Peršokti prie turinio

Varklio galios didinimas-cipavimas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 778

#561 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Alfa Romeo 156

Parašyta 2014 vasario 18 - 00:08

250ligtais

Čia kurioj vietoj? Klausiu, nes labai pigu! Kaip suprantu - tas visas čipavimas šiuo atveju - užrašymas kažkokios jau išsaugotos kreivės ant stock'inės? Ar čia individualiai? Susiveikus dyzeliuką manau vienas pirmųjų dalykų pas mane bus ne kokie subai ar pan. šūdukai, bet galios didinimas + stabdžių upgrade. :ax:
Bet jūs man pasakykit - kaip ten su tuo dūminimu? Minimalus vistiek yra juk, o kaip per T.A.? Juk reikia užspaust gerokai, neišlenda tas dūmijimas? Nes kažkada grupiokas vw golf 81kw Vimotoj čipavo, tai jeigu imdavo gręžt tą mašiną, tai kaip tik bėgį perjungdavo ir užmesdavo anglių, tai ir palikdavo už savęs šiokią tokią dūmų užsklandą.
:blush:

Mindzis, bent kiek pažįstamų darėsi tuos čipavimus, išaugt išauga, bet tikrai ne tiek, kad tai pasijustų nuo pačio čipavimo. Tiesiog imi po to kaip mažas vaikas žaist su atsiradusiais niutonmetrais ir pats nepastebėdamas vis spustelni, spustelni, spustelni.. O šiaip normaliai tai bmw e39 3.0d po čipavimo sąnaudos nepakilo daugiau nei 0.2l. Bet užtat dinamikos atsirado. Ta prasme mašina pati guviau veržiasi į priekį.

Šį pranešimą redagavo Silogizmo: 2014 vasario 18 - 00:10

• 0

Peugeot 605 2.5dt dalimis  :)
Ex - Peugeot 406 3.0 - kekšiauja nebe man
Ex - Ford Mondeo TDCi - fokiška kokybė
BMW E39 3.0d - stovi gražiai atrodydama ant kaladžių.

BMW E39 3.0d touring - iš 3 BMW išėjo viena :D

Žaibs Astra 2.0D - netaupiai taupus žaibĖlis

Automobilių žibintų poliravimo paslaugos. 860448632

#562 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Parašyta 2014 vasario 18 - 08:36

250ligtais

Čia kurioj vietoj? Klausiu, nes labai pigu! Kaip suprantu - tas visas čipavimas šiuo atveju - užrašymas kažkokios jau išsaugotos kreivės ant stock'inės? Ar čia individualiai? Susiveikus dyzeliuką manau vienas pirmųjų dalykų pas mane bus ne kokie subai ar pan. šūdukai, bet galios didinimas + stabdžių upgrade. :ax:
Bet jūs man pasakykit - kaip ten su tuo dūminimu? Minimalus vistiek yra juk, o kaip per T.A.? Juk reikia užspaust gerokai, neišlenda tas dūmijimas? Nes kažkada grupiokas vw golf 81kw Vimotoj čipavo, tai jeigu imdavo gręžt tą mašiną, tai kaip tik bėgį perjungdavo ir užmesdavo anglių, tai ir palikdavo už savęs šiokią tokią dūmų užsklandą.

Mindzis, bent kiek pažįstamų darėsi tuos čipavimus, išaugt išauga, bet tikrai ne tiek, kad tai pasijustų nuo pačio čipavimo. Tiesiog imi po to kaip mažas vaikas žaist su atsiradusiais niutonmetrais ir pats nepastebėdamas vis spustelni, spustelni, spustelni.. O šiaip normaliai tai bmw e39 3.0d po čipavimo sąnaudos nepakilo daugiau nei 0.2l. Bet užtat dinamikos atsirado. Ta prasme mašina pati guviau veržiasi į priekį.

Taurius.
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

#563 Tadzius

Tadzius
  • Senbuviai
  • Automobilis:P307 universole 2.0hdi 66kw +

Parašyta 2014 vasario 18 - 08:48

250ligtais

tai kiekvienas "chipuitojas" turbut daro savaip.

taurius pasirode kompetetingas zmogus.

jokiu dumu nematau uz saves, Kaip buvo mano peu peu be juodu dumu taip ir liko :P

o traaauukia taip kaip kad jau koki spuoga neforsuota galiu aplenkt :wh:

Nepamenu kaip tie golfai, bet ar ten elektroniniai purskalai ir siurbliai?
Nes yra veikeju daug siurblius susireguliuoja ka duotu kuro daugiau ir fsio.

Nes man dar taurius isoperavo beda viena kuri nervino, nes buvo uzsikises egr ir antipoliusina mete, dabar jis atjungtas ir graziai isprogramuotas ir jokiu klaideliu
  • 0

P407 sw hdi 100 kw

P 307 2.0 hdi 66kw+14 2005 universalas, taranuotas...
parduota citroen xsara picasso 2.0 hdi
parduota 406 2.1 td
parduota Renault 19 dt
dar tureta ford, opel...

