buvo vidutines ~7 dabar ~10? 2,0 vidutines ~7,9niekada nepatikesiu kad kuro sanaudos pakilo 3 litrais,

Kokias placiausias padangas eina uzdeti ant 407?
Parašyta 2010 balandžio 16 - 18:32
Parašyta 2010 balandžio 21 - 12:33
litras tikrai prisidejo ir nereikia p**...t proto, pas ziema vazinejau mazesnem dabar didesnem ir prisideda biski kuro aisku ne 20 ltr kaip tai i galva nedaslo bet litras kitas tai tikrai, juk masina sunkesne ratai platesni o platesni ratai [latesni kelia masinai numinti reikia tai ir jegos bei kuro kazkiek daugiau reikiauzdejau ant savo r18 ir metalines rastafkes kuriu svoris 12kg isklijavau masina izoliaciane medziaga kuri sveria tikrai nemazai,subas,2 stiprintuvai i bagazine ,priaugau beveik 15kg
,bet masina benzino naudoja teik pat
pagal tave man turetu koki 20 litru meiste imti![]()
![]()
Parašyta 2010 balandžio 21 - 12:36
ziema vazinejau su platesnem padangom(kazusas), bet taip gawos. tai skirtumas akivaizduslitras tikrai prisidejo ir nereikia p**...t proto, pas ziema vazinejau mazesnem dabar didesnem ir prisideda biski kuro aisku ne 20 ltr kaip tai i galva nedaslo bet litras kitas tai tikrai, juk masina sunkesne ratai platesni o platesni ratai [latesni kelia masinai numinti reikia tai ir jegos bei kuro kazkiek daugiau reikia
uzdejau ant savo r18 ir metalines rastafkes kuriu svoris 12kg isklijavau masina izoliaciane medziaga kuri sveria tikrai nemazai,subas,2 stiprintuvai i bagazine ,priaugau beveik 15kg,bet masina benzino naudoja teik pat
![]()
Parašyta 2010 balandžio 21 - 12:36
kazinak bando parodyti kad gerais upranta apie svorius ir kad didesni ratai ir sunkesne msina ima tiek pat kuro arba net maziau:) nu cia geri isvedziojimai bet nereikia varkti ir aiskinti kad pasunkejusi masina ar su didesniais ratais ima maziau kuro jai bijai pripazinti ir visiems giriesi kad tipo neima kuro tai ir toliau taip o cia nereikia lialia kad kuro neadaugejauzdejau ant savo r18 ir metalines rastafkes kuriu svoris 12kg isklijavau masina izoliaciane medziaga kuri sveria tikrai nemazai,subas,2 stiprintuvai i bagazine ,priaugau beveik 15kg
,bet masina benzino naudoja teik pat
![]()
Svečias_kazinak_*
Parašyta 2010 balandžio 21 - 14:19
klausyk,atvaziuok ,duosiu masina galesi pasivazineti ir isitikinti pats,man px kad jum uzsideju 255 plocio padangas ant 1.6 dyzelio daugiau imti pradeda,arba ant pasato 245 ,jei desit kas priklauso nepajusit didelio skirtumo,nors ka as cia sneku ,LIETUVIS pajustu jei tik 1ml daugiau pradetu imtikazinak bando parodyti kad gerais upranta apie svorius ir kad didesni ratai ir sunkesne msina ima tiek pat kuro arba net maziau:) nu cia geri isvedziojimai bet nereikia varkti ir aiskinti kad pasunkejusi masina ar su didesniais ratais ima maziau kuro jai bijai pripazinti ir visiems giriesi kad tipo neima kuro tai ir toliau taip o cia nereikia lialia kad kuro neadaugeja
uzdejau ant savo r18 ir metalines rastafkes kuriu svoris 12kg isklijavau masina izoliaciane medziaga kuri sveria tikrai nemazai,subas,2 stiprintuvai i bagazine ,priaugau beveik 15kg,bet masina benzino naudoja teik pat
![]()

p.s. as nesakau kad ima maziau kuro,as sakau kad nepastebejau jokio skirtumo,masinos kompas taip pat rodo ta pati,matai pas mane kita situacija ,nes po kapotu ne 1.6d kuris is paskutiniu bando isjudinti masina
Parašyta 2010 balandžio 21 - 14:27
mes snekam ne apie 1,6 d, o pas ka 2,0hdi su 100 kw. as sakau kai keiciasi kuro parodymai ne ml o litrais. atveskit kolega truputi.klausyk,atvaziuok ,duosiu masina galesi pasivazineti ir isitikinti pats,man px kad jum uzsideju 255 plocio padangas ant 1.6 dyzelio daugiau imti pradeda,arba ant pasato 245 ,jei desit kas priklauso nepajusit didelio skirtumo,nors ka as cia sneku ,LIETUVIS pajustu jei tik 1ml daugiau pradetu imti
kazinak bando parodyti kad gerais upranta apie svorius ir kad didesni ratai ir sunkesne msina ima tiek pat kuro arba net maziau:) nu cia geri isvedziojimai bet nereikia varkti ir aiskinti kad pasunkejusi masina ar su didesniais ratais ima maziau kuro jai bijai pripazinti ir visiems giriesi kad tipo neima kuro tai ir toliau taip o cia nereikia lialia kad kuro neadaugeja
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. as nesakau kad ima maziau kuro,as sakau kad nepastebejau jokio skirtumo,masinos kompas taip pat rodo ta pati,matai pas mane kita situacija ,nes po kapotu ne 1.6d kuris is paskutiniu bando isjudinti masina
Parašyta 2010 balandžio 22 - 05:49
Svečias_Edvis22_*
Parašyta 2010 gruodžio 18 - 12:01
Parašyta 2010 gruodžio 18 - 13:08
Parašyta 2010 gruodžio 18 - 13:10
5-108 C65Trupuciuka ne i tema, bet gal kas zinot kokie atstumai ant ratu tvirtinimo tasku pas 407.
Parašyta 2010 gruodžio 18 - 14:16
idek foto kaip atrodo. Bet 1.6HDI ir R18.........Na jau pora menesiu vazinejo su 225/45 r18 viskas telpa be problemu vaziuoja smagiai ir atrodo gerai.

Parašyta 2010 gruodžio 18 - 17:27
I <3 HATERS
Parašyta 2010 gruodžio 18 - 17:35

Svečias_Edvis22_*
Parašyta 2011 sausio 04 - 14:02
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0