Gan dažna tema forume. Skaitinėjau, tačiau tokių pačių simptomų neradau. Taigi...
Atvėsus orams iš po nakties nesikuria liūtas. Toks vaizdas lyg starteris vangokai suktų. Suka, suka i nieko... Tačiau, jei jau pavyksta užvesti, tai po minutės galima gesinti ir toliau, nors ir sunkiau, tačiau visą dieną užsikuria.
Pakeičiau akumą - nieko, servise patikrino žvakes, dvi blogas pakeitė - tas pats.... Patikrino servise starterį, jau nebepamenu, bet kažką tai remontavo ir ką gi, ogi tas pats, kaip šaltas nesikuria taip ir nesikuria. Diagnostiką net nežinau ar verta daryti, nes jei jau nuvažiuosiu, tai tada jau kursis normaluai....
Kas galėtų būti? Kur Kaune už normalią kainą galėtų sutvarkyti? Ir ką reikia tvarkyti?
Pas mane lygiai tas pats, antra žiemą pradedam kankintis. Rytoj susitariau į servisą dagas.lt kad patikrintų starterį, liko vienintelė viltis kad starteris kaltas nors jis lyg ir normaliai suka. Bet vieną dalyką esu pastebėjęs, praeitą žiemą įdėjau akumą nuo kitos mašinos su tokiu pat varikliu ir daug sunkiau sukdavo nei anai mašinai, atrodo kad tai mašinai kur sunkiai kuriasi reikia daugiau galios. Buvau Pegeot cente, sako jei kompas gerai rodo tai pirmas dalykas ką daro tai veža starterį į diagnostiką. Be to vienam buvo tokia pat problema, pakeitė starterį ir viskas susitvarkė, buvo minčių, kad yra starteriai šiltam klimatui, bet Pežo centre sakė, kad yra tik vienas visoms šalims.
Edited by montepaso, 2012 October 30 - 12:32.