Peršokti prie turinio

Kokį skaitmeninį pirkti ?

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 968

#581 Wiz

Wiz
  • Senbuviai
  • Vieta:Lietuva, Vilnius.
  • Automobilis:Peugeot 406 1996

Parašyta 2008 spalio 14 - 22:15

Khem... :rolleyes:

http://gizmodo.com/5...-vision-forever
  • 0
Obviously, the faster you travel, the sooner you get to where you're going. So you can see more and do more and learn more. Speed, as I've said many times before, makes you cleverer. ©J.Clarkson

#582 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2008 spalio 14 - 22:45

Khem... :rolleyes:

Tai kad čia praeito amžiaus naujieną į dienos šviesą išvilko... :)

http://www.hno.harva...01-silicon.html
  • 0

#583 Wiz

Wiz
  • Senbuviai
  • Vieta:Lietuva, Vilnius.
  • Automobilis:Peugeot 406 1996

Parašyta 2008 spalio 14 - 23:