#564 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 18 - 16:42

Nepamenu kaip tie golfai, bet ar ten elektroniniai purskalai ir siurbliai?

Nežinau, ten buvo pas grupioką vw golf V 1.9 81 kw lygtais.
O dėl tų, kurie atsuka kurą, tai nu ką aš žinau - ten ne čipavimas - ten tiesiog kuro atsukimas :)
  • 0

#565 mindzis

mindzis
  • Forumo naujokai
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:peugeot 307 2.0 79kw

Parašyta 2014 vasario 18 - 21:30

o iki kiek kw uzcipuoja, tarkim jei nuo 80kw pradeda.
  • 0
Virinu saslykines: paprastas ir kalviskas, su orkaite ar rukykla. Taip pat dedu mechanizmus, saslykai patys iskepa, nereikia vartyti. Ivairus kalviski ar paprasti metalo darbai. 8 602 52 669 visa Lietuva (jei rimtas darbas).

#566 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 18 - 21:36

galima čia pamatyt preliminarius duomenis po čipavimo
  • 0

#567 scorpio1991

scorpio1991
  • Senbuviai
  • Vieta:Beveik Kaunas, Veiveriai
  • Automobilis:Peugeot 1007 1.6 80kW

Parašyta 2014 vasario 18 - 22:04

nu tipo mano 1.6 80kw dyzeliuks iki 100kw uzsikeltu :D bet man jau ir 80kw per akis :D
  • 0

#568 Vejas

Vejas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307SW 02' 2.0HDi 109kW+

Parašyta 2014 vasario 19 - 10:03

nu tipo mano 1.6 80kw dyzeliuks iki 100kw uzsikeltu :D bet man jau ir 80kw per akis :D

Ne tipo, o iš tikrųjų užkelia. Bet kW yra išvestinis dydis. Tiesioginis - Nm.
Po mėnesio nusibos tie 80kW :shy: O Taurius gali greitai tą nuobodulį panaikinti :D
  • 0

#569 gau173

gau173
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:Peugeot 607 2006.10. 2.0 HDI 16 100KW

Parašyta 2014 vasario 19 - 10:17

Reklama,o dar ir su klaidom. Tyčia,matyt,kad ryškiau žibėtų. Tik dar neparašė,kad reiks kasmet po sankabą keisti...Kuriem galams 607 500+ NM? Greičių dėžė ne degtukų dėžutė. Pusašiai,granatos,turbinos....jo ma joooooo...alkuninis vargšelis.....smagratis....padangos...banko sąskaita baudoms....
Tai,žinoma,mano nuomonė.Man ir 340 per akis. Nėr kur dėti.
  • 0

#570 scorpio1991

scorpio1991
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 20 - 14:34

Po mėnesio nusibos tie 80kW :shy: O Taurius gali greitai tą nuobodulį panaikinti :D

Nu jau virs menesio vaziuoju :D vis dar uztenka :D Ir siaip as nelabai megejes skraidyt, gazuot, plest is vietos :D Labiau kaip senelis koks vaziuoju :D
  • 0

#571 sandman^kfmf

sandman^kfmf
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 407 SW (2005) DW10BTED4 2.0 HDI (100 kW)

Parašyta 2014 vasario 20 - 15:27

Po mėnesio nusibos tie 80kW :shy:  O Taurius gali greitai tą nuobodulį panaikinti :D

Nu jau virs menesio vaziuoju :D vis dar uztenka :D Ir siaip as nelabai megejes skraidyt, gazuot, plest is vietos :D Labiau kaip senelis koks vaziuoju :D

Atvazinejas pusantru metu be turbinos, paskutinius 2 metus vazineju kaip nuo b... nutrukes. :ax: Niekaip negaliu atsidziaugti trauka. :D Savotiskas dyzelio zavesys ta galia nuo zemesniu sukiu ir geras sukimo momentas. Is dalies net pateisinu jo tuos purkstukus, sudukus ir turbinas su smagraciais :D
  • 0

#572 scorpio1991

scorpio1991
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 20 - 17:09

Po mėnesio nusibos tie 80kW :shy:  O Taurius gali greitai tą nuobodulį panaikinti :D

Atvazinejas pusantru metu be turbinos, paskutinius 2 metus vazineju kaip nuo b... nutrukes. :ax: Niekaip negaliu atsidziaugti trauka. :D Savotiskas dyzelio zavesys ta galia nuo zemesniu sukiu ir geras sukimo momentas. Is dalies net pateisinu jo tuos purkstukus, sudukus ir turbinas su smagraciais :D

Tai man panasiai :D kai 4metus su 1.9SDI 47kW... tai cia kaip raketa :D
  • 0

#573 remyga0852

remyga0852
  • Senbuviai
  • Vieta:Siauliai
  • Automobilis:Peugeot 406 2HDI

Parašyta 2014 gegužės 17 - 09:43

Sveiki, turiu eilini turbut "nuvalkiota" klausima del cipavimo.. Pas mane pezas 406, '99m. 2 HDi, 66Kw.. Noretusi pakelti KW iki kokiu 81 Kw.. Nuo ko pradeti? Kaip su tais cipavimais? Kur daro, kur kreiptis, ir t.t.? :hmm:
  • 0

#574 zaliuks

zaliuks
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0HDI 80KW+Chip

Parašyta 2014 gegužės 17 - 10:38

Sveiki, turiu eilini turbut "nuvalkiota" klausima del cipavimo..
Pas mane pezas 406, '99m. 2 HDi, 66Kw..
Noretusi pakelti KW iki kokiu 81 Kw.. Nuo ko pradeti? Kaip su tais cipavimais? Kur daro, kur kreiptis, ir t.t.? :hmm:

Pigiausias variantas butu, nusipirkt is alieexpres arba ebay kabeliuka , galletto 1260 iki 50lt jo kaina, Tada nusiskaitai savo ECU , siunti tauriui , jis ji perdaro , atsiuncia atgal , pervedi jam 200lt , isirasai jo atsiusta faila, ir esi laimingas, nes jis darbuojasi tiek Vilniu tiek Kaune, bet jeigu vaziuot iki Kauno . tai + kelione ir jo paslaugos tada jeigu jis viska daro 250lt, pigiau kabeli nusipirkt.
  • 0

#575 remyga0852

remyga0852
  • Senbuviai
  • Vieta:Siauliai
  • Automobilis:Peugeot 406 2HDI

Parašyta 2014 gegužės 17 - 12:09

Noretusi pakelti KW iki kokiu 81 Kw.. Nuo ko pradeti? Kaip su tais cipavimais? Kur daro, kur kreiptis, ir t.t.?  :hmm:

Pigiausias variantas butu, nusipirkt is alieexpres arba ebay kabeliuka , galletto 1260 iki 50lt jo kaina, Tada nusiskaitai savo ECU , siunti tauriui , jis ji perdaro , atsiuncia atgal , pervedi jam 200lt , isirasai jo atsiusta faila, ir esi laimingas, nes jis darbuojasi tiek Vilniu tiek Kaune, bet jeigu vaziuot iki Kauno . tai + kelione ir jo paslaugos tada jeigu jis viska daro 250lt, pigiau kabeli nusipirkt.

tai trumpai tariant cipavimas ~ 200 lt atseina? Jei i Kauna nuvaziuosi..
Ir nereikia nk kazko pirkt "halturint" ir t.t.?
Kiap paciai masinai del cipo? Nieko? gal jo kontaktus turit? (taurio)
  • 0

#576 zaliuks

zaliuks
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0HDI 80KW+Chip

Parašyta 2014 gegužės 17 - 12:47

Noretusi pakelti KW iki kokiu 81 Kw.. Nuo ko pradeti? Kaip su tais cipavimais? Kur daro, kur kreiptis, ir t.t.?   :hmm:

tai trumpai tariant cipavimas ~ 200 lt atseina? Jei i Kauna nuvaziuosi..
Ir nereikia nk kazko pirkt "halturint" ir t.t.?
Kiap paciai masinai del cipo? Nieko? gal jo kontaktus turit? (taurio)

jeigu vaziuoji pas ji i kauna, kaina 250lt.
Prasom MYGT
  • 0

#577 kaukas

kaukas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot 806

Parašyta 2014 birželio 05 - 10:26

sveiki o iseitu pakelt gale pezo 806.1.9td 66kw.mehaninis siurblys .gal kas kaska zinot kur kreiptis
  • 0

#578 tadas1991

tadas1991

Normaliai

• Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2014 birželio 05 - 10:44

Tau ne čipavimo reikia, o siurblio varžtuką pasukiot. Atitinkamai didės ir kuro sąnaudos bei dūmingumas, nes mechaninis siurblys neturi tokių plačių reguliavimo galimybių, kaip Common rail sistema - mechaniniam gali tik padidint išpurškiamo kuro kiekį šiek tiek... Arba daug, bet tuomet visad paskui save matysi juodo dūmo kalnus, trauks afigienai ir kuro srėbs taip pat afigienai. Ir nebus ilgaamžis reikalas, motoras greit pasibaigs. Kur kreiptis gal ir žinom, bet ar pats gali parašyti, iš kur esi? Gal iš Anglijos ar Norvegijos, kaip dabar madinga
  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

autofrance.lt

#579 kaukas

kaukas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot 806

Parašyta 2014 birželio 06 - 13:18

Kaunas. sveikas gal galetum imest foto siurblio kur stovi tas varstelis,kury reik pariguliuot.ir dar klausimas ar jy riguliuot reik ant salto valiklio ar silto.
  • 0

#580 PhanT

PhanT

.

• Senbuviai
  • Vieta:..
  • Automobilis:Peugeot 508GT //// Peugeot 406 2.2 98kW

Parašyta 2014 birželio 06 - 15:10

Kaunas. sveikas gal galetum imest foto siurblio kur stovi tas varstelis,kury reik pariguliuot.ir dar klausimas ar jy riguliuot reik ant salto valiklio ar silto.

Kakoj skirtum. Reguliuot tik reik su protu.
  • 0
2.2HDi 136ag/317nm@ ~200ag/410nm

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0