Nu kad ne, ten tik tepalo temperatura, ar jus akli, taigi aiskiai parodyta vienas simbolis kad tepalas kitas kad temperatura, gaunasi kam neaisku (tepalo temperatura) kur jus matot tepalo lygio simboly ? lygiai tas pats ir su ausinimo dacikugal yra tavo tiesos ,,,bet butent paroditoi nuotraukoi yra tepalo matuokle bei temperatura
Cia jau nugrybavai, priesrestailas gal taip ir rodo, porestailo 406 tepalo lygy rodo tokie kvadraciukai kilometrazo displejuje
labutis,sveiki,
iskilo man cia klausimu delgal kas zinot:
1) kas čia ir ka jis duoda? Ijungus dega lempute. Paveikslai: 1, ir kai ijungtas: 2
2) ar turi taip temperatura uzkilt? Man visada budavo 100.. dabar berots 105~110~... cia viskas atsitiko kai pakeite antifrizo slangele ir pati antifriza.. paveikslas: CIA
ka gi.. lauksiu atsakymu ir pamastymuaciu visiems kas dalyvaus diskusijoj
jei atidziai paziuresi(cia tavo 3 nuotruka),tai pamatysi du simbolius-matuokles ir termometro.
ijungus degima-rodo tepalo lygi.paskui persijungia i tepalo temperaturos matavima.
jei prietaisu panele tvarkinga,tai gliukai galimi tik is tepalo lygio,tepalo temperaturos daviklio-abu viename davyklyje.

Klausimai žinantiems
Sukūrė VidasM, 2011 Rgp 27 18:58
Temoje atsakymų: 22
Parašyta 2011 rugsėjo 12 - 23:07
Parašyta 2011 rugsėjo 12 - 23:17
nezinau pas mane tokie pat simboliai,,rodo ir tepalo lygi ir temperatura,,tas termometras pavaizduotas ar kaip ji pavadinti toks perbrauktas tai tepalo lygio simbolis,ir C raide simbolis temperaturaNu kad ne, ten tik tepalo temperatura, ar jus akli, taigi aiskiai parodyta vienas simbolis kad tepalas kitas kad temperatura, gaunasi kam neaisku (tepalo temperatura) kur jus matot tepalo lygio simboly ? lygiai tas pats ir su ausinimo daciku
gal yra tavo tiesos ,,,bet butent paroditoi nuotraukoi yra tepalo matuokle bei temperatura
Cia jau nugrybavai, priesrestailas gal taip ir rodo, porestailo 406 tepalo lygy rodo tokie kvadraciukai kilometrazo displejuje
labutis,sveiki,
iskilo man cia klausimu delgal kas zinot:
1) kas čia ir ka jis duoda? Ijungus dega lempute. Paveikslai: 1, ir kai ijungtas: 2
2) ar turi taip temperatura uzkilt? Man visada budavo 100.. dabar berots 105~110~... cia viskas atsitiko kai pakeite antifrizo slangele ir pati antifriza.. paveikslas: CIA
ka gi.. lauksiu atsakymu ir pamastymuaciu visiems kas dalyvaus diskusijoj
jei atidziai paziuresi(cia tavo 3 nuotruka),tai pamatysi du simbolius-matuokles ir termometro.
ijungus degima-rodo tepalo lygi.paskui persijungia i tepalo temperaturos matavima.
jei prietaisu panele tvarkinga,tai gliukai galimi tik is tepalo lygio,tepalo temperaturos daviklio-abu viename davyklyje.
Parašyta 2011 rugsėjo 12 - 23:35
pagal paklausėje ,jo nuotraukoje nr3 rodo tepalo temperatura,jei rodytu tepalo lygi ,dar degtu ir juosteles geltonos ir raudonos spalvos
YOU KILLED KENNY! YOU BASTARDS
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0