Jump to content

Photo

Kauno koordinatoriaus rinkimai

• Please log in to reply
188 replies to this topic

#81 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • posts 2,321
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Posted 2010 October 22 - 06:22

To aga> nesinervuok, juk cia lietuva ir visiem tik kad palot. O paciam palinkeciau kantrybes, nes Maskva irgi ne per viena diena pasistate. Dar ilgai tavo pastangos bus bergzdzios, kol po truputi isklibinsi uzkerpejusius Kavenskus. Tiesiog visiem reikes laiko priprast prie tavo jaunatvisko entuziazmo. Nenuleisk ranku ir klibink slunkius, atkakliai siekdamas tikslo ji pasieksi. Bet pradziai pradek nuo saves. Uzsiaugink stora kiauta per kuri nejaustum kvailu pasaipu ir galetum kantriai eiti uzsibrezto tikslo link. Ir primigtinai siulau parasius posta pasitikrinti klaidas, nes ju veli begalo daug. Sekmes :beer:

Edited by linas.finelife, 2010 October 22 - 06:23.

• 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#82 Roccas

Roccas
  • Senbuviai
  • posts 1,757
  • Vieta:Far away
  • Automobilis:"Skateboard"

Posted 2010 October 22 - 07:00

Nepatingejau perskaityti.  :clap:
Nu 3.14zdiec!  :clap:  Ka ash galiu pasakyti.  :fool:
Typishka lietuvishka pozicija ypatch aga .
Nenustebsiu, jei po N metu i seima pretenduos ir eilini karta lietuva gelbes.  :ph34r:
Gelbetoju ir neatsiskleidusiu talentu tauta esam.  :fool:  Aciu dievui, kad dar ne visi mandatus gauna. Nors paziurejus i seima ir vyriausybe, tai sugebanciu tik viska sugadint  "gelbetoju" procentas arteja prie 100.

kaip supratau db esu pats blogiauses ir kalciauses. nafik cia kazka organizuoti kad niekad norinciu nebuna. db sestadieni as atvarysiu laiku prie arenos ir paziuresiu ar bent vienas zmogus atvazios. jai ne daugiau as nieko nezadu daryti ar del kazko stengtis nes visiem gilei nusisikti ant to ka tu darai. visi yprato nieko neveikti tik undienje pasedeti ir toliau nori kad taip butu. daug loja forume o veiksmo mazai. zinau kad tie kurie patys siulosi visad buna patis kalciausi ir blogiausi jau patyriau savu kailiu. daugiau as niekur nesisiulisiu busu toks pat kaip ir visi lauksiu kol kas ka pasiulis. nes matau kad zlyge cia viskas ir neikas nenori pokyciu. buvau daug ka sugalvojas bet matau neikam to nereikia. net kaip kluba reklamoti buvau sugalvojas aisku reiketu gal menkos investicijos bet bent gal kas pasikeistu

Tai gi tau aiškinam, atvažiuok iki IX forto aikštelės spalio 23 (šis šeštadienis) nuo 11val į citrų raliuką, bus daugiau tolko ir kitiems rekomenduoju :good:
  • 0
P406 2.0 16v XU10J4R.The fastest one after full engine rebuilt...Rides on bioethanol E85

#83 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Posted 2010 October 22 - 07:31

o gal jau metas baigti šitą cirką ir juokinti visą klubą su kavenskais rinkimais? :doh: Jei šiais metais nelaimėsim gimtadienyje kaip "Metų Tema" nominacijos - tada visa tai palaikysiu tik smagiu pokštu :clap:
  • 0
Roots to roots

#84 aga

aga
  • Senbuviai
  • posts 227
  • Automobilis:Volvo XC90 4.4 V8 AWD

Posted 2010 October 22 - 07:58

Nenustebsiu, jei po N metu i seima pretenduos ir eilini karta lietuva gelbes.  :ph34r:
Gelbetoju ir neatsiskleidusiu talentu tauta esam.  :fool:  Aciu dievui, kad dar ne visi mandatus gauna. Nors paziurejus i seima ir vyriausybe, tai sugebanciu tik viska sugadint  "gelbetoju" procentas arteja prie 100.

