Turbinos ašelę tikrinai ar kliba? Tose šlangose gali tik būti tepalo rasa nuo alsuoklio, bet jeigu yra tepalo, tai turbinai amen. Perkant naudotą patikrinti paprasta, nuveži kur tvarko ir patikrina. Nieko tai nekainuoja. Aš Kaune surfkolitoje tikrinau. Kokia kaina turbina gali būti nežinau.sveiki buvau nuemes stora slanga kuri eina nuo turbinos tai ten ira tepalo iki pat virsutines skendes mano nomone ten jo neturetu buti ten ora puce gal kas gali paskiti kaip dar galima patikrinti turbina nes dumina kaip ir jau raseu vazojant venodu greiciu ir neatleidi gazo tai nemeta duma jei ant pavaros atleidi gaza ir paredi paskeu paspaudi gaza ismeta melina duma saltam nemeta tik usilus varikliui
Bendram supratimui, kada man reikėjo volvo s80 vienos turbinos, tai šrotuose rėkė nuo 800 iki 1200lt. Skelbime radau už 400lt ir laimingai ji sukasi.
Pvz saab t25 turbiną skelbime esu radęs už 100lt.
Turbinos remontas, kiek pamenu nuo 600lt. Jeigu galvosi restauruoti, tai tikrai nevežk į turboservisą Vilniuje. Aš pas juos remontavau, tai atlaikė garantiją ir pradėjo bėgti tepalai...