Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Eddy/ P-605 /2,9 140kw/ 1998m.

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 824

#501 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Parašyta 2012 gruodžio 02 - 19:03

Taip,

Uztenka vien signalizacijos bloko. Signalizacijos blokas atlieka ta pacia funkcija kaip ir centrinio blokas. Tik tiek kad kaip minejau, gali blogai veikt, o jei taip bus, statai rele ir psio.

savaitgali, pasidarbavome miske., pasivazinejom ., po apsnigusias ir patizusias nesusalusias pievas., neuzklimpom pfu pfu pfu., bet kazkaip man stinga pasitikejimo savimi su automatu ziema :unsure: su ex 2,5 mechanu drasiai eidavau visur ...
Posted Image
Posted Image
Posted Image

beje., gal turit minciu., po sestadienio isvykos i taurage vairas tapo lengvutis kaip pukas., tiesiog dabar sukineju su vienu pirstu vaira... kaip supratau slegio reguliatorius... noretusi kad jis toks ir isliktu :hmm: tas slegio reguliatorius randasi po bamperiu keleivio pusei . i ji ateina skystis is stiprintuvo ir jungiasi plati fyske... sestadieni berods is jo klaksejo kaip elektrinis piemuo :hmm: .. vairas kolkas lyg siol lengvutis. o vaziuojant normaliu greiciu , berods irgi viskas ok., vairas lyg ne per lengvas, normalus. tai supratau atsigavo navarotas.. kazi kiek ilgam :hmm:

Šį pranešimą redagavo Eddy: 2012 gruodžio 02 - 19:26

• 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

#502 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2012 gruodžio 16 - 19:38

kaip zinia buvo problema su saltu varikliu ir dujom. kaip kitu patariamas savaitgali pasidarbavau ir issiardziau purkstukus. nebuvo nieko sudetingo., trukau gal tik puse valandos su purkstuku pastatymu i vieta. trumpas reportazas:
Posted Image

purkstuko cilindriukas su stumokliuku viduje. ant to "cilindriuko" ir maunasi tas raudonas elektro magnetas.
Posted Image

Elektromagnetas
Posted Image
Posted Image

cilindriuko vidus. jis ira reguliuojamas mikrometru is isorines puses. taciau nieko nedariau as kadangi pravaliau tuos pacius. dar ant to reguliuojamo varztelio uzklijuotas lipdukas., ne nenuplesiau tos plombikes dar
Posted Image

stumokliukas. is antro galo guminis padelis kuris uzdaro kelia dujom.. jis greiciausiai pradeda cakseti kai tas guminis padas susidevi, speju kai jis blogas blogai ir dujas dozuoja.. kitam gale spyruokle kur isideda i ta stumokliuko vidu ir tuo galu dedas i cilindriuka vadinama.
Posted Image

spyruoklyte
Posted Image

jau surinktas

Posted Image

video.. tuo momentu kai surinkau, maniau bedos neisprendziau nes salta vis dar dirbo blogai dujom. video: apsilus kaip visad susitvarke.

blogai:

kai susitvarke:

bet taciau ., ant kitos dienos problemos neliko kazkaip.. apsukos ciut pasokineja, bet negesta ir dirba daug graziau.. gal cia valymas padejo.. nezinau..
valyt ten nebuvo praktiskai ko., neradau nei vieno nesvarumo., purkstukai buvo svarus. valiau su skuduriuku. gaila wd neturejau... gumytes dar buvo geros.
  • 0

#503 sieras206

sieras206
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:406 HDI, 406 2.0T , 106 1.5D

Parašyta 2012 gruodžio 16 - 19:49

Pas mane ir dujos jau veikia. Buvo nustojes veikti kazkoks "dacikas" kuris atsakingas uz auksto slegio duju suspaudima. Statant dujas jie buvo ideje kazkoki no name, dabar jau stovi bosh. Svarbiausia kad sumokejau tik uz duju filtra 40 lt. Ir masina vaziuoja puikiai :)
  • 0

Peugeot%20logo.gif

EX 206 1.9D; 405 SRI ; 106 - 1.5D ; 406 Turbo petrol - 108kw , 406 HDI -80KW
NOW 306 XT 1,8 74KW automatic ; 306 cabrio; 407 1,6 hdi

