Peršokti prie turinio

2.0 hdi bendros problemos

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 4210

#2641 stii_cooper

stii_cooper
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas. Lietuva
  • Automobilis:Citroen C5 X7 APD

Parašyta 2012 balandžio 15 - 17:46

Jo, Ramus sake kad kompas ir del oro slegio matuokles kazka keikiasi. Tai po voztuvelio keitimo sekantis etapas matyt bus ir oro slegio matuokle. Dar veliau gal ir EGR voztuvas. Nors sita voztuva Aidas ir garazu prie Megos patare geriau uzglusint. Uzglusino, bet tiesa sakant trauka nepagerejo nei per nago juodyma. Man dabar kilo mintis kad tuomet geriau bandyt atglusint atgal.
  • 0

#2642 stii_cooper

stii_cooper
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2012 balandžio 27 - 14:18

laba diena, Tesiant paieškas kodėl man netraukia, pakeičiau tą solenoidą kur Ramus patarė, bet niekas nepasikeitė. Tai arba ir naujas mano gautas solenoidas yra blogas, arba esmė ne tame. Nuvariau mašiną pas Mindaugą į garažus elektrėmų gatvėj. Žmogus pasirodė tikrai suprantantis savo darbą. Ir specializuojasi Citroen/Peugeot. Kai po dviejų savaičių atėjo mano eilė rimtai diagnostikai pas jį, palikau dienai mašiną ir dienos gale pasakė kad jo nuomone yra pradegęs kažkuris vožtuvas. Dėl to ir variklio garsas keistas ir trauka kvailioja, dėl to ir EGR bei oro matuoklės parodymai gali durniuoti. Aš dar iškart neskubėjau palikt kad pultų ardyt ir ieškot to cilindro. Matyt reik finansų pakaupt tokiam darbui:) Bet Mindaugas nematavo kompresijos. Sako kad tokia diagnozė jam atrodo dėl dūmų patenkančių į kolektorių. Berods taip pasakė. Bet aš su kolegom darbe pasitaręs nusprendžiau kad pamatavus kompresiją diagnozė būtų aiškesnė. Taigi, kur Kaune pamatuoti kompresiją dyzeliukui?
  • 0

#2643 stii_cooper

stii_cooper
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2012 gegužės 09 - 21:32

Nu matau cia jau vistiek tik mano monologas, tai cia ir pratesiu, naujos temos nekursiu. Nuvariau masina pas savo pažystamą variklių meistrą Vincą Marijampolėj. Jis labai keikėsi ir tikino kad cilindras negali būti pradegęs. Atsuko tepalo užpylimo dangtelį, paliko jį ant skylės ir liepė pagazuot. Pagazavus tą dangtelį tarsi vakuumas pritraukė gilyn. Sako jeigu būtų pradęgęs cilindras, tai ta korka būtų į dangų išlėkus. Tai kolkas cilindrų dar matyt netaisysiu :) Visgi palikau jam mašiną visai savaitei, kad paieškotų gedimų, kelias dienas ieškojo, su vakumo metru rado tik kažkokią šlangutę nutrūkusią. Ją pakeitė, bet trauka man nepasikeitė. Kas pasikeitė, tai pastebėjau kad užgesinus mašiną, po kokios sekundes pasigirsta keista garsas po kapotu. Čia video:

Mašina iš meistro pasiėmiau ne aš, tai nepaklausiau pas jį iš kur tas garsas.
Tai gal kas iš forumiečių suprasit?

Aš dar pabandžiau vėl įdėti elektromagnetinį vožtuvą kurį pirkau iš spekulento. Su tuo jo vožtuvu keisto garso nebėra, bet ir mašina visai netraukia, tarsi be turbinos. Įdėjau vėl savo vožtuvą - vėl viskas gerai. Nuo savo vožtuvo atjungiu elektros laidą - ir keistas garsas ir trauka yra. Vėl prijungiu elektrą, bet atjngiu nuo jo abu vamzdelius - dingsta tas garsas, bet dingsta ir trauka. Įdomu:) Galbūt tai ženklas kad manasis elektromagnetinis vožtuvas yra geras, o tas šrotinis iš spekulianto yra blogas?
  • 0

#2644 sandman^kfmf

sandman^kfmf
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 407 SW (2005) DW10BTED4 2.0 HDI (100 kW)

