujas stengiuosi įpilt, kai jau mirksi, nors kartais ir pramazinu, kelis km benzu iki kolonėlės tenka "paišlaidaut".
Orlene dujos neblogos, kartais išeiga maloniai nustebina. Turiu nuolaidų kortelę, keli centai nuo litro susitaupo. Kuršių g. prie XXL Norfos pilantis virš 20 l - 10 ct/l nuolaida (nepamenu, kaip ten ta kolonkė vadinasi)...
O vat Lukoilo vengiu, kaip velnias kryžiaus...

Parašyta 2010 balandžio 03 - 17:44
Alexia (buves Uno-X)? Jame benza visada pilu ir turiu 7 ct. kortele, tad reiks ir dujas piltis tadaKuršių g. prie XXL Norfos pilantis virš 20 l - 10 ct/l nuolaida (nepamenu, kaip ten ta kolonkė vadinasi)...

Parašyta 2010 balandžio 03 - 19:33
as tokiu pat budu vengiu Orlen.Ne karta isitikintaValtek yra senieji ir naujesni. Man tuos naujesnius sudėjo. Kiek tarnaus, tiek. Ne super brangūs......o Valtek tik 40 000 km..
Beje, o jus vazinejat su dujom iki galo kol visai pasibaigia ir i benza persijungia? Ar anksciau jau pilates kai mirksi paskutine lempute? Nes to nepaklausiau. Ir kuri tinkla dujoms renkates? Man rekomendavo PK Orelean.
Dujas stengiuosi įpilt, kai jau mirksi, nors kartais ir pramazinu, kelis km benzu iki kolonėlės tenka "paišlaidaut".
Orlene dujos neblogos, kartais išeiga maloniai nustebina. Turiu nuolaidų kortelę, keli centai nuo litro susitaupo. Kuršių g. prie XXL Norfos pilantis virš 20 l - 10 ct/l nuolaida (nepamenu, kaip ten ta kolonkė vadinasi)...
O vat Lukoilo vengiu, kaip velnias kryžiaus...![]()

Parašyta 2010 balandžio 03 - 20:17
pritariu del Orlen duju.as tokiu pat budu vengiu Orlen.Ne karta isitikinta
Valtek yra senieji ir naujesni. Man tuos naujesnius sudėjo. Kiek tarnaus, tiek. Ne super brangūs......o Valtek tik 40 000 km..
O vat Lukoilo vengiu, kaip velnias kryžiaus...![]()
![]()
Parašyta 2010 balandžio 03 - 20:22
Kuo nepatiko? Aš su jom nepastebėjau nieko blogo......vengiu Orlen.Ne karta isitikinta

Parašyta 2010 balandžio 03 - 20:42
nzn,gal cia skirtinguose miestuose yra kitaip.Man ir su 306 jos netiko,o ir dabartiniam panasiai.Su maisykline iranga is viso buvo baisu,traukuliai masinai.Su purskalu kaip ir normaliai,bet baigesi tuom,kad 2kart teko dujas reguliuot...Kuo nepatiko? Aš su jom nepastebėjau nieko blogo...
Parašyta 2010 balandžio 03 - 21:35

Parašyta 2010 balandžio 06 - 14:10
As net kortele kurui,tame tarpe ir dujom, Orlen turiu,kur duoda -12 centu, nesvarbu,litra ar 50 pirksi, bet vistiek ten nebepiluna man BRC kaip tik sake, kad jie stengiasi tik su PK Orlean vaziuoti. Ir masinai gerai ir daugiau km nuvaziuoja. O visi kiti siaip sau... Negi Mazeikiams jie suda varo, o kitiems gerai?
As pats pirma baka irgi PKOreale uzsipyliau ir kol kas viskas gerai
Parašyta 2010 balandžio 06 - 14:31
o kame blogumas tau pasireiskia? Bendradarbis sake pila tik Lukoil ir Statoil Kaune. Jimmy nuo Lukoil zegnojasi, tu nuo Orleano? Pirma baka isvazinejau su Orleano dujom - nieko nepastebejau. Antra prisipyliau prie Alexia automatiniu kur yra duju uzpildymas (nepamenu pavadinimo tik). Patiko, kad be jokios korteles dave 10 ct. nuolaida. Irgi viskas ok. Tai kame buna tas duju blogumas del kurio jus vengiate vieno ar kito tinklo???As net kortele kurui,tame tarpe ir dujom, Orlen turiu,kur duoda -12 centu, nesvarbu,litra ar 50 pirksi, bet vistiek ten nebepilu