kaip supratau db esu pats blogiauses ir kalciauses. nafik cia kazka organizuoti kad niekad norinciu nebuna. db sestadieni as atvarysiu laiku prie arenos ir paziuresiu ar bent vienas zmogus atvazios. jai ne daugiau as nieko nezadu daryti ar del kazko stengtis nes visiem gilei nusisikti ant to ka tu darai. visi yprato nieko neveikti tik undienje pasedeti ir toliau nori kad taip butu. daug loja forume o veiksmo mazai. zinau kad tie kurie patys siulosi visad buna patis kalciausi ir blogiausi jau patyriau savu kailiu. daugiau as niekur nesisiulisiu busu toks pat kaip ir visi lauksiu kol kas ka pasiulis. nes matau kad zlyge cia viskas ir neikas nenori pokyciu. buvau daug ka sugalvojas bet matau neikam to nereikia. net kaip kluba reklamoti buvau sugalvojas aisku reiketu gal menkos investicijos bet bent gal kas pasikeistu

Tai gi tau aiškinam, atvažiuok iki IX forto aikštelės spalio 23 (šis šeštadienis) nuo 11val į citrų raliuką, bus daugiau tolko ir kitiems rekomenduoju :good:

manai man ralis visikai neodomus. neidomu ziureti kaip zmones lauzo sawo masinas
  • 0

#85 Roccas

Roccas
  • Senbuviai
  • posts 1,757

Posted 2010 October 22 - 08:03

manai man ralis visikai neodomus. neidomu ziureti kaip zmones lauzo sawo masinas

Prie ko čia mašinų laužymas, aiškinai, kad nori būti Kauno vadu - prašom, daugiau inciatyvos parodyk ir išrinks tave, reikia daugiau bendrauti su klubiečiais.O dabar man tas neįdomu, klubiečių palaikyti nenoriu ir t.t.Neįsižeisk, bet nieko gero su tokiu požiūriu. PEACE :beer:
  • 0
P406 2.0 16v XU10J4R.The fastest one after full engine rebuilt...Rides on bioethanol E85

#86 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • posts 2,200
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Posted 2010 October 22 - 08:31

nafik cia kazka organizuoti kad niekad norinciu nebuna. db sestadieni as atvarysiu laiku prie arenos ir paziuresiu ar bent vienas zmogus atvazios. jai ne daugiau as nieko nezadu daryti ar del kazko stengtis nes visiem gilei nusisikti ant to ka tu darai. visi yprato nieko neveikti tik undienje pasedeti ir toliau nori kad taip butu. daug loja forume o veiksmo mazai. zinau kad tie kurie patys siulosi visad buna patis kalciausi ir blogiausi jau patyriau savu kailiu. daugiau as niekur nesisiulisiu busu toks pat kaip ir visi lauksiu kol kas ka pasiulis. nes matau kad zlyge cia viskas ir neikas nenori pokyciu. buvau daug ka sugalvojas bet matau neikam to nereikia. net kaip kluba reklamoti buvau sugalvojas aisku reiketu gal menkos investicijos bet bent gal kas pasikeistu

Kiek supratau aktyvumo stoka ir anksciau buvo kauno problema. Del to ir buvo ieskoma zmoniu kurie gali isjudinti reikalus. Neuztenka kazka pasiulyti, kad visi pultu aktyviai dalyvauti. Speju busimam vadui reiks ideti daug darbo ir priimti nemazai sudu ant savo galvos, kol reikalai pasitaisys.
Ne tik peugeot klube, ne tik lietuvoj zmones vertinami pagal tai ka padaro, o ne pagal tai ka norejo padaryti.
Koks turetu buti kauno vadas? Toks kuris nenuleistu ranku net jei taip greitai reikalai nepasitaisys. Ir deja aga butent kantrybes au ir truksta. Per menesi laiko perdegei, isizeidei. Nejau manei, kad ateisi ir visi puls ant ranku nesioti? Su tokiu ambicingumu klubo valdzia jau butu issiskirsciusi, o mamutas praziles. Visada atsiras zmoniu kurie neivertins tavo pastangu, kuriems viskas sudas, valdzia bloga ir t.t. Bet reikia eiti, daryti toliau...
Nereikia vaikytis titulu, kad kazka padaryti. Yra puikiu pvz (liutukas, fajnaj, barkas, wiz, monikele ir t..t) kurie imasi, daro neturedami kazkokiu statusu. DARYK, nekreipk demesio i kitu kalbas, nenuleisk ranku jei kazka suorganizuosi ir niekam tai nebus idomu. Jei DARYSI gerai, viena diena kiti vis tiek ivertins.

Mano pasiulymas kaunieciams:

Jei neiseina isrinkti vienvaldzio organo, issirinkit kazkokia laikina taryba. Evx, gordonai, cecenas, cr, gal tas pats velvetas ? Suprantu, kad vienam zmogui gali trukti laiko, jegu viska suspeti. Bet gal keliu zmoniu komandai, dirbant petys i peti seksis geriau? O per kokius metelius is komandos isryskes lyderis kuris nores ir gales imti kauna i savo rankas.
  • 0
kažkaip.....

#87 aga

aga
  • Senbuviai
  • posts 227

Posted 2010 October 22 - 10:56

Kiek supratau aktyvumo stoka ir anksciau buvo kauno problema. Del to ir buvo ieskoma zmoniu kurie gali isjudinti reikalus. Neuztenka kazka pasiulyti, kad visi pultu aktyviai dalyvauti. Speju busimam vadui reiks ideti daug darbo ir priimti nemazai sudu ant savo galvos, kol reikalai pasitaisys.
Ne tik peugeot klube, ne tik lietuvoj zmones vertinami pagal tai ka padaro, o ne pagal tai ka norejo padaryti.
Koks turetu buti kauno vadas? Toks kuris nenuleistu ranku net jei taip greitai reikalai nepasitaisys. Ir deja aga butent kantrybes au ir truksta. Per menesi laiko perdegei, isizeidei. Nejau manei, kad ateisi ir visi puls ant ranku nesioti? Su tokiu ambicingumu klubo valdzia jau butu issiskirsciusi, o mamutas praziles. Visada atsiras zmoniu kurie neivertins tavo pastangu, kuriems viskas sudas, valdzia bloga ir t.t. Bet reikia eiti, daryti toliau...
Nereikia vaikytis titulu, kad kazka padaryti. Yra puikiu pvz (liutukas, fajnaj, barkas, wiz, monikele ir t..t) kurie imasi, daro neturedami kazkokiu statusu. DARYK, nekreipk demesio i kitu kalbas, nenuleisk ranku jei kazka suorganizuosi ir niekam tai nebus idomu. Jei DARYSI gerai, viena diena kiti vis tiek ivertins.

Mano pasiulymas kaunieciams:

Jei neiseina isrinkti vienvaldzio organo, issirinkit kazkokia laikina taryba. Evx, gordonai, cecenas, cr, gal tas pats velvetas ? Suprantu, kad vienam zmogui gali trukti laiko, jegu viska suspeti. Bet gal keliu zmoniu komandai, dirbant petys i peti seksis geriau? O per kokius metelius is komandos isryskes lyderis kuris nores ir gales imti kauna i savo rankas.

geros mintys man patiko. :good:
  • 0

#88 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • posts 2,321

Posted 2010 October 22 - 11:44

Va tau kaip pretendentui i vadus reiktu nusipirkt klubo velevele uz 40lt :wh:
  • 0

#89 aga

aga
  • Senbuviai
  • posts 227

Posted 2010 October 22 - 11:52

Va tau kaip pretendentui i vadus reiktu nusipirkt klubo velevele uz 40lt :wh:

neina man jos uzsideti jokio tolko man ja pirkti
  • 0

#90 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • posts 2,200
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Posted 2010 October 22 - 15:24

gal ne ten mauni :shy:
  • 0
kažkaip.....

#91 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • posts 2,321

Posted 2010 October 22 - 16:56

nu tai gi ne ant makuferio o ant lango ja reik maut... :clap:
O ant 307 lango ji puikiai uzsideda
  • 0

#92 aga

aga
  • Senbuviai
  • posts 227

Posted 2010 October 22 - 17:33

matai neesu as toks bukas ir zinau uzsideda ji ar ne. pas mane visi 4 elektriniai langai ir uzmovus ja ant lago uzdarant langa yra pajauciama kliutis ir langas automatiskai atsidaro atgal. tai jai nezinai prasyciau maziau varyti
  • 0

#93 Lauriukste

Lauriukste
  • Senbuviai
  • posts 534
  • Vieta:DEUTSCHLAND
  • Automobilis:Sena audine ir vyro 607.

Posted 2010 October 22 - 17:42

nematau postumio i prieki vado rinkimuose, nors nezianu ar pati galiu balsuoti, nes pastaruoju metu Kauna visai apleidau, net nezinau kada klubieciai meetinasi Kaune ir kurioj vietoj.
  • 0
Tegyvuoja EMIGRACIJA!!!! Kol nepasikeis kokios trys kartos valdzioje, tol Lietuvoje tvarkos nebus.

#94 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Posted 2010 October 22 - 17:43

Blevyzgokit ką norit, bet jaučiu pareigą kitą savaitę siūlyti balsavimą (tai liestų tik kauniečius). Kol kas turim tik tiek: 1. aga 2. cecenasdd 3. tegu lieka kaip buvę ... Dar turim laiko padidinti punktų skaičių. Primenu: siūlomi kandidatai netaps automatiškai valdybos nariais, o tik Velveto pavaduotojais (kol kas)...
  • 0
... labai piktas diedas...

#95 aga

aga
  • Senbuviai
  • posts 227

Posted 2010 October 22 - 17:57

nu tai krc darom taip. mes abu su cecenu bunam pavadotojai. organizojam viska ziurim ka daryti atgyvinti kauna. kuris is musu bus aktyvesnis tas ir gaus valdybos statusa o gal net abu jai viskas gerai kostysis. kaip jum tokia mintis?
  • 0

#96 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533

Posted 2010 October 22 - 18:19

... kuris is musu bus aktyvesnis tas ir gaus valdybos statusa o gal net abu ...

aga, taikyk į Mamuto vietą... :hmm:
... Du valdyboj nuo Kauno... Pipec... :doh:
  • 0

#97 Mindaugaz

Mindaugaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 484
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:ex Peugeot 605 sv3.0 , Volvo S60 D5 05',KIA SORENTO 3.5 4x4 naujas pirkinukas

Posted 2010 October 22 - 18:27

nu tai krc darom taip. mes abu su cecenu bunam pavadotojai. organizojam viska ziurim ka daryti atgyvinti kauna. kuris is musu bus aktyvesnis tas ir gaus valdybos statusa o gal net abu jai viskas gerai kostysis. kaip jum tokia mintis?

Pastebėjimas: Aktyvumas ir Produktyvumas - tai skirtingos sąvokos :ph34r:
  • 0
auto :
ex: Peugeot 605 sv3.0
Dabar:
Volvo S60 D5 05',
Kia Sorento EX 3.5 4x4
Nuotrauka

#98 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533

Posted 2010 October 22 - 18:33

Pastebėjimas: Aktyvumas ir Produktyvumas - tai skirtingos sąvokos :ph34r:

:good: pilnai pritariu...
Ne tas lyderis, kuris laksto it foksterjeras, o tas, kuris turi kolektyve autoritetą... B)
Vat kaip jį įgyt - čia jau ... :hmm:
  • 0

#99 Roccas

Roccas
  • Senbuviai
  • posts 1,757

Posted 2010 October 22 - 18:45

Nu bet ir tu duodi, nemanai, kad čia ne vieta lipti per galvas betkokia kaina.Reikia daugiau tolerancijos kitiems forumo dalyviams.Kai kažką super šaunaus parodysi, chebra atkreips į tave dėmesį.Sakyk ką nori, bet viską parodys laikas :wh:
  • 0

#100 Wiz

Wiz
  • Senbuviai
  • posts 398
  • Vieta:Lietuva, Vilnius.
  • Automobilis:Peugeot 406 1996

Posted 2010 October 22 - 18:50

:good: pilnai pritariu...
Ne tas lyderis, kuris laksto it foksterjeras, o tas, kuris turi kolektyve autoritetą... B)
Vat kaip jį įgyt - čia jau ... :hmm:

:good:

O is salies dar sioks toks pastebejimas:
Kauno vadas turetu buti kas is senbuviu, palaikantis kontaktus su kitu miestu vadais. O klubieciai turetu patys prisidet prie klubo gyvavimo. Kartais gal kiek paraginti vado, kartais savo inciatyva. Kaip pvz.: GM'as Ziezmariuose(jei nieko nemaisau). Atvare chebra, niekieno neraginti pasigamino :pug: veliaveles. Smulkmena, ale maloni, nemazai klubieciu jas isigijo. Kazkuris is atvykusiu, per krikstynas dar ir geriausiai pasirode.
Tas titulo vaikymasis... Tipo duokit sosta, arba kitaip as nieko nedarysiu taip kvailai atrodo..
  • 0
Obviously, the faster you travel, the sooner you get to where you're going. So you can see more and do more and learn more. Speed, as I've said many times before, makes you cleverer. ©J.Clarkson

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users