Parašyta 2012 gegužės 09 - 23:20

Prajuokino garsas :D Tikejausi isgirsti caktelincia aktuatoriaus sklende po to kai dingsta vakuumas, arba kondicionieriaus pavaros atsijungima :D O cia kazkoks toks... idomus.. panasus ir lempos varikliuko suburzgima. Pabandyk atjungti abi lempu fiskes ir uzvesti ir uzgesinti masina. Mes kazkada pas Ramus kai krapstemes prie mano masinos irgi buvo pora kartu panasus garsas atsirades, bet po keliu vedimu -gesinimu atrodo dingo. beje, koks pas tave variklis? 100kW? tiesa matau is kauno esi, nes as is vilniaus. ech butu gerai pasitestuoti pamainymo dalis ant tavo ir mano masinu :D galetume gal rasti kokia sugedusia dali. nes mano irgi pridususi yra.

Šį pranešimą redagavo sandman^kfmf: 2012 gegužės 09 - 23:23

• 0

#2645 sandman^kfmf

sandman^kfmf
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 407 SW (2005) DW10BTED4 2.0 HDI (100 kW)

Parašyta 2012 gegužės 10 - 09:39

Vakar pries miega pamasciau, kad gali buti, jog soleinodas issikvepes ir nepilnai atsidaro/uzsidaro kai uzgesini varikli ir oras eidamas taip snypscia idomiai kol vakuumas uzsipildo. :)
  • 0

#2646 Bivainis

Bivainis
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Citroen C5 2HDi 2006 m.

Parašyta 2012 gegužės 10 - 10:28

Pamainyti dalis pabandant ar gera dalis ar sugedusi - labai gera mintis. Man jau seniai buvo atėję į galvą, kad tai geras būdas ieškant gedimo. Meistrams nepavykstant tiksliai nustatyti gedimo diagnostikos pagalba ir kitais būdais, bet įtariant vieną ar kitą dalį, tenka ją keisti, o nupirkus ir pakeitus paaiškėja, kad detalė buvo nesugedusi ir gedimas kitur. Taip patiriami nuostoliai. Tik iš kur tas veikiančias detales pabandymui gauti? Gal specializuoti servisai gali sau leisti turėti keletą problematiškų dalių tokiems bandymams.

Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2012 gegužės 10 - 10:36

• 0
BALDŲ PROJEKTAI IR GAMYBA

#2647 stii_cooper

stii_cooper
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2012 gegužės 10 - 10:43

Prajuokino garsas :D Tikejausi isgirsti caktelincia aktuatoriaus sklende po to kai dingsta vakuumas, arba kondicionieriaus pavaros atsijungima :D O cia kazkoks toks... idomus.. panasus ir lempos varikliuko suburzgima. Pabandyk atjungti abi lempu fiskes ir uzvesti ir uzgesinti masina. Mes kazkada pas Ramus kai krapstemes prie mano masinos irgi buvo pora kartu panasus garsas atsirades, bet po keliu vedimu -gesinimu atrodo dingo.
beje, koks pas tave variklis? 100kW? tiesa matau is kauno esi, nes as is vilniaus.
ech butu gerai pasitestuoti pamainymo dalis ant tavo ir mano masinu :D galetume gal rasti kokia sugedusia dali. nes mano irgi pridususi yra.

Na tai čia aišku kad kažkas su tais mano solenoidais neaiškaus. Kai buvau Vilniuje pas Ramus, jis man pasakė kad blogas solenoidas ir liepė pasikeisti, todėl nusipirkau iš spekulianto ir pasikeičiau. Bet tik pabandymui, nes tas naujasis man nieko nepadėjo. Paskui vėl su savuoju solenoidu važinėjau. Man toks vaizdas kad manasis yra geras, nes su juo mašina bent traukia, o su spekulianto detale viskas blogai. Kai buvau pas Ramus, kadangi buvo kažkokia slangute kiaura, gal jis todel ir diagnozavo kad blogas solenoidas. sandman, jeigu atvaziuotum kada į Kauną, man irgi būtų labai įdomu pasimainyt detalėm. Aš jeigu kada važiuosiu į vln - pranešiu. Turiu daba viena atliekama solenoida. Spekuliantas nenori atgal priimti, o as pardavinet irgi nelabai galiu, nes manau kad tas atliekamas yra blogas :(
  • 0

