2.2 hdi bendros problemos
Parašyta 2011 spalio 15 - 18:24
Parašyta 2011 spalio 15 - 19:06
ir as taip pat galvojau,bet pas mane yra dar kita beda-karstas variklis sunkiai vedasi,siaip variau masina y servisa butent del to,bet nepasiteisino,o variklio apsukos nebesokineja.Pries 3 dienas vos neprisidirbau reikalu-keiciau kuro filtra,bet neisvaliau to pacio indo i kury dedasi filtras,nes jei isemi sena filtra,susijudina visi purvai kurie randasi tame inde,tai ta inda reikia butinai isvalytiPas mane kartais kazkas panasaus pasireiskia, taip ir neissiaiskinau kolkas kas cia, itarinejau purkstuka, bet kaip suprantu klystu.
Parašyta 2011 spalio 15 - 19:23
O as manyciau jog pas purkstuku kalte, saltas vedasi gerai nes salta salerka ipucia gerai, o kai pasyla tada jinai "myzha" ir todel nesikuria... As tai geriau varyciau kad patikrintu purkstukus ant stendo...ir as taip pat galvojau,bet pas mane yra dar kita beda-karstas variklis sunkiai vedasi,siaip variau masina y servisa butent del to,bet nepasiteisino,o variklio apsukos nebesokineja.Pries 3 dienas vos neprisidirbau reikalu-keiciau kuro filtra,bet neisvaliau to pacio indo i kury dedasi filtras,nes jei isemi sena filtra,susijudina visi purvai kurie randasi tame inde,tai ta inda reikia butinai isvalyti
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2011 spalio 15 - 20:35
Parašyta 2011 spalio 16 - 18:26
Purkstukus gerai patikrinti gali TIK juso isemus ant stendoTai kad tikrino tuos purkstukus,ir tikrai ne koks garazinis o rimtas meistras,Silutej jis vienas is rimciausiu meistru,aisku...nieko nesakau,gal jis ta daly man norejo ikisti,ta as issiaiskinsiu, galvoju dar y Taurage nulekt,ten yra vienas servizas kur gerai numano siuos reikalus
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2011 spalio 16 - 19:46
Parašyta 2011 spalio 16 - 19:47
vaizdus prašom i youtube...antraip as jam ji sugrusiu.......................................
Parašyta 2011 spalio 16 - 20:06
As nzn ar isvis KLP net turi kur stenda normalu tikrint pursktukams, o cia Silute... Zinau Kaune gerai tikrina ir Vilniuje, forume rase...Na tai tikiuosi ksd butent taip ir dare na nieko,rytoj as vel vaziuosiu pas ta veikeja,nes dabar nei salta nesiveda normaliai,tegu jis ta davikli pasiima atgal,antraip as jam ji sugrusiu.......................................
Parašyta 2011 spalio 16 - 20:34
Parašyta 2011 spalio 25 - 18:24
Parašyta 2011 spalio 25 - 22:49
#472 Svečias_Ethessbeent_*
#473 Svečias_Ethessbeent_*
Parašyta 2011 spalio 25 - 23:27
Cia katik snekejom apie varikliu drebejimus,o dabar ziuriu kad pas kazka kitokie VARIKLIAI DREBA
Parašyta 2011 spalio 26 - 18:52
nenusimink man tas pats ;) vis dar vaziuoju ... tuoj bus jau 100k km...Dabar stovint nesokineja niekas, bet pastebejau, kad vaziuojant imetus laisva siek tiek sokineja apsukos, niekas nevibruoja, vaziavimui netrugdo viskas puiku, bet matosi kaip sokineja, gal kas turi minciu kame reikalas?
Parašyta 2011 spalio 29 - 15:54
Parašyta 2011 spalio 30 - 09:12
Pasakysiu tiesiai sviesiai jog Siluteje meistrai tai nukarusio suns uodegos verti.Tai kad tikrino tuos purkstukus,ir tikrai ne koks garazinis o rimtas meistras,Silutej jis vienas is rimciausiu meistru,aisku...nieko nesakau,gal jis ta daly man norejo ikisti,ta as issiaiskinsiu, galvoju dar y Taurage nulekt,ten yra vienas servizas kur gerai numano siuos reikalus
Atvarai su tokiom bedom ir angare ir pas kita koki ale vycka tai ish karto visa diagnoze-keisk siurbli bo jam batai
Spjoviau i visus shiknarankiusir nuvazhiavau i KLP pas Sauliu. 1 valanda darbo - pashalintos visos bedos. Deti purkshtukai ant stendo, plauti.
valytas slegio reguliatorius. ish bako imtas siurblys irgi plautas valytas.
diagnostiak su PC it t.t.
zmogus saziningai padare darba, sumokejau gal 400 litu, mashina dirbo kaip bite(vazhinejau su ja dar kokius metus laiko, paskui pardaviau ) o buvo simtomai, ir drebedavo, ir siltas sunkiai vesdavosi.
o siluteje kaip sakiau diagnoze -keisk siurbli
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
#478 Svečias_mantoske607_*
Parašyta 2011 lapkričio 02 - 18:27
Parašyta 2011 lapkričio 02 - 18:36
auksto slegio siurblio ,,slegio voztuvas,,diagnostikoi tai bus matomaSveiki visi turiu tokia problema uzkurus gesta mano 607, priestai pasireiske tokie simtomai sokineti pradejo apsukos ir kuo toliau tuo stipriau nuo 0.7 iki 1, dabar vapse uzkurus iskart uzgesta, buvo keisti tepalai pries 2 savaites tai nezinau ar turi tas reiksmes. Gal kas susidures sutokia pacia problema, gal zinot kas galetu but, prasau padekit
Parašyta 2011 lapkričio 02 - 19:25
Ne nu bet jus ir ziaurus... Peugeot 607 buna su 2.2 benzininiu varikliu, 3.0 benzininiu, 2.0 DYZELIU, 2.2 DYZELIU, 2.7 DYZELIU... visi viusiskai skirtingi auto...Sveiki visi turiu tokia problema uzkurus gesta mano 607, priestai pasireiske tokie simtomai sokineti pradejo apsukos ir kuo toliau tuo stipriau nuo 0.7 iki 1, dabar vapse uzkurus iskart uzgesta, buvo keisti tepalai pries 2 savaites tai nezinau ar turi tas reiksmes. Gal kas susidures sutokia pacia problema, gal zinot kas galetu but, prasau padekit
PARASHYK kox variklis.
Vartotojų skaito šią temą: 8
narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0