Edited by diodas, 2007 August 03 - 11:02.
Kodel taip yra?
Started by zidanas, 2004 Apr 19 12:15
44 replies to this topic
Posted 2007 August 03 - 11:01
Kaip jau buvo minėta, beveik visi pakratymai būna dėl drabužių sąveikos su salonu (kėdės apmušalas ir panašiai). Jeigu prieš tai niekada netrenkdavo, o dabar pradėjo kratyti - reiškias naują rūbą dėvite O tas rūbas nebūtinai turi būti ant užupakalio. Dažnai krūvio kaupimasį lemia nekokybiški batai, o tiksliau - jų padas. Fantastinius krūvius galima sukaupti, kai sintetinės koinės trinas į sintetinį bato padą Vienu žodžiu, skubėti kaltinti auto tikrai nereikėtų - pradžiai reiktų pasieškoti problemos "mūsyse"
#42 Svečias_wdxsas_*
Posted 2007 November 29 - 20:25
306 kai turejau trenke o db 406 netrenke dar ne karto.visi rubai identiskai tie patys.tik vienas pirkinys vasarinai batai,kurie jau uzkampy.tie patys zieminiai batai ta pati ''kurtke'' kartais jega kai pasipurtai netiketai,skaityk biski pabundi is letargo miego ps.306 stiprekas buvo pajungtas ir vienas laidas tas minuso muset ejo y kebula,gal tai dare ytaka
Posted 2007 November 30 - 08:21
Anksčiau, kaip išsiaiškinau, moskvichiui nepatiko vienos mano kelnės - būdavo ir traškesių su žaibais. Gana stipriai ir dažnai. Kas prancūzei nepatinka - dar neišsiaiškinau. Kartais ir jai užeina, pakrato, nors retai. Žmona rečiau važiuoja - tai jai atrodo, kad kiekvieną kartą. O sėdynės tai odinės...
Posted 2007 November 30 - 22:50
jus ka?su fizika priesai?tokiu "perliuku"pripaistet.
kiek turejau masinu-ne viena "nekrate".gal del to ,kad 10 klaseje respublikineje fiziku olimpiadoje buvau antras.(dabar pajauciau kad neveltui mokiausi )
Edited by spakenas, 2007 November 30 - 22:56.
spakenas@gmail .com
#45 Svečias_wdxsas_*
Posted 2007 December 08 - 00:54
nu tai o matiekos kelintas buvai juk nedaug kuo skires man tai isvesdavo 4 is matiekaos uz kubikiuku padaryma is medzio stacekampio ir t.t. ;) neveltui nesimokiau nes visvien nieko nepamenu vos isejas uz kiemo vartu tai pasakok kame saknis kur tie vadinami sliekai,ir diploma gal ydesi su savo perliukais ;)
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users