Šį pranešimą redagavo azzled: 2014 vasario 28 - 14:49
DYZELINIŲ variklių kuro sanaudos
Parašyta 2014 vasario 28 - 17:04
vaziuojant eigoje issitaiso . o ir kitaip niekaip nepaskaiciuosi tiksliai.nepilk, nes kitiems pastringa plude ir nerodys kuro kiekio
atmusimas nieko nereiskia. vienoj stipriau pila, kitoj silpniau. kuo greiciau putu prisikaups, tuo greiciau ismus. pilk iki kakliuko virsaus.
Manasis 307 1.6hdi Vilnius - Kaunas ir panasiai, taip mazdaug 60-70proc uzmiestis , greitkeliu 110-120 rode vid 3.9 . bet reiks prisipilt vel pilna baka iki pirmo atmusimo ir paskaiicuosiu ar jau tikrai cia tokios stebuklingos... Kazkaip jauciu per gerai butu...mano kibirelis
vilnius - kaunas 90 proc kelio nuvaziavus 900 km laikant visada ~110km/h
vid. rode 6l/100 km
Kazkas man nepatinka manajam su tokiom sanaudom...
Parašyta 2014 vasario 28 - 18:28
del to pastrigimo tai gidejau, kazkaip nesinori, kad pastrigtu ir paskiau kabakst o del atmusimo tai pilsiu toj pacioj kolonelej is to pacio pistoleto, turetu taip pat manau atmust :/vaziuojant eigoje issitaiso . o ir kitaip niekaip nepaskaiciuosi tiksliai.
nepilk, nes kitiems pastringa plude ir nerodys kuro kiekio
atmusimas nieko nereiskia. vienoj stipriau pila, kitoj silpniau. kuo greiciau putu prisikaups, tuo greiciau ismus. pilk iki kakliuko virsaus.
Manasis 307 1.6hdi Vilnius - Kaunas ir panasiai, taip mazdaug 60-70proc uzmiestis , greitkeliu 110-120 rode vid 3.9 . bet reiks prisipilt vel pilna baka iki pirmo atmusimo ir paskaiicuosiu ar jau tikrai cia tokios stebuklingos... Kazkaip jauciu per gerai butu...mano kibirelis
vid. rode 6l/100 km
Parašyta 2014 vasario 28 - 19:42
O ne geriau vazineti kol uzsidegs lepute kuro, o po to ipilti kokiu 50 ltr ir vel iki lemputes ?del to pastrigimo tai gidejau, kazkaip nesinori, kad pastrigtu ir paskiau kabakst o del atmusimo tai pilsiu toj pacioj kolonelej is to pacio pistoleto, turetu taip pat manau atmust :/
vaziuojant eigoje issitaiso . o ir kitaip niekaip nepaskaiciuosi tiksliai.
vid. rode 6l/100 km
Parašyta 2014 vasario 28 - 20:16
zinok panasiai meginau, bet tokia nuojauta, kad ta lempute uzsidega nevienodam lygmenyje. :/O ne geriau vazineti kol uzsidegs lepute kuro, o po to ipilti kokiu 50 ltr ir vel iki lemputes ?
del to pastrigimo tai gidejau, kazkaip nesinori, kad pastrigtu ir paskiau kabakst o del atmusimo tai pilsiu toj pacioj kolonelej is to pacio pistoleto, turetu taip pat manau atmust :/
vaziuojant eigoje issitaiso . o ir kitaip niekaip nepaskaiciuosi tiksliai.
vid. rode 6l/100 km
Parašyta 2014 kovo 01 - 10:14
Parašyta 2014 kovo 01 - 10:32
Na su 2.7varikliu tai nepritaupysi Kaip sakoma, jei yra pinigu ant tokio variklio sanaudu, tai ka cia dar taupyt, tada megautis vaziavimu:DBandžiau važinėti labai atsargiai - vidurkis 8,4l, važiuojant be rūpesčių - 8,7l, tai praktiškai neapsimoka taupyti su 2,7HDI
Parašyta 2014 kovo 01 - 21:24
Parašyta 2014 kovo 01 - 23:50
Kazkada girdejau, kad tipo ikisi i prikurke ir perpus sumazina mano nuomone tai nesamone man i ta psl blokavo NOD32 nueit o siaip logiskai pamastant, kaip kazkoks sudas ikistas i prikurke sumasint gali sanaudas... kompa perprogramuoja?http://www.fuelreduc...com/lt7KbZ5lZs/ gal esate kas isbande ? nuojauta kuzda, kad afiora cia.
Parašyta 2014 kovo 02 - 00:07
. bet gal kas savo kailiu isbande? suprasti ir man sunku kaip tai veikia kosmosas kazkoks. bet taip drastiskai raso, net iki 70% sumazina. kazkoks briedas. nors 20% ir tai butu super ).Kazkada girdejau, kad tipo ikisi i prikurke ir perpus sumazina mano nuomone tai nesamone man i ta psl blokavo NOD32 nueit o siaip logiskai pamastant, kaip kazkoks sudas ikistas i prikurke sumasint gali sanaudas... kompa perprogramuoja?
Parašyta 2014 kovo 02 - 13:18
Nori musu kompus virusu uzkresti!!!Jeigu jau virusine blokuoja tai tikrai s..... bet gal kas savo kailiu isbande? suprasti ir man sunku kaip tai veikia kosmosas kazkoks. bet taip drastiskai raso, net iki 70% sumazina. kazkoks briedas. nors 20% ir tai butu super ).
Parašyta 2014 kovo 02 - 14:06
Parašyta 2014 balandžio 08 - 13:29
Parašyta 2014 balandžio 08 - 13:38
ziurint kokiu greiciu trasoj vaziuota ir antra koks matavimo budas? nuo pilno bako papildymas iki vel pilno ar kaip?Man atrodo turiu beda ,esu 406 hdi 2.0 66kw savininkas ,siandien paziurejau kiek mano liutas sriabia ir apakau ,100km is kuriu kazkur 80km pravaziuota trasoj pravaziavau su 8.5l, borto kompas rodo 6.9l ,tai gal zinot kas per beda??? nes vazinet su 66kw ir tokiom sanaudom beprasmiska.
Peugeot 607 2.2Hdi 2001m
Peugeot 407SW 2.0Hdi 2005m
Peugeot 307SW 2.0Hdi 2004m
Peugeot 208 1.4Hdi 2014m
Parašyta 2014 balandžio 08 - 13:53
Niekas taip neskaiciuoja, imk bent jau 500km parodymus jei jau ziuri i borto kompa. Geriausia pilnas bakas(iki kakliuko) pravaziuoji kokius 500km ir vel iki kakliuko. Tikrai bus tiksliau.Man atrodo turiu beda ,esu 406 hdi 2.0 66kw savininkas ,siandien paziurejau kiek mano liutas sriabia ir apakau ,100km is kuriu kazkur 80km pravaziuota trasoj pravaziavau su 8.5l, borto kompas rodo 6.9l ,tai gal zinot kas per beda??? nes vazinet su 66kw ir tokiom sanaudom beprasmiska.
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2014 balandžio 08 - 19:33
Lygiai toks pat su lygiai tokiu pačiu.P206 2.0 HDI 66kw, vasara mieste 6km iki darbo ir atgal 6.5 - 7 ltr, uzmiesti prie 90 km/h 4 ltr, ziema mieste i darba 6 km ir atgal prie minus 10 - 20 laipsniu salcio 8 - 8.5 ltr, uzmiesti prie 90 km/h 4.5 - 5 ltr
Prie pliusinės temperatūros Vilniuje pusiau kamščiais pusiau savaitgaliais 9 litrai. Prie minuso ir tik kamščiuose - 11
Trasoje prie pliusinės praėjusią savaitę 5,5 pasiėmė (10%Vilniuje, 90% trasoje iki 100km/h).
Prie kompo jungta dviejose vietose - abiejų pasijungusių nuomone variklio darbo parametrai nekelia abejonių.
Prieš mėnesį savo eiga praeita TA, visos emisijos - 30% normos.
Buvo išlėkusi oro srauto matuoklė. Pakeičiau. Klaidos dingo, trauka atsirado, sąnaudos nepasikeitė.
4000 km po tepalų/filtrų keitimo servise sakė, kad juodai užsinešęs oro filtras. Pakeitė. Nei traukai, nei sąnaudoms - jokios įtakos.
Any ideas? Primenu, kad gamintojas šiam kibirui nurodo 4,1 trasoje ir 6,6 mieste.
Šį pranešimą redagavo Prokuror: 2014 balandžio 08 - 19:34
Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių
Vyšninis miesto kibiriukas
Žalias šeimyninis autobusas - ex
Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex
Pilkas kūpas pagal amžių - ex
Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex
Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex
Parašyta 2014 balandžio 08 - 20:55
trasoj vaziuoju 90km/h ,mieste paspausdziu ,bet sakau ten pagrinte trasoj tie 100km buvo pravaziuota ,matavau taip : pripyliau pilna baka kol atmete ,pravaziavau 100km ir vel pripiliau ,kol atmete.ziurint kokiu greiciu trasoj vaziuota ir antra koks matavimo budas? nuo pilno bako papildymas iki vel pilno ar kaip?
Parašyta 2014 balandžio 08 - 20:59
Galiu nuramint tik tuom ,kad kataloguose pateikiamos kuro sanaudos yra labai mazai tiketinos, nes ten lieka labai daug faktoriu neivertinta ,jas nustatinejant.Lygiai toks pat su lygiai tokiu pačiu.
Prie pliusinės temperatūros Vilniuje pusiau kamščiais pusiau savaitgaliais 9 litrai. Prie minuso ir tik kamščiuose - 11
Trasoje prie pliusinės praėjusią savaitę 5,5 pasiėmė (10%Vilniuje, 90% trasoje iki 100km/h).
Prie kompo jungta dviejose vietose - abiejų pasijungusių nuomone variklio darbo parametrai nekelia abejonių.
Prieš mėnesį savo eiga praeita TA, visos emisijos - 30% normos.
Buvo išlėkusi oro srauto matuoklė. Pakeičiau. Klaidos dingo, trauka atsirado, sąnaudos nepasikeitė.
4000 km po tepalų/filtrų keitimo servise sakė, kad juodai užsinešęs oro filtras. Pakeitė. Nei traukai, nei sąnaudoms - jokios įtakos.
Any ideas? Primenu, kad gamintojas šiam kibirui nurodo 4,1 trasoje ir 6,6 mieste.
Parašyta 2014 balandžio 08 - 21:37
Parašyta 2014 balandžio 09 - 08:35
Ne, nu bet kad trasoje 35% virš gamintojo nustatyto jamtų - irgi nenormalu. Juolab, kad ir mano cituotame pasisakyme RamisM, ir kiti žmogai girdėti giriasi, kad bent jau užmiestyje sąnaudos panašios į gamyklines. O ir mieste ne 9l į 66 kW...Prokuror, manau kaip Vilniuje tai sanaudos normalios Nenauja mašina, nėra ko norėt
Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių
Vyšninis miesto kibiriukas
Žalias šeimyninis autobusas - ex
Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex
Pilkas kūpas pagal amžių - ex
Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex
Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex
Vartotojų skaito šią temą: 16
narių: 0, svečių: 16, slaptų narių: 0