P406 salone vanduo
Parašyta 2013 lapkričio 11 - 15:38
Parašyta 2013 lapkričio 11 - 16:20

Parašyta 2013 lapkričio 11 - 16:52
Parašyta 2013 lapkričio 11 - 17:28
atsilupkit salono kilima gale, pamatysit net kelias vietas per kurias leidzia. o dar lengviau pakiskit snapa po dugnu ties galiniu kilimeliu vieta, ten stoveti turi pora varztu ir pora apvaliu skyliu buti. jos ispuvusios ir per jas kaupiasi vanduo i salona. VAISTAI : atsilupat kilimeli galini ir uztepat silikono daug ant tu vietu... uzdedat maiseli selofanini ant virsaus kad prie kilimo nepriliptu ir uzdedat kilima.. aisku pries viska darant gerai butu bent minimalaiai issausinti ta dregmeBet pas mane antena priekije, o slampa tai gale po galiniu kilimeliu.
Na reikes pabandyti gerai su karcheriu nupusti ta vieta kur kaupesi dregme.
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
Parašyta 2013 lapkričio 11 - 18:20
Parašyta 2013 lapkričio 11 - 22:28

Parašyta 2014 sausio 09 - 14:11
Šį pranešimą redagavo Darien: 2014 sausio 09 - 14:12
Parašyta 2014 sausio 09 - 16:28
Cia ne gumos pas mane tas pats buvo, nusiimi dureliu apmusima ir priklijuoji ta apsaugine plevele, kad neitu dregme is dureliu, lyjant vanduo bega y dureles, ten taskosi ir pro apmusima isbega y salona, sis reikalas labai gerai matosi kaip vienas pila vandeny ant dureliu stiklo, o kitas ziuri salone kaip viskas graziai bega.Pas mane 406p gale vairuotojo puseje semia po lietaus, apziurejau tai varva pro slenksti, slenkscio gumos slapios, neisivaizduoju nuo ko cia pradet, negi gali buti gumos kaltos? neturetu tada pro virsu varvet?
p.s. Dureliu vandens isbegimo angos neuzsikimse
Parašyta 2014 sausio 09 - 17:13
turejau tai omeny, tik nebuvau uztikrintas ardyti tas dureles, aciu uz patarima reikes imtis sito reikaloCia ne gumos pas mane tas pats buvo, nusiimi dureliu apmusima ir priklijuoji ta apsaugine plevele, kad neitu dregme is dureliu, lyjant vanduo bega y dureles, ten taskosi ir pro apmusima isbega y salona, sis reikalas labai gerai matosi kaip vienas pila vandeny ant dureliu stiklo, o kitas ziuri salone kaip viskas graziai bega.
p.s. Dureliu vandens isbegimo angos neuzsikimse
Parašyta 2014 sausio 11 - 12:26
Parašyta 2014 sausio 11 - 12:47
Kolegos variantas geras, tik su video kiek aiskiau:turėjau tokią bėda - pas mane buvo liukas, nors ant stogo iš vidaus visur buvo sausa apačios stovėjo bala.
pasirodė kad uzsikišęs kanalas liuko drenažo nes originalus liukas turi drenažą ten pribega purvo kartu su lietaus vandeniu ir stogo nešvarumais. sprendžiama labai paprastai yra dvi drenažines galima su buteliuku pilti vandenį ir žiureti kuri sugeria vandeni aplink liuka kuri ne. ir jei nesugeria tada imti geros stiprios vielos gabala - gana ilga koki 1,5 metro ir kišti į tą drenažinę angą iki galo gale sukalioti visaip kaip ir t.t. .
man bent jau labai padėjo

Parašyta 2014 sausio 11 - 13:50
Parašyta 2017 liepos 08 - 19:55
Nenoriu kurti naujos temos. Automobilis: Peugeot 406 99 metų po restailas, universalas. Galinėse, dešinės pusės durelėse, kaupiasi vanduo, ir jis atsiranda ant galinio kilimėlio. Apačia apdailos šlapia. Nuėmus apdailą ir užpylus vandens aišku, kad jis kažkur nenuteka. Jausmas toks, kad kaupiasi vanduo durelėse, o kai persipildo ta vieta iš kurios jis turėtų išbėgti, bėga į saloną. Skylės esančios durelių apačioje švarios. Tik atidarius dureles išbėga iš drenažo skylių vanduo. Kol jos uždarytos niekas neišbėga, nors šiukšlių nėra. Krapščiau ir su atsuktuvu jas, niekas niekur neužsikišę. Tik mistinis klausimas, kodėl iš jų vienų neišbėga vanduo, per drenažą ? Gumos visos tvarkoje, dar ant originalių tvirtinimų. Po tomis durelėmis slenkstis esantis gerokai parūdijęs, ir apačia po tuo kilimu, ten kur yra kamštis išbėgti vandeniui, mašinos dugne. Turbūt problema sena, tik neseniai pastebėta. Bet niekaip nesuprantu kodėl taip yra ? Man tai kažkokia mistika. Lyg ir viską ką pastebėjau parašiau, dabar lauksiu patarimų ką galima padaryti. Labai dėkingas iš anksto už jūsų mintis.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0