labai mazai vazinejau, bet ant karsto variklio nustatinejau temperaturas nuo min iki max viskas normaliai, karstis reguliuojasi, tik neaisku AUTO funkcija palaiko ar tik pucia nustatytos temperaturos ora. Dabar atsiveziau dar viena mygtukini per iseigines reiks dar pabandyt ir pamatuot su elektroniniu termometru kokia temperatura pucia AUTO, NES AUTO turi palaikyti salone nustatyta temperatura, ar 19, ar 25, o ne pusti nustatytos tempraturos oro.Turiu omeny kai isyla variklis, ir nustatai 30 C ar pute karsta ?
![]()
![]()

P605 2.5 TD kondicionieriaus valdymas
Parašyta 2011 balandžio 14 - 16:58
Parašyta 2011 balandžio 14 - 17:13

Šį pranešimą redagavo linelis: 2011 balandžio 14 - 17:15
Parašyta 2011 balandžio 14 - 17:24

Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
Parašyta 2011 balandžio 14 - 18:03
tai va bandysiu issiaiskint ar palakys temperaturaAs PVZ savo EX Auto nenaudojau visiskai. man pakako ir nustacius pareguliuot (foto anksciau)
O db Auto naudoju, tik, kai privarau norima temp., tada jungi auto ir salone palaikoma maloni t C.
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
Parašyta 2011 balandžio 14 - 18:44
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2011 balandžio 14 - 19:38
tai meginsiu, nes su rankenelem pas mane viskas veikia geraiLabai idomu, akivaizdziai tiek ant ex tiek ant dabartines auto - auto padetis elgiasi visai kaio pas algi su mygtukiniu kai buvo idejes. Kai ismeginsi algi duok ziniu. Zinosiu kad man reiks remontuot..
Parašyta 2011 balandžio 16 - 19:16

Parašyta 2011 balandžio 16 - 19:38

Parašyta 2011 balandžio 16 - 20:02
rezimu labai neziurejau, bandziau AUTO, rytoj reiks pabandyt, bet gali taip buti nes pas mane darbe HYUNDAI i30 tai tikrai paspaudus ant langu isijungia kondikas, taip turi buti.siandien salta varikli uzvedus , ratukinei klimai nustaciau AUTO padeti ,- nepute nieko ,temp buvo nustatyta 19, pavaziavus puskilometri pradejo pust silta.o su ta mygtukine klima tai idomu,
- veikia viskas ir skaiciukai ekranely,ir vejelio greitis reguliuojasi, ir putimo rezimai i veida, kojas o paspaudus vien ant langu mygtuka isijungia AC ar ne?
Šį pranešimą redagavo Algis17: 2011 balandžio 16 - 20:03
Parašyta 2011 balandžio 17 - 09:22
Pas mane ir taip pat viskas, ant auto pucia veja pastoviai ant salto variklio... Visa kita kaip linelis aprase. Iijungus putima i langus, isijungia AC.. Bet su auto padetim noreciau issiaiskint kas cia daros per velnias.siandien salta varikli uzvedus , ratukinei klimai nustaciau AUTO padeti ,- nepute nieko ,temp buvo nustatyta 19, pavaziavus puskilometri pradejo pust silta.o su ta mygtukine klima tai idomu,
- veikia viskas ir skaiciukai ekranely,ir vejelio greitis reguliuojasi, ir putimo rezimai i veida, kojas o paspaudus vien ant langu mygtuka isijungia AC ar ne?
Parašyta 2011 balandžio 17 - 10:06
tai va klausimas nuo ko pradetPas mane ir taip pat viskas, ant auto pucia veja pastoviai ant salto variklio... Visa kita kaip linelis aprase. Iijungus putima i langus, isijungia AC.. Bet su auto padetim noreciau issiaiskint kas cia daros per velnias.
Parašyta 2011 balandžio 17 - 17:09
Parašyta 2011 balandžio 17 - 18:03
tai va siandien vel bandziau, bet pas mane net kondikas neisijungia, tai vel pastaciau su rankenelem viskas ok. bet jei su rankenelem visa kondicionavimo sistema veikia nepriekaistingai tai gal mygtukinis pultas parejes. duok ziniu jei ka nors atrasiturejau 605 3,0 v6 su pilnu farsu. tai ten jAMe buvo lygiai tas pats, ta pati problema, tai isivaizdavau, kad taip ir turi buti. sakau , gal kokie kondikai nukepe ar kas ten viduj, silalej prie elektriko reiks nuvest, pazet, kai bus laiko.
Parašyta 2011 balandžio 20 - 15:24
Tai kaip suprantu borto kompui reikia rankenelės, ekranelio, skydelio su ekraneliu ir pludes, na ir aisku pajungimo schemos.elektroninis kuro matuoklis, tai - tam reikalingas skydelis su ekraneliu ir plude bake su 3 kontaktais, pasikeiti plude i 3 kontaktu, prasivedi, susirandi laidus. taip ir valgomas
Parašyta 2011 balandžio 20 - 16:16
Parašyta 2011 balandžio 21 - 09:34
kaip suprantu plude tinka tik nuo dizeliopirmoj eilei, pasijunk plude ir kad veiktu ekranelis kuriame rodo kiek liko kuro. . paskiau jau antroj eileje galesi jungti borto kompa. taiip , tik rankenele turi buti su mygtuku.
Parašyta 2011 balandžio 21 - 10:25
Parašyta 2011 balandžio 25 - 20:08
siandien paziurejau pas mane i plude ateina penki laidai, tai gal pludes keist nereikia?taip. paprastai dyzeliai turi 2 kontaktus., bet tau reikia butent irgi nuo dyzelio, bet 3 kontaktu..
Parašyta 2011 balandžio 26 - 07:18
5 LAIDAIsiandien paziurejau pas mane i plude ateina penki laidai, tai gal pludes keist nereikia?

nezinau, gal ir nereikia, o kiek stovi kontaktu pacioj pludej , irgi 5?
tai ggal cia benzininio plude ideta su siurbliuku ir pravodke ?

pacios pludes ir pravodkes su 5 kontaktais eina tik pas benzinines auto., nelabai isivaizduoju, kad pas tave siurbliukas stovet galetu

issiimk plude visa lauk ir pazek kas gten per plude, ar joje nera siurblio, gali ir foto imest

Parašyta 2011 balandžio 26 - 17:25
tai kad zioplys neistraukiau fiskes paziuret kiek kontaktu, reiks dar karta ardyt5 LAIDAI
![]()
nezinau, gal ir nereikia, o kiek stovi kontaktu pacioj pludej , irgi 5?
tai ggal cia benzininio plude ideta su siurbliuku ir pravodke ?![]()
pacios pludes ir pravodkes su 5 kontaktais eina tik pas benzinines auto., nelabai isivaizduoju, kad pas tave siurbliukas stovet galetu![]()
issiimk plude visa lauk ir pazek kas gten per plude, ar joje nera siurblio, gali ir foto imest![]()
![]()
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0