Jump to content

Kokį skaitmeninį pirkti ?

• Please log in to reply
968 replies to this topic

#181 tamtaram

tamtaram
  • Senbuviai
  • posts 245
  • Automobilis:PEUGEOT-405 MADE IR FRANCE

Posted 2004 August 27 - 16:32

:huh: O koki devetaq fotika galima nusipirk iki 200lt?Kokybes labai geros nereikia,uztenka tik kad i kompa susidet nuotraukas galima ir tiek.?
  • 0

#182 Svečias_SAR_*

Svečias_SAR_*
  • Svečiai

Posted 2004 October 12 - 13:57

kaip, sakykit, yra su atminties kortelėm. CF I ir II čia jos kuo skiriasi? Ir šiaip kokios firmos yra geros, nes viena parduotuvė prekiauja Lexar, tai jos pačios geriausios, kita prekiauja Transcent, tai tos pačios geriausios :blink:
  • 0

#183 Swift

Swift
  • Senbuviai
  • posts 3,135
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:važiuojantis

Posted 2004 October 12 - 15:17

... Lexar...Transcent...

Kaip ir kompo dalys skyriasi nuskaitimo greiciu, patikimumas labai panasiai.
  • 0
Don't worry, by happy!
Vilnius

#184 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Posted 2004 December 06 - 18:11

mamutai - siuo metu linxtu irgi prie to fudžio. gal pirkay ji ir turetum man ka pasakyt?
  • 0

#185 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • posts 4,991
  • Automobilis:be stogo

Posted 2004 December 06 - 18:14

mamutai - siuo metu linxtu irgi prie to fudžio. gal pirkay ji ir turetum man ka pasakyt?

linkau, linkau, jau ruošiausi varyt po algos pirkt ir... nulinkau prie kabriaus... :ph34r: daba fotix atidėc kuriam laikui ... :unsure: kaip ir mobilus ... :mellow:

ps: tiesa dar galiu paminėt, kad fudžikui xD kortelės naudojamos, kurios yr mažiau populiarios už CompactFlashus ar SD ir yr brungesnės... ale čia ne esmė šiaip... ;)
  • 0

#186 Svečias_floO_*

Svečias_floO_*
  • Svečiai

Posted 2004 December 06 - 19:28

Ka galit pasakyt apie CANON PowerShot A80? Mane kaip tai sis fotikas sudomino... Ten lyg 3*optical zoom, 4 Mpxl irv 32 korta stovi. Ko dar reikia dasipirkimui ir ar brangios Canon atmienites kortos? (bo lyg nuo fotiku markes ir kaina priklauso).  :huh:

vasara domejausi, tai A80 nors naujesnis bet ne ka ispudingesnis uz A75. A80 yra lankstantis ekranas, bet maziukas nu bereikalingas dalykas. Bendrai pasakysiu ,jei norit isigyt muiline for home use, tai neziurekit i optini zooma, daugiau nei 3 mgpixeliai, ir .t.t. Jei yra filmavimo funkcija tai nereishkia kad jis geras fotikas yra (kas tinka viskam dazniausiai netinka niekam).
Gryztu prie temos: draugelis turi ir labai dziaugiasi A75, santykinai pigus, turi nemazai manual funkciju...truputi pagyvenes modelis, didokas bet geriau nei tie plastiko shudukai kur i kishenes lenda. imciau A75 nei A80. Atmintis: Compats Flash - bene pigiausias flashu tipas. x3 optinis z (kaip ir visose muilinese). 32mb ant duros ideta, vistiek reiks pirkti daugiau atminties, is praktikos nepatariu daugiau nei 128 mb imt.

pats turiu CANON powerShot S410, musuose jis identifikuojamas kaip IXUS II berots.

Edited by floO, 2004 December 06 - 19:30.

• 0

#187 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Posted 2004 December 06 - 20:44

Atgaivinot tema, tai ir ash isiterpsiu. Sukasi mintis kaledoms digital fotika pasidovanoti. Ir jos sukasi apie tchia jau bishki mineta Minolta DiMAGE Z1. Ka patartumet pusei metu praejus? Ar dar vis verta ja pirkti ar geriau kokiu kitu variantu pasiieshkoti?
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#188 Svečias_Robke_*

Svečias_Robke_*
  • Svečiai

Posted 2004 December 07 - 00:55

floO: na 128mb mazai. turiu 512 - gal ir daugoka.. bet ir aparatas pas mane 3mpix, tiek, kad video aukstos kokybes (640x480x30). Maestro: Z3 !! 35-480mm vs 38-380mm (35mm analoge). 4mpix vs 3mpix, juodas :wub: Na kaina itariu irgi skiriasi deja ne i geraja puse... Bet pirksi ilgam.
  • 0

#189 Svečias_rolkis_*

Svečias_rolkis_*
  • Svečiai

Posted 2004 December 07 - 01:01

vnz as puse metu domejaus ir sveduose kai buvau klausinejau, vnz kokybe duoda fuji, canon, bei sony su carl zeis optika, pabandes visu variantu pasirinkau aisku ne pigiausia... bet su tokia ideja pirkau kad geriau tureti gera fotika nes ne vieniem metam visdelto, niekada neverta ziureti i megapixeliu skaiciu.. optika viska reiskia pasirinkau sony cybershot dsc-v1 esu visais 110% patenkintas pirkiniu.. negaila tu litu kuriuos idejau
  • 0