#504 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2012 gruodžio 16 - 20:02

Pas mane ir dujos jau veikia. Buvo nustojes veikti kazkoks "dacikas" kuris atsakingas uz auksto slegio duju suspaudima. Statant dujas jie buvo ideje kazkoki no name, dabar jau stovi bosh. Svarbiausia kad sumokejau tik uz duju filtra 40 lt. Ir masina vaziuoja puikiai :)

na va, sveikinimai :good: as kolkas su dujom dar kentesiu, jei tas pravalymas is tikro kiek pamacijo
  • 0

#505 Pago

Pago
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas-Matlaukys
  • Automobilis:Peugeot 607 FL 2.2Hdi Ex.Peugeot 6O5 2.1 td "97

Parašyta 2012 gruodžio 16 - 22:25

Dirba kaip dyzelis :-) tas tavo v6 :-) nu bet o taciau,siandien isbandziau pusni tai ir likau kukuot,tiksliau atsikasiau su pusmetriniu vamzdziu ir langu valymo sluotele,nxuja pas mane nestumia sniego,pakilau ant pilvo ir vsio,man toks jausmas,kad priekis stovi auksciau nei galas :-) reiks pavasari ziuret kame problema,nes kadangi galas zemiau,tai sniega velka po savim,ko neturetu but:-D einu parukysiu,ir pazešiu ant kiek skiriasi aukščiai :-)
  • 0
Montuoju,aptarnauju stacionarius kondicionierius.Galiu pakonsultuoti
8-663-63443.

#506 Pago

Pago
  • Senbuviai

Parašyta 2012 gruodžio 16 - 22:48

Tai va,jei gerai matavau,tai nuo galinio buferio apacios iki zemes 25cm,priekyje ir tie patys 25bm :-)
  • 0
8-663-63443.

#507 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2012 gruodžio 17 - 08:34

Dirba kaip dyzelis :-) tas tavo v6 :-) nu bet o taciau,siandien isbandziau pusni tai ir likau kukuot,tiksliau atsikasiau su pusmetriniu vamzdziu ir langu valymo sluotele,nxuja pas mane nestumia sniego,pakilau ant pilvo ir vsio,man toks jausmas,kad priekis stovi auksciau nei galas :-) reiks pavasari ziuret kame problema,nes kadangi galas zemiau,tai sniega velka po savim,ko neturetu but:-D einu parukysiu,ir pazešiu ant kiek skiriasi aukščiai :-)

purkstukai duju cia toki kalenima skleidzia., pats variklis tyliai dirba :D cia Mini dyzeliukas kaip laimonas kazkada minejo :blush:
hm., nezinau :D turetam 2,5 neesu ant pilvo pasikabines :D trilitrini vakar isbandziau likau patenkintas.., aisku ir nejau kaip vezlys., pries pusni paspaudziau gerai ir pedala uzmygiau daugiau., kad per viska prasokt... aisku as didziausia pliusa dedu padangom., guma vis kaip nauja., ir ranka tiesiog limpa prie gumos., kitoms tiesiog ta guma sukieteja., o pas mane vis dar minksta. ir dar beturi 10 mm protektoriaus.. Nauja turejo oficialiai ant popieriaus 11mm., tikroveje pamatavus irgi :good: giliam sniege padanga labai gerai limpa su sniegu. neeisivaizduoju kaip 605 galetu pasikabinti., nera buve su 605... su 406 pastoviai pasikabindavau ir kukuodavau.. 605 turetu but prigludes prie zemes...
bet tai kai dzipas tavo pezikas -25cm ? as nei dvieju pakeliu cigareciu nepakisciau po bamperiu.. nebent koki pusantro pakelio.. tiek 2,5 pezui tiek siam... galinis bamperis gal ir bus tie 25 cm., bet priekinis atrodo kiek ziauriai per daug., neisivaizduoju kad mano toks gali but :hmm:

vakar po grederiavimo., nebesimate bamperio nei priesrukiniu :D su sepeciu gavau bamberi gremzdi ir priesrukines su posukiais atvalyt :blush:

Šį pranešimą redagavo Eddy: 2012 gruodžio 17 - 08:36

• 0

#508 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2012 gruodžio 17 - 08:37

bet as irgi pamatuosiu koks aukstis manojo :hmm:
  • 0

#509 sanis

sanis
  • Forumo adminai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 407c 2.2l 120kW

Parašyta 2012 gruodžio 17 - 09:24

purkstukai duju cia toki kalenima skleidzia., pats variklis tyliai dirba :D cia Mini dyzeliukas kaip laimonas kazkada minejo :blush:
hm., nezinau :D turetam 2,5 neesu ant pilvo pasikabines :D trilitrini vakar isbandziau likau patenkintas.., aisku ir nejau kaip vezlys., pries pusni paspaudziau gerai ir pedala uzmygiau daugiau., kad per viska prasokt... aisku as didziausia pliusa dedu padangom., guma vis kaip nauja., ir ranka tiesiog limpa prie gumos., kitoms tiesiog ta guma sukieteja., o pas mane vis dar minksta. ir dar beturi 10 mm protektoriaus.. Nauja turejo oficialiai ant popieriaus 11mm., tikroveje pamatavus irgi :good: giliam sniege padanga labai gerai limpa su sniegu. neeisivaizduoju kaip 605 galetu pasikabinti., nera buve su 605... su 406 pastoviai pasikabindavau ir kukuodavau.. 605 turetu but prigludes prie zemes...
bet tai kai dzipas tavo pezikas -25cm ? as nei dvieju pakeliu cigareciu nepakisciau po bamperiu.. nebent koki pusantro pakelio.. tiek 2,5 pezui tiek siam... galinis bamperis gal ir bus tie 25 cm., bet priekinis atrodo kiek ziauriai per daug., neisivaizduoju kad mano toks gali but :hmm:

vakar po grederiavimo., nebesimate bamperio nei priesrukiniu :D su sepeciu gavau bamberi gremzdi ir priesrukines su posukiais atvalyt :blush:

nu jo, 25cm neblogai turėtų kabot ore :D jau net galvą po buferiu pakišt galėtum nepasikėlęs mašinos. O pas mane vos srindis telpa. Du cigarečių pakeliai tikrai irgi netilptų. Šiandien darbo kieme stumdžiau pusnis, supratau kad šūdas. Priekiu neįstūmiau, tai galu ikišau :D
  • 0

Peugeot 307 SW 2.0HDi 2003m.

Peugeot 407 Coupé 2.2i 2007m.

#510 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2012 gruodžio 17 - 09:30

purkstukai duju cia toki kalenima skleidzia., pats variklis tyliai dirba :D cia Mini dyzeliukas kaip laimonas kazkada minejo  :blush:
hm., nezinau :D turetam 2,5  neesu ant pilvo pasikabines :D trilitrini vakar isbandziau likau patenkintas.., aisku ir nejau kaip vezlys., pries pusni paspaudziau gerai ir pedala uzmygiau daugiau., kad per viska prasokt... aisku as didziausia pliusa dedu padangom., guma vis kaip nauja., ir ranka tiesiog limpa prie gumos., kitoms tiesiog ta guma sukieteja., o pas mane vis dar minksta. ir dar beturi 10 mm protektoriaus.. Nauja turejo oficialiai ant popieriaus 11mm., tikroveje pamatavus irgi :good: giliam sniege padanga labai gerai limpa su sniegu. neeisivaizduoju kaip 605 galetu pasikabinti., nera buve su 605... su 406 pastoviai pasikabindavau ir kukuodavau.. 605 turetu but prigludes prie zemes...
bet tai kai dzipas tavo pezikas -25cm ?  as nei dvieju pakeliu cigareciu nepakisciau po bamperiu.. nebent koki pusantro pakelio.. tiek 2,5 pezui tiek siam... galinis bamperis gal ir bus tie 25 cm., bet priekinis atrodo kiek ziauriai per daug., neisivaizduoju kad mano toks gali but  :hmm:

vakar po grederiavimo., nebesimate bamperio nei priesrukiniu :D su sepeciu gavau bamberi gremzdi ir priesrukines su posukiais atvalyt  :blush:

nu jo, 25cm neblogai turėtų kabot ore :D jau net galvą po buferiu pakišt galėtum nepasikėlęs mašinos. O pas mane vos srindis telpa. Du cigarečių pakeliai tikrai irgi netilptų. Šiandien darbo kieme stumdžiau pusnis, supratau kad šūdas. Priekiu neįstūmiau, tai galu ikišau :D

kaip ir as., matau priekis nelipa - galas ilipa :good: :beer:
  • 0

#511 Pago

Pago
  • Senbuviai

Parašyta 2012 gruodžio 17 - 11:34

Tai vat,kad as vasara galva ir pats vos ne iki puses ilendu,o kiek musau pusnu,tai buferis svarutelis,ir pusnis lenda po apacia,nesuprantu kas ten gali but padaqgyta,bet kaip supratau,taip but neturetu
  • 0
8-663-63443.

#512 talbotas

talbotas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:407 2.2 benzo

Parašyta 2012 gruodžio 17 - 11:37

Nu gi negirk to savo 605, susidaro yspudis kad tavo tas 605 tobula masina, as su 406 gerom padangom per visas pusnis praeinu, viskas priklauso nuo padangu kokybes ir vairuotojo.
  • 0

#513 Pago

Pago
  • Senbuviai

Parašyta 2012 gruodžio 17 - 11:55

Na manau jis turi ko girt 605,nes pas ji jen tokios pusnys buna,bo buvau viena kart :-)
  • 0
8-663-63443.

#514 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2012 gruodžio 17 - 13:24

purkstukai duju cia toki kalenima skleidzia., pats variklis tyliai dirba :D cia Mini dyzeliukas kaip laimonas kazkada minejo  :blush:
hm., nezinau :D turetam 2,5  neesu ant pilvo pasikabines :D trilitrini vakar isbandziau likau patenkintas.., aisku ir nejau kaip vezlys., pries pusni paspaudziau gerai ir pedala uzmygiau daugiau., kad per viska prasokt... aisku as didziausia pliusa dedu padangom., guma vis kaip nauja., ir ranka tiesiog limpa prie gumos., kitoms tiesiog ta guma sukieteja., o pas mane vis dar minksta. ir dar beturi 10 mm protektoriaus.. Nauja turejo oficialiai ant popieriaus 11mm., tikroveje pamatavus irgi :good: giliam sniege padanga labai gerai limpa su sniegu. neeisivaizduoju kaip 605 galetu pasikabinti., nera buve su 605... su 406 pastoviai pasikabindavau ir kukuodavau.. 605 turetu but prigludes prie zemes...
bet tai kai dzipas tavo pezikas -25cm ?  as nei dvieju pakeliu cigareciu nepakisciau po bamperiu.. nebent koki pusantro pakelio.. tiek 2,5 pezui tiek siam... galinis bamperis gal ir bus tie 25 cm., bet priekinis atrodo kiek ziauriai per daug., neisivaizduoju kad mano toks gali but  :hmm:

vakar po grederiavimo., nebesimate bamperio nei priesrukiniu :D su sepeciu gavau bamberi gremzdi ir priesrukines su posukiais atvalyt  :blush:

Nu gi negirk to savo 605, susidaro yspudis kad tavo tas 605 tobula masina, as su 406 gerom padangom per visas pusnis praeinu, viskas priklauso nuo padangu kokybes ir vairuotojo.

sutinku., kad nuo padangu labai daug priklauso., todel ten kur bunu renkuosi tikrai geras padangas sau, bo vietoje kastis tikrai nenoriu.. kazkada apie grandines galvojau, bet ziuriu kad normaliai yra, permasciau. uosvio 406 padangos naujos - restauruotos., taciau palyginti su mano jau antra sezona vazinejamom , guma manuju minkstesne dar islikusi. nepeikiu 406 pats vairavau., kai persedau i 605., ispudis - stabilesne ., pravazumo atzvilgiu ji ant pusnies nepasikabina... 406 per sniegus pravaziuodavo, neuzsikasdavo., taciau jei storejanti pusnis., ji tiesiog pilvu uzciuosdavo ant pusnies ir pakibdavo - ratai likdavo suktis.. nezinau kodel taip buvo man., gal del to kad lengvesne su 1,9 td varikliuku ir trumpesne ratu baze :hmm:

Šį pranešimą redagavo Eddy: 2012 gruodžio 17 - 13:29

• 0

#515 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2012 gruodžio 17 - 13:37

Tai vat,kad as vasara galva ir pats vos ne iki puses ilendu,o kiek musau pusnu,tai buferis svarutelis,ir pusnis lenda po apacia,nesuprantu kas ten gali but padaqgyta,bet kaip supratau,taip but neturetu

tikrai negaletu... as savo galvos nepakisu po buferiu niekaip.. kazkada reikejo priesrukines lempa pakeist., tos puses prieki gavau ant domkrato kilstelt ant kalades pastatyt ir tai galva sonu ikisau... uzdejus 17 padangas., masina paauksteja labai nedaug gal 1cm., bet irgi apie palindima nekalbu.. su r15 padangom vazineju po silale provezos kazkur dabar buna kai kur kiemuos nenuvalytas kelias dar.., nepasakyciau kad jos aukstos buna., kad uzklimpt bet tai kai vaziuoju provezom visada pajauciu kai dugnas pasivelka per sniega ..
ar negaletu but kokios spyruokles idetos prieki tau nuo kokio 607 ar panasiai ?

atkreipk demesi i sita mano foto miske kai buvau., sniego su lyg "15" skardinuko krastu gal 1-2cm virs padangos ., priekis paguldytas sniege tupejo.. o dar cia pries pora savaiciu tiek sniguriavo nedaug dar.
siandien po darbo jei spesiu pamatuosiu priekio auksti ir koks tarpelis tarp arkos ir padangos
Posted Image

Šį pranešimą redagavo Eddy: 2012 gruodžio 17 - 13:51

• 0

#516 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2012 gruodžio 17 - 14:07

atradau gera fotke., su r18 ratais ir 235 / 45 padangom aukstis neblogas buvo 0,5 alaus skarbonke ir dar likdavo virsum tarpas :D
Posted ImagePosted Image

Šį pranešimą redagavo Eddy: 2012 gruodžio 17 - 14:09

• 0

#517 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2012 gruodžio 17 - 17:51

PAGO ismatavau masinos auksti. Priekis 22cm., Galas (galine bamperio dalis- sijonas) - 26 - netikslus skaiciukas., dar patikslinsiu, nes bamperis uzlindes ant bordiuro buvo. Sprindis priekinio rato tarp arkos ir padangos - 2cm
  • 0

#518 Pago

Pago
  • Senbuviai

Parašyta 2012 gruodžio 19 - 23:18

Pas mane tarp priekinio rato ir arkos 6,5cm,gale ~2cm,ivaziavus i provezas dugnas jau velkasi,atsisedus 2 suaugusiem vaziavimas panašėja i tragedija su siauba kelianciais garsais... Gal sakau reik gumas det po galinem spyruoklem,ir kazin ka daryt su priekiu?
  • 0
8-663-63443.

#519 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Parašyta 2012 gruodžio 20 - 07:30

Gumu dejimas gal uzpakali ir pakels, bet konforto tikrai sumazins. Todel geriau ieskokis originaliu, dar nesusedusiu spyruokliu. Vistik ple flagmana vairuoji.
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#520 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2012 gruodžio 20 - 08:33

Pas mane tarp priekinio rato ir arkos 6,5cm,gale ~2cm,ivaziavus i provezas dugnas jau velkasi,atsisedus 2 suaugusiem vaziavimas panašėja i tragedija su siauba kelianciais garsais... Gal sakau reik gumas det po galinem spyruoklem,ir kazin ka daryt su priekiu?

spyruokliu gal kitu pasieskok galiniu., ne kazka jos ten kainuoja tarkim nuo 607.. o del priekio tai kas ten pas tave pridirbta :doh: gal buves koks seimininkas bande pezuoksli iskelt .. bet kuriuo atveju, pirmoje eileje bandyciau keisti spyruokles :hmm: tiek priekio tiek galo.. priekines imciau kokio 2,0 8 v ar tai paprasto 2,1 dyzeliuko., jos isivaizduoju minkstesnes.. arba imciau is tokio kur matyciau kaip stovi priekis :hmm:
nezinau kokie ten garsai ar tragedija turetu but., bet vezant pilna ekipaza skirtumo nepajutau :hmm:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0