Galima placiau, please

Parašyta 2010 balandžio 06 - 14:58
Pasireiskia ivairiai,pavardysiu ne konkrecias degalines, o skirtumus.o kame blogumas tau pasireiskia? Bendradarbis sake pila tik Lukoil ir Statoil Kaune. Jimmy nuo Lukoil zegnojasi, tu nuo Orleano? Pirma baka isvazinejau su Orleano dujom - nieko nepastebejau. Antra prisipyliau prie Alexia automatiniu kur yra duju uzpildymas (nepamenu pavadinimo tik). Patiko, kad be jokios korteles dave 10 ct. nuolaida. Irgi viskas ok. Tai kame buna tas duju blogumas del kurio jus vengiate vieno ar kito tinklo???
![]()
Galima placiau, please
1. Skiriasi masinos trauka, masina ne trukcioja, begejasi tolygiai,bet is karto galima pajusti,geriau ar blogiau masina vaziuoja.Buvau susigundes,dar kazkas pasnekejo,kad tokioj ir tokioj degalinej geros dujos, be to,ten gaunu -14ct ,ir isipyliau pilna baka.Beveik visa isvazinejau ir vakar isipyliau Lukoilo.Isvaziaves is degalines ir ramioj tiesioj gatvej paspaudus pamaniau,kad benzu vaziuoju,traukos skirtumas jautesi akivaizdziai
2. Skiriasi sanaudos, su vienos degalines dujom nuvaziuoji daugiau
3. Yra teke Orlene isipilt tokiu duju,kad masina trukciojo,tampydavosi staigiau begejantis,net saudydavo
Priburiau as cia, bet parasiau savo nuomone, tegul kas pataiso ar isvadino durnium mane,bet yra kaip yra

Svečias_Mazas_*
Parašyta 2010 gegužės 22 - 17:51
Ačiū.
Šį pranešimą redagavo Mazas: 2010 gegužės 22 - 17:52
Parašyta 2010 gegužės 22 - 19:32

Parašyta 2010 gegužės 22 - 19:43
TFSI lpg hibrid 147kw
parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas
Svečias_Mazas_*
Parašyta 2010 gegužės 22 - 22:36
Na as apie Asipirkima kazkaip ir nesuku galvos,ne delto gyvename kad viskas ar kazkas atsipirktu,man reikia "Cia ir dabar" kad vaziuociau pigiau,na svarbu kad tos Dujos nepradetu "Saudyti ir pan.". . Nzn gal daba ir visai kitos tos sistemos,bet kaip turejome Ascona 1984mtik klausimas kada atsipirks.

Skambinau Alytiskiam, tai siule uz 2100lt Lenkiska y mano ta 307(2002m),sake tipo jau Lenkai Patobuline tuos Pursktukus ir aplamai visa lenkiska yranga,o uz 2800lt tai jau visa Italiska yranga (bet rekomendavo buten ta lenkiska)...
Šį pranešimą redagavo Mazas: 2010 gegužės 22 - 22:40
Parašyta 2010 gegužės 24 - 10:52
Parašyta 2010 gegužės 24 - 11:36
zinau zmogu kuris deda purkstukines uz 1500 lietuvisku kaune, atramos balionas, italiski purkstukai ir lietuviskas kompas, bet jau taip sake, tipo kiek kam dejes nusiskundimu nebuvoKaune lenkiskos ir italiskos irangos hibrida isidetum uz ~1800 Lt.
Svečias_Mazas_*
Parašyta 2010 gegužės 24 - 21:15
Tuoj ir uz 800lt surasiu,bet zinoma Nera skirtumo kur jas detis jeigu Kokybiskai ir tvarkingai viska sudeda,o ir paskiau kad Nereiktu To meistro su Ziburiu jieskoti ir pan.zinau zmogu kuris deda purkstukines uz 1500 lietuvisku kaune, atramos balionas, italiski purkstukai ir lietuviskas kompas, bet jau taip sake, tipo kiek kam dejes nusiskundimu nebuvo
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0