pagal forma tokia pas mane. tik vietoje tu 5 skyluciu istisine skyle. dengia visa variklio skyriu.Nori pasakyt, kad taviškio dengia visą karterį?
norit pakeist alyva, tenka ja nuiminet...

Posted 2011 February 14 - 00:35
Originalios, skiriasi dizeliniam ir benzineniam varikiui. Dezes originale, kiek supratau apsaugos nera.Tai is keliu daliu si tikruju susideda ta apsauga? pas mane tik po bamperiu ir radiatoriu dengia. Tai yra dar 2: variklio ir grieciu dezes? Ar as kazka painioju?
Posted 2011 February 14 - 08:59
Aš be piktumų, ir jokių ablodismetų čia neisitikiu, žiūriu daug kas skundžiasi kad per žiema po 3 katrus ta plasmasine apsauga arba nukrenta arba išvis jos neberanda žmonės. Tai kam man ant tokio grėblio lipt? aš mašina laikau prie namų ant gatvės, kaskart kai būna sniego, nuo gatves susidaro sniego kauburys, norint mašina pasistatyt tenka pilvu peršlaiužt per visus tuos gėrius, kaži kiek ta plastmasinė laikytų? manau ne vien man tokios realijos.Gerb. kolega FFM kurdamas temą tikėjosi aplodismentų ir epitetų "šaunuolis, maladec" ir t.t. Viskas labai šaunu, jaunatviškas entuziazmas - pagirtinas dalykas, juolab mes - tai ne tie išlepę vakariečiai, mokam perdaryt, pritaikyt viską iš pasitaikiusių po ranka medžiagų.
Tačiau bet koks geras sumanymas niekad nebūna 100% idealus. Ir štai tada išlenda daugiametis praktikas, senas krienas-pirdyla Jimmy...![]()
Posted 2011 February 14 - 10:09
Visos automobiliu remonto paslaugos. Diagnostika, prieziura ir remontas. 861396343 Kaunas
Posted 2011 February 14 - 11:26
Edited by Alusgeras, 2011 February 14 - 11:37.
Posted 2011 February 14 - 11:33
is dalies su ta aero dinamika nesutinkuBeje, dar vienas apsaugos privalumas, siek tiek geresnis automobilio aerodinaminis efektyvumas..taigi kuo automobilio dugnas lygesnis, tuo automobilio aerodinaminio pasipriesinimo koeficientas mazesnis..mazesnis pasipriesinimas, lemia mazesnes degalu sanaudas, ypac greikelyje, arba vaziuojant pries veja..aisku tas degalu sanaudu skirtumas nebus stebuklingas ir tikrai neperkops 2-ju proc. ribos, taciau, sioka tokia nauda yra, ir ji didesne, kuo didesne apsauga(t.y. kuo lygesnis automobilio dugnas..
Posted 2011 February 14 - 12:59
tai tipo jau visiskai uzsandarintas tas variklio skyrius, kad net oras neturi kur dingti uzdejus apsauga..is dalies su ta aero dinamika nesutinku
jeigu apacia variklio uzdengta - ateinantis is priekio oras neturi kur dingti - todel PADIDEJA oro pasirpeisinimas..
jeigu nera tos apsaugos, tai oras kaip ateina pro radiatoriu taip ir nueina pro variklio apacia
Posted 2011 February 14 - 13:51
Posted 2011 February 14 - 14:01
Visos automobiliu remonto paslaugos. Diagnostika, prieziura ir remontas. 861396343 Kaunas
Posted 2011 February 14 - 14:44
veltinis ~1cm storio, baisiai tankus, privargau kol atpjoviau su peiliuku popieriuiFFM, koks veltinis buvo panaudotas, kur pirktas? Ar iš aliuminio skardos atsisakyta gaminti tik dėl aukštos kainos, ar dėl kokių nors techninių savybių?
Posted 2011 February 14 - 16:42
IMHO idealiausiai butu is kokio duraliuminio, o vietoj voiloko - naudoti koki poliuretana, kad sumazynti dregmes kaupimasi.FFM, koks veltinis buvo panaudotas, kur pirktas? Ar iš aliuminio skardos atsisakyta gaminti tik dėl aukštos kainos, ar dėl kokių nors techninių savybių?
Posted 2011 February 14 - 19:37
Problema - ne plastikas, o šiknarankių nesugebėjimas dorai prisukt. Ausys nulaupytos, ant poros samoriezų prikabina ir verkia, kad tipo plastikas nesilaiko. Nereikia šitų lochų statyt pavyzdžiu..... žiūriu daug kas skundžiasi kad per žiema po 3 katrus ta plasmasine apsauga arba nukrenta arba išvis jos neberanda žmonės...
Posted 2011 February 14 - 20:23
Posted 2011 February 14 - 20:36
Būtent...... įdomu už kiek antrą tokią pat apsaugą padarytumei forumiečiui?
Posted 2011 February 14 - 21:15
Posted 2011 February 15 - 09:34
Edited by FFM, 2011 February 15 - 09:35.
Posted 2011 February 15 - 11:59
Edited by modestas, 2011 February 15 - 11:59.
Posted 2011 February 15 - 12:53
Posted 2011 February 15 - 17:56
Posted 2011 February 16 - 00:57
???????Noreciau apsauga pasidaryt tik del mazesnio variklio garso bei purvu, kaip kazkas minejo - garsa sumazeja ir salone taip?
Kokia medziaga reikia isklijuot kad 'sugertu' garsa? bei kokio storio ta medziaga turetu buti?
tai pat kokio storio/tipo skardos reikia? kad nerudytu paprasciausiai nudazyt keliais storais sluoksniais?
ir ar si schema tinka 2l benzininiam coupe?
Edited by Alusgeras, 2011 February 16 - 01:15.
0 members, 3 guests, 0 anonymous users