Aš gyvenu tokioje vietoje, kur turime tik vienus kaimynus, kai visi įsikėlėme gyventi, pas visus buvo vient tik FWD karučiai. Šiuo metu mūsų gatvėje yra 4 auto, jie tokie: Subaru, Suzuki ir dvi Škodos 4x4. Padangos neaptarinėjamos, nes bent jau mano šeimos auto visalaiką važiuoja su GY/Dunlop gumomis, bet pamenu 2012-13 metų žiemą, kai pasnigo 12.01 ir sniegas laikėsi iki balandžio (dar važinėjau su FWD), tai nei padangos nei kastuvas negelbėjo Trumpai tariant - kol galimybės leis, niekad nebelipsiu į vientik viena ašimi varomus auto.
Sprendžiu dilemą ką pasirinkti - norisi universalo su 4x4, o iš naujų toks pasirinkimas prabangiai skurdus (na arba atvirkščiai), tai už 20k (na ok, dar galima +5), gaunasi tik neblogas kibirėlis, o tokį šeimoje jau turim, todėl labai jau akys į rxh'ą su visais jo trūkumais ir privalumais žiūri, nes reikalingas didesnis automobilis.
Aš kiek pažiūrėjau ir paskaitinėjau, tai supratau, kad man to irgi tikrai pilnai užtektų. Beje, rxh'as su savo elektra nuo visų torsenų ir haldexų tik tuo ir skiriasi, kad praslydus priekiui batareika įjungia el. variklį gale. 99% civilinio naudojimo atvejų to pilnai pakanka.
Kažkokį testą žiūrėjau tai 3008 su elektrine rūra visai neblogai važiavo pliurzoj.