būtent, reik eit aplamai pas psichologa jei jau tokios bėdos kamuoja.nežinau kas turi nutikt kad pirkčiau vokietį o juo labiau byrančias škodas.Man px kas greičiau nuvertėja,aš gyvenu malonumui,ne iš išskaičiavimo.508 naujo pas mus kaina iš vis juokinga,golpas ir tai brangesnis,jau nekalbu apie superbą.
Ko taip putotis
Pats turiu mase pazistamu, turejusu peugeot, ir net po kelis, kuriems dabar peugeot=keiksmazodis. Kai pasakau, kad visada pasiziuriu nauju pezu skelbimus, nuzvelgia kreivai kaip i mazochista. Nusipirke yra vokiskus auto, arba skandinaviskus, ir dziaugiasi, su siaubu prisimindami prancuziskas. Mano nuomone, yra pas kiekviena gamintoja prastu modeliu,ir geru. Ir daznai pas mus issivysto stereotipai pagal tai, koki mes pataikom nusipirkti. Ne visi esam servisu meistrai puikiai ismanantys kokios markes bendrame kontekste patikimesnes,kokios ne. Eilinis zmogus pataiko ant nudrozto lavono, ir paskui visa gyvenima visiems aiskina-pezo gavno ir pan. Jeigu nepirksi lavono, arba inzineriskai blogai suprojektuotos tragedijos, laiku viska keisi, vaziuosi tiek su pezo, tiek su skoda, tiek su bet kuo kitu.