Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Kauno koordinatoriaus rinkimai

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 188

#41 cecenasdd

cecenasdd
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:kaunas
  • Automobilis:peugeot 306 xr "su veranda"

Parašyta 2010 spalio 07 - 20:11

Niekas ir nespjauna, tik lai jis pats nepasišiukšlina... :hmm:

Jei Gordonas atsisako, o daugiau savanorių nėra, tai ir aš pritarčiau pasiūlymui palikti Velvet'a bosu i GM, o aga'i palinkėti sėkmės ir noro kažką pakeisti realiai (o ne reikšti mintis tik klavą minkant...). Aga kaip supratau sutinka, ką apie tai mano ir kiti klubiečiai? :hmm:

pritariu. tegul bando juk pastangos jau pradeda reikstis, kartingai ant ledo, yomajo diena ir t. t. saunuolis :clap: tik aga pasistenk kad idejos nesibaigtu greitai ir sekmes :beer: ir truputi svelniau reaguok i kritika nes bus kaip amerikonam kai binladena palazdavojo :wh:
  • 0
"NET IR UZ BLOGA DARBA REIK DEKOTI, KAI JI KAS DARO IS VISOS SIRDIES"v.sekspyras

#42 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2010 spalio 07 - 20:35

Nu visiškas 3,14zdec... :doh: Blin, agai, skaitau ir nesuprantu: ko tu presinguoji įvykius? Keli sąlygas, trepsi kaip mažvaikis "... arba aš caras ir iškart, be jokių bandymų, arba man px..." Daleiskim, išrenkam iškart ir dabar, o pasirodys, kad tu - triochala. Vėl versti nuo sosto? Valdux, Velvetas - seni klubo vilkai ir jiems mandatas buvo įteikiamas drąsiai. Ką mes žinom apie tamstą, apart nenumaldomo valdžios troškulio ir net sakyčiau neetiškų pažadų pagirdyt kolegas šnapsu už postą? Pyk nepyk, bet aš kategoriškai PRIEŠ... :angry: P.S. nežinau, ar yra galimybė rinkti klubietį, kuris dar ne narys (kas pataisoma), bet pavaduotoju iki GM-o siūlau čečėną. Jei pasiteisins - taps ir nariu ir per GM-ą palaiminimą gaus pastovaus vado pareigoms....
  • 0
... labai piktas diedas...

#43 aga

aga
  • Senbuviai
  • Automobilis:Volvo XC90 4.4 V8 AWD

Parašyta 2010 spalio 07 - 20:41

Nu visiškas 3,14zdec...  :doh:
Blin, agai, skaitau ir nesuprantu: ko tu presinguoji įvykius? Keli sąlygas, trepsi kaip mažvaikis "... arba aš caras ir iškart, be jokių bandymų, arba man px..." Daleiskim, išrenkam iškart ir dabar, o pasirodys, kad tu - triochala. Vėl versti nuo sosto? Valdux, Velvetas - seni klubo vilkai ir jiems mandatas buvo įteikiamas drąsiai. Ką mes žinom apie tamstą, apart nenumaldomo valdžios troškulio ir net sakyčiau neetiškų pažadų pagirdyt kolegas šnapsu už postą? Pyk nepyk, bet aš kategoriškai PRIEŠ...  :angry:
P.S. nežinau, ar yra galimybė rinkti klubietį, kuris dar ne narys (kas pataisoma), bet pavaduotoju iki GM-o siūlau čečėną. Jei pasiteisins - taps ir nariu ir per GM-ą palaiminimą gaus pastovaus vado pareigoms....

gerai sutinku as tegu buna jis. jai tik bus nuo to klubui geriau

Šį pranešimą redagavo aga: 2010 spalio 07 - 20:47

• 0

#44 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 spalio 07 - 21:21

Pasiūliau dar vieną kandidatą, kad būtų RINKIMAI, o ne parodija. Agai, bijai rezultatų?...
  • 0

