Dirba kaip dyzelis :-) tas tavo v6 :-) nu bet o taciau,siandien isbandziau pusni tai ir likau kukuot,tiksliau atsikasiau su pusmetriniu vamzdziu ir langu valymo sluotele,nxuja pas mane nestumia sniego,pakilau ant pilvo ir vsio,man toks jausmas,kad priekis stovi auksciau nei galas :-) reiks pavasari ziuret kame problema,nes kadangi galas zemiau,tai sniega velka po savim,ko neturetu but:-D einu parukysiu,ir pazešiu ant kiek skiriasi aukščiai :-)
purkstukai duju cia toki kalenima skleidzia., pats variklis tyliai dirba

cia Mini dyzeliukas kaip laimonas kazkada minejo
hm., nezinau

turetam 2,5 neesu ant pilvo pasikabines

trilitrini vakar isbandziau likau patenkintas.., aisku ir nejau kaip vezlys., pries pusni paspaudziau gerai ir pedala uzmygiau daugiau., kad per viska prasokt... aisku as didziausia pliusa dedu padangom., guma vis kaip nauja., ir ranka tiesiog limpa prie gumos., kitoms tiesiog ta guma sukieteja., o pas mane vis dar minksta. ir dar beturi 10 mm protektoriaus.. Nauja turejo oficialiai ant popieriaus 11mm., tikroveje pamatavus irgi

giliam sniege padanga labai gerai limpa su sniegu. neeisivaizduoju kaip 605 galetu pasikabinti., nera buve su 605... su 406 pastoviai pasikabindavau ir kukuodavau.. 605 turetu but prigludes prie zemes...
bet tai kai dzipas tavo pezikas -25cm ? as nei dvieju pakeliu cigareciu nepakisciau po bamperiu.. nebent koki pusantro pakelio.. tiek 2,5 pezui tiek siam... galinis bamperis gal ir bus tie 25 cm., bet priekinis atrodo kiek ziauriai per daug., neisivaizduoju kad mano toks gali but
vakar po grederiavimo., nebesimate bamperio nei priesrukiniu

su sepeciu gavau bamberi gremzdi ir priesrukines su posukiais atvalyt
Šį pranešimą redagavo Eddy: 2012 gruodžio 17 - 08:36