#190 Svečias_mmx_*

Svečias_mmx_*
  • Svečiai

Posted 2004 December 07 - 01:43

AGV kaip tavo pugas? nebyra dar?
  • 0

#191 Svečias_floO_*

Svečias_floO_*
  • Svečiai

Posted 2004 December 07 - 01:45

2 Maestro: Dimage Z1 nelabai pamenu kas per aparatas, bet apie Z2 tai tikrai man jis patiko, pats fotkinau ir keli kolegos nusipirke patenkinti. 2 Robke: as tarkim turiu 256 mb flasha, fotkinu per ivairius draugu sanburius ir vejai shvilpia atminty.Jei per vakara padarai <150 fotkiu tai kam >128 mb??? as pirma irgi vis galvojau kad y ateiti zvelgiant reik daugiau, bet tai tik zmogaus dydybes manijos pasireishkimas! Kokybes atzvilgiu tai Canon'as, Minolta-KoniCa valdo, pentaxas nelabai valdo. Sony aishku padaro taip kad seile varva, pvz cybershot T1 uz 500$ vasara teko pasizaisti, bet sony visi priedai yra nestandartiniai (tik sony tinka) kurie paprastai brangesni uz visus kitus........ishvada sony buozems:) Kas domisi profesionaliais fotikais tai rekomenduociau Minolta-Konica Dimage A klase, geras kainos/kokybes/funkcionalumo santykis!
  • 0

#192 Svečias_SAR_*

Svečias_SAR_*
  • Svečiai

Posted 2004 December 07 - 09:43

Usinu Canon Powershot G6, labai neblogas :)
  • 0

#193 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • posts 4,991
  • Automobilis:be stogo

Posted 2004 December 07 - 09:51

Atgaivinot tema, tai ir ash isiterpsiu.
Sukasi mintis kaledoms digital fotika pasidovanoti. Ir jos sukasi apie tchia jau bishki mineta Minolta DiMAGE Z1.
Ka patartumet pusei metu praejus? Ar dar vis verta ja pirkti ar geriau kokiu kitu variantu pasiieshkoti?

Jei neklystu - 2step'as su Dimagu gimdieny vaidenosi, gali jo paklaust... :rolleyes:
  • 0

#194 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005

Posted 2004 December 07 - 12:58

Maestro: Z3 !! 35-480mm vs 38-380mm (35mm analoge). 4mpix vs 3mpix, juodas :wub: Na kaina itariu irgi skiriasi deja ne i geraja puse... Bet pirksi ilgam.

Jo. Z3 gerai. Esu toki ir tchiupinejes. Bendrabedarbis turi. Bet Z1 ash galiu gauti (na tikiuosi, kad gausiu) su normaliom garantijom uzh puse Z3 kainos.
  • 0
© J. Erlickas

#195 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Posted 2004 December 07 - 14:35

vnz as puse metu domejaus ir sveduose kai buvau klausinejau, vnz kokybe duoda fuji, canon, bei sony su carl zeis optika, pabandes visu variantu pasirinkau aisku ne pigiausia... bet su tokia ideja pirkau kad geriau tureti gera fotika nes ne vieniem metam visdelto, niekada neverta ziureti i megapixeliu skaiciu.. optika viska reiskia pasirinkau sony cybershot dsc-v1 esu visais 110% patenkintas pirkiniu.. negaila tu litu kuriuos idejau

akiek tava suonis kastuoj?
  • 0

#196 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005

Posted 2004 December 07 - 15:03

Beje jei yra norintchiu pirkti iki kaledu, gal galim pabandyti kooperuotis? Bandysiu tartis su dydmena, tai kuo daugiau paimsim, tuo dydesne nuolaida. :)
  • 0
© J. Erlickas

#197 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Posted 2004 December 07 - 15:03

noriu lyzinguot fūdžį :blush:
  • 0

#198 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005

Posted 2004 December 07 - 15:21

noriu lyzinguot fūdžį :blush:

Deja lyzinguoti nepavyks. Visa suma reikia moketi ish karto. Galimas bonusas: ~15% nuo kainos.
  • 0
© J. Erlickas

#199 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Posted 2004 December 07 - 16:26

tada man gal lyzingas gereu
  • 0

#200 Svečias_Svečias Mi_Kas_*

Svečias_Svečias Mi_Kas_*
  • Svečiai

Posted 2004 December 11 - 22:08

Deja lyzinguoti nepavyks. Visa suma reikia moketi ish karto. Galimas bonusas: ~15% nuo kainos.

Vyruchiai, del fuji tai nei jus lyzinguokit nei ka. Nueikit pas fujifilm Lietuva vadybninka ir sakykit.... bla bla bla man lbai patinka fuji fotikai, gal parduotumet didmenine kaina. 99 %, kad sakys siaip neparduodam bet kad patinka, tai parduosim. Kai pries gerus metus pirkau 602 finepixa, mokejau 2,4 Klt, kai kompinese parduotuvese jis dar drisdavo kainuot 3 klt. Siaip fujiniai turi savo prichudu, bet kaina gan patraukli. Taip kad sekmes!
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users