#45 aga

aga
  • Senbuviai

Parašyta 2010 spalio 08 - 01:13

Pasiūliau dar vieną kandidatą, kad būtų RINKIMAI, o ne parodija. Agai, bijai rezultatų?...

nebijau nei kiek. jai manote kad bus geriaqu saunu rinkite ji. man nebus vargo papildomo. as tik sakau noriu bandyti atgaivinti kauna kad butu ir zmoniu daugiau ir liksmiau ir panasiai.
  • 0

#46 Albertas

Albertas
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 206 S16

Parašyta 2010 spalio 08 - 05:23

Aga, dabar kaip supranu dar nieks nieko nerenk, tik siulo kandidatus. Kai jau visi susiulys, tada bus svarstymas ir balsavimas. Ash gal ir lievai ta reikala suprantu, bet kodel tyli esamas Kauno lyderius - vadas? shiaip jam reik, bent jau kol kas pavaduotojo, tei tegu ir siulo, priimtinus jam kandidatus.. :beer:
  • 0

#47 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2010 spalio 08 - 08:47

Jeigu jau atvirai, tai aš apskritai nelabai suprantu čia tų batalijų... Nei klubas oficialus, nei į CV įrašysi, kad esi vadas, nei algą už tai kažkas mokės :dntknw: . Ar čia dabar Kaune tokie dalykai, kad jeigu chebra nori susibėgt ir pagert alaus ar pakept šašlų, tai būtinai reikia surengt rinkimus, po kurių vadas nurodinės, kas mėsą mauna, kas ugnį kuria? :fool: Matyt pasenau, nes pas mus kažkaip buvo viskas paprasčiau
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#48 liutukas

liutukas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius, Telsiai
  • Automobilis:peugeot 205, suduzes baltukas =/

Parašyta 2010 spalio 08 - 09:02

Jeigu jau atvirai, tai aš apskritai nelabai suprantu čia tų batalijų... Nei klubas oficialus, nei į CV įrašysi, kad esi vadas, nei algą už tai kažkas mokės :dntknw: . .... Matyt pasenau, nes pas mus kažkaip buvo viskas paprasčiau

pritariu tau.
ir manau, kad nepasenai.
klube dar tikrai yra žmonių, kurie kažkaip be titulų apseina norėdami ką nors suorganizuot ar prisidėt prie organizavimo.
su tuo ir sveikinu, ir spaudžiu ranką žmonėm kurie vis turi, ir nepraranda iniciatyvos daryti idėjinius darbus :) :good:
  • 0
Duodamas vis tiek daugiau gauni pats.

DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass :) 106 (p 106) >>> Nissan Cube

#49 boMod

boMod
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 406 2.1TD

Parašyta 2010 spalio 08 - 14:44

Blemba skaiciau visa tema ir visada ant liezuvio galo mintis buvo kuria pagaliau gale perskaiciau :D Koks skirtumas VADAS ar KRABAS.... Aga buk LYDERIU ir viskas! Dziaugsis visi ir tikrai niekas tau nugaros nesuks... Anaiptol, padesim kiek galesim! Plius visi taip pat atsigaus ir patys daugiau ka nors sumastys :good: Kam tau tas molinis medalis ant pigios dovanu pakavimo juosteles su uzrasu "Stalo Shinkorius" Jetau pas mane pati visokiu ideju galvoj yra ir kai "apsitrinsiu" su visais daugiau, supras visi kas per tipas as, tada meginsiu idiegti savo mintis i klubo veikla, bet nei minties nera del kazkokio vado ar, kad nugara atsuks. P.S. Esu gaves grupes lyderio sertifika savais laikais kai sukaus neviriausybinese org., kelias parastas vadovai moko grupe -> grupej atsianda lyderis -> jis mkosi ir visur reiskia iniciatyva -> pats tampa vadovu -> toliau iesko nauju lyderiu naujoje grupeje. Galutiniam rezultate grupinej veikloj vadas reikalingas tik vesti tinkama kryptim, o lyderiai visa kita atlieka patys. Taip pat visada bus pasyvioji ir lyderiaujanti zmoniu grupes dalis