#2648 Dzoniss

Dzoniss
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:peugeot 407 2l HDI

Parašyta 2012 birželio 14 - 20:17

Sveiki, turiu 406 2l HDI 79 kW. Žiema buvo tokios problemos, kad kai tik oras atvėsta žemiau nulio reik vis ilgiau pasukt kad užsikurtų, ko pasėkoje artėjant prie -16 reikia sukt kokiu 15s, o prie -20 visai nebeužsikuria nors protarpiais nori griebti. Su žvakėm ir kuru viskas tvarkoj buvo. Tada višiskai neturejau laiko užsiimt šia problema. Tačiau dabar atėjo tas metas. Vienas pažystamas užsiimantis automobiliais minėjo kad kuro slėgis gali bųti žemas, todėl nesikuria. Beje rudebį darant klaidu nuskaitymą meharyje man minėjo kad didelės purkstukų korekcijos labai ir pastaruoju metu ant laisvu truputi jaučiasi netolygus variklo darbas.

Tai štai nuo to ir norėčiau pradėt, girdėjau su tuo kuro slėgio reguliatorium bėdos būna. Tai klausimas kur kaune galetų man patikrint ar jis geras, kur purkstukus galėtų patikrint? ar yra kaune kas tuos reguliatorius vibracine vonele praplauna?

kiek ieskojau kaune radau kad dyzelvita tuo uzsiima, bet is kelių žmonių nekokius apie juos atsiliepimus girdėjau. Gal kas susidūrę ir turi kokių patikimų meistrų?
  • 0

#2649 kokonas

kokonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas ir Shilute
  • Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307

Parašyta 2012 birželio 14 - 21:59

http://www.autura.lt/lt/
  • 0

Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)

Kompiuterine diagnostika

Konsultacijos Tel 865766726[B]

#2650 Dzoniss

Dzoniss
  • Senbuviai

Parašyta 2012 birželio 15 - 07:33

Kaip tik čia netoli mano darbo, reiks pasidomėti. Įdomu tvarkėsi kas pas juos iš klubiečių? kokie atsiliepimai?
  • 0

#2651 lapeno

lapeno
  • Senbuviai
  • Vieta:Rokiskis
  • Automobilis:Mercedes-benz E class

Parašyta 2012 birželio 23 - 10:29

Ar pas 406 2.0HDI 66kw ant radiatoriaus turi stoveti ventiliatorius? Nes pas mane nera :dntknw: bet su su kaitimu problemu jokiu neturiu :)
  • 0

2000m. Peugeot 406 2.0hdi  :pug:

2005m. Skoda octavia combi 2.0tdi 

2004m. Mercedes benz e 270 cdi

#2652 Bugs

Bugs
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307,2.0 HDi 66kW siemens

Parašyta 2012 birželio 23 - 16:05

Ar pas 406 2.0HDI 66kw ant radiatoriaus turi stoveti ventiliatorius? Nes pas mane nera :dntknw: bet su su kaitimu problemu jokiu neturiu :)

Kai pastovėsi valandėlę kokiam kamštyje, vasaros kaitroje, turėsi ;)
  • 0
Gerai gyvena tas, kas gerai slepiasi.

Nuotrauka
раскрутка сайтов

#2653 lapeno

lapeno
  • Senbuviai
  • Vieta:Rokiskis
  • Automobilis:Mercedes-benz E class

Parašyta 2012 birželio 24 - 09:15

Kai pastovėsi valandėlę kokiam kamštyje, vasaros kaitroje, turėsi ;)

Esu stovejes :) jau trecia vasara vazineju
  • 0

2000m. Peugeot 406 2.0hdi  :pug:

2005m. Skoda octavia combi 2.0tdi 

2004m. Mercedes benz e 270 cdi

#2654 Strongiukas

Strongiukas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307 1.6 benzinas

Parašyta 2012 birželio 25 - 10:45

Sveiki, susiduriu ir as su savo peu 407 2.0HDI problemomis. Masina pradeda tampytis. toks vaizdas kad turbina issijungia po to vel isijungia. Bet taip smugiais. Spaudi gaza- nieko nieko nieko... ir pukst prie sedynes prilipintas ir tada vel nieko. Kaip suprantu gali buti kad regeneracija. Bet pas mane FAP'as su 4 skylem. Be to mieste regeneracija neturetu isijungti. Uzgesini uzsikuri- vel viskas gerai. Kompas klaidu nemeta. O savaitgali buvo prasideje tas pats, sustojau ir neuzgesinau variklio- tai toki dumu debesi juodu pavare kad net kraupu. Aptemo viskas. Dumus vare kol neuzgesinau. Uzgesinus ir uzkurus vel viskas ZJB. Variklis niekada nesipurto. Gal cia koks EGR kertasi ar dar kas nors? kas kokiu minciu turite?
  • 0
Neber Pežuko...