Šį pranešimą redagavo boMod: 2010 spalio 08 - 14:46

• 0

#50 cecenasdd

cecenasdd
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:kaunas
  • Automobilis:peugeot 306 xr "su veranda"

Parašyta 2010 spalio 08 - 20:46

MAMUTAI tark lemiama zodi,EVX rakink tema.isiaiskinom pakankamai.vadas velvetas lieka ir toliau vadu, klubieciu galinciu pagyvint klubo veikla yra ir atsiras dar daugiau. ultimatumai ar renkat arba nieko nedarau, netinka.nera cia ko myzciot is tuscio i kiaura.nes gausis kad tik susipjausim ir isvis nieko neliks,tik forumas. :doh: nusiraminam ir gana cia tu pezejimu. maziau kalbu daugiau darbu :clap:

Šį pranešimą redagavo cecenasdd: 2010 spalio 08 - 20:50

• 0
"NET IR UZ BLOGA DARBA REIK DEKOTI, KAI JI KAS DARO IS VISOS SIRDIES"v.sekspyras

#51 Wyycka

Wyycka
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 406 1999 2.0HDI

Parašyta 2010 spalio 08 - 21:00

Savo balsa atiduociau GORDONUI jei jis tarp kandidatu butu...
  • 0

#52 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 spalio 08 - 22:13

Jeigu jau atvirai, tai aš apskritai nelabai suprantu čia tų batalijų... Nei klubas oficialus, nei į CV įrašysi, kad esi vadas, nei algą už tai kažkas mokės :dntknw: . Ar čia dabar Kaune tokie dalykai, kad jeigu chebra nori susibėgt ir pagert alaus ar pakept šašlų, tai būtinai reikia surengt rinkimus, po kurių vadas nurodinės, kas mėsą mauna, kas ugnį kuria? :fool: Matyt pasenau, nes pas mus kažkaip buvo viskas paprasčiau

Atsakyk, Darka, tik "čiesnai": nafig tau, man, trečiam, šešioliktam nario kortelė? Kad po avataru būtų NARYS? Ar reikia prabangaus (20 lt) langų gremžtuko? Gal dažnai naudojiesi klubinėm nuolaidom? Abejoju...
Paprasčiausiai normaliam žmogui dūšią glosto statusas kolektyve. Naujokas, nuolatinis dalyvis, narys, valdyba - laipteliai. O pastarojo titulo kaip kas labai norėtų (kaip tas geras karys, aršiai norintis tapti generolu).
Jei užtenka tik neformalaus lyderio savoje grupelėje, tai gal viso derėtų atsisakyti valdybos ir prezidento? Ar tokios kalbos užvedamos, tik kai reikalai vyksta Kaune?
Jei visa valdyba padės mandatus, tai šitą temą rauksim, o kol kas sorry, nesikiškit. Išsirinksim. Tikiuosi, šį kart ne Šustauską... :wh:
  • 0

#53 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2010 spalio 11 - 08:37

Atsakyk, Darka, tik "čiesnai": nafig tau, man, trečiam, šešioliktam nario kortelė? Kad po avataru būtų NARYS? Ar reikia prabangaus (20 lt) langų gremžtuko? Gal dažnai naudojiesi klubinėm nuolaidom? Abejoju...
Paprasčiausiai normaliam žmogui dūšią glosto statusas kolektyve. Naujokas, nuolatinis dalyvis, narys, valdyba - laipteliai. O pastarojo titulo kaip kas labai norėtų (kaip tas geras karys, aršiai norintis tapti generolu).
Jei užtenka tik neformalaus lyderio savoje grupelėje, tai gal viso derėtų atsisakyti valdybos ir prezidento? Ar tokios kalbos užvedamos, tik kai reikalai vyksta Kaune?
Jei visa valdyba padės mandatus, tai šitą temą rauksim, o kol kas sorry, nesikiškit. Išsirinksim. Tikiuosi, šį kart ne Šustauską... :wh:

Jimmy, aš tikiuosi, kad tos kortos savikaina yra tikrai mažiau nei 20Lt ir ją pirkdamas, paprasčiasiai prisimetu tom keliom kapeikom prie klubo finansiškai. Aš tuos 20Lt galiu atseikėt ir be tos kortos, kai kam bus mažiau galvos skausmo. Štai ir viskas. Visas korteles sėkmingai kolekcionuoja mano vaikai. Ok, čia kaip sakoma kiekvieno reikalas. Tiesiog man biškį pasidarė juokinga nuo minties "jeigu mane išrinksit, snigs saldainiais ir šokolado upės tekės, o jeigu ne - fig vam". Vaikų darželiu kvepia ir tiek. Jeigu norit padaryt bent apynormaliai, tai ir pradėkit kandidatai nuo konkrečių planų, idėjų išdėstymo, kad būtų vaizdas kas ir kaip. Gal būt tos idėjos tinka OOOO klubui ir vėl liksit nesuprasti.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#54 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius, Palanga, Klaipeda
  • Automobilis:ex. Peugeot 406 Coupe; Peugeot 307 SW

Parašyta 2010 spalio 11 - 09:04

Ar dar neišrinkot?
  • 0

#55 aga

aga
  • Senbuviai

Parašyta 2010 spalio 11 - 12:50

Ar dar neišrinkot?

niekas neberenka palikom velveta
  • 0

#56 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 spalio 11 - 19:27

niekas neberenka palikom velveta

Taip, tavęs neskuba rinkt. Gal kolegos laukia kito Mesijaus... :ax:
Ir dar: nekalbėk už visus kauniečius. Niekas nieko nepaliko. Vado perrinkimas tik pradinėj stadijoj. Bus laikas - bus ir vaikas, skant...
  • 0

#57 aga

aga
  • Senbuviai

Parašyta 2010 spalio 11 - 19:53

Taip, tavęs neskuba rinkt. Gal kolegos laukia kito Mesijaus... :ax:
Ir dar: nekalbėk už visus kauniečius. Niekas nieko nepaliko. Vado perrinkimas tik pradinėj stadijoj. Bus laikas - bus ir vaikas, skant...

atsiprasau :beer:
  • 0

#58 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 spalio 15 - 08:18

Taigi, statau kandidatą - cecenasdd. Kas dalyvavo meetuose - matė ir bendravo, susidarė nuomonę. Bachūras rimtas, ne triochala. Kad vis dar ne narys - pataisoma (ateity), bet ir siūlau ne į etatinius vadus, o pavaduotoju (kol kas)... Svarstom, netingim, siūlom (-ės), gal iki klubo gimtadienio organizuosim balsavimą... :rolleyes:
  • 0

#59 Wiz

Wiz
  • Senbuviai
  • Vieta:Lietuva, Vilnius.
  • Automobilis:Peugeot 406 1996

Parašyta 2010 spalio 15 - 08:34

nera jokio noro organizuoti kai esi niekas. Pasiuliau nora buti nenori kaip nori. busiu kaip visi ir lauksiu kol kas pasiūlys kokios veiklos kurios galiu garantuoti kad nebus

Kazkaip uzkliuvo man. Taip iseitu, kad jei kas ka ir buvo suorganizaves nebudamas is valdybos - jis niekas? Kaip jau anksciau rase, nori ka organizuot - prasom. Pagirs dar.
Negi tas titulas toks itakingas?

Šį pranešimą redagavo Wiz: 2010 spalio 15 - 08:34

• 0
Obviously, the faster you travel, the sooner you get to where you're going. So you can see more and do more and learn more. Speed, as I've said many times before, makes you cleverer. ©J.Clarkson

#60 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:208

Parašyta 2010 spalio 15 - 09:55

Negi tas titulas toks itakingas?

Matyt :D
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0