#2655 Bugs

Bugs
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307,2.0 HDi 66kW siemens

Parašyta 2012 birželio 25 - 13:24

Sveiki, susiduriu ir as su savo peu 407 2.0HDI problemomis. Masina pradeda tampytis. toks vaizdas kad turbina issijungia po to vel isijungia. Bet taip smugiais. Spaudi gaza- nieko nieko nieko... ir pukst prie sedynes prilipintas ir tada vel nieko. Kaip suprantu gali buti kad regeneracija. Bet pas mane FAP'as su 4 skylem. Be to mieste regeneracija neturetu isijungti. Uzgesini uzsikuri- vel viskas gerai. Kompas klaidu nemeta.
O savaitgali buvo prasideje tas pats, sustojau ir neuzgesinau variklio- tai toki dumu debesi juodu pavare kad net kraupu. Aptemo viskas. Dumus vare kol neuzgesinau. Uzgesinus ir uzkurus vel viskas ZJB. Variklis niekada nesipurto. Gal cia koks EGR kertasi ar dar kas nors? kas kokiu minciu turite?

Varyk diagnostikos daryt ;)
  • 0
Gerai gyvena tas, kas gerai slepiasi.

Nuotrauka
раскрутка сайтов

#2656 Dzoniss

Dzoniss
  • Senbuviai

Parašyta 2012 birželio 25 - 14:14

tai cia pagal simptomus grynai egr, jei dar suodziais spjaudosi. Jei paspaudus gazo lieka atsidares egr tai ir netraukia kol jis neuzsidaro
  • 0

#2657 Davidass

Davidass
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Alytus
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0 hdi

Parašyta 2012 birželio 25 - 20:35

Sveiki ka manot? Diagnostika Injector 1: 99.8 % Injector 2: 99.8 % Injector 3: 92.3 % Ijnector 4: 99.7 % Kaip anksciau minejau del juodo dumelio, tai va cia ir yra ta priezastis. Ar skubeti keisti purkstuka? Kaina 1300lt gal deti srotini geriau? O gal kas turit mazum? :) Beje vazinejant toliau taip nera rizikos pradeginti stumoklio?
  • 0

#2658 stii_cooper

stii_cooper
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2012 birželio 25 - 21:27

1300 vienas naujas purkstukas? Nu i na, brangu. O juos praplaut gal galima? Man sausy dare diagnostiką, rodė 104, 98, 100, 96%. Kiek pamenu tik rekomendavo kad butu gerai pasikeisti.
  • 0

#2659 Davidass

Davidass
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Alytus
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0 hdi

Parašyta 2012 birželio 25 - 21:34

Nu praplaut nebent su tais visokiais priedais i kura kur pilt. Bet as tokiom (halturkem) nenoriu uzsiimt ypac kai zinau kad sitie hdi labai lepus. Motoristas man pasake kad galima pameginti keisti purkstuko antgali (ten fyske su smegenelem kur ipurskineja kura) Ji kainuoja 170lt. Nera brangu bet galvoju geriau srote nusipirksiu purkstuka radau uz 200. tai bus ir fyske ir pats purkstukas ir bus matyt. Esme tame kad as labai daug vaziuoju ir labai neturiu kada vaziuoti tvarkytis. Del to ir klausiu del cilindro deginimo
  • 0

#2660 Strongiukas

Strongiukas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307 1.6 benzinas

Parašyta 2012 birželio 26 - 10:59

tai cia pagal simptomus grynai egr, jei dar suodziais spjaudosi. Jei paspaudus gazo lieka atsidares egr tai ir netraukia kol jis neuzsidaro

O tai gal tada galima kaip nors ji pravalyti? :)
  • 0
Neber Pežuko...

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0

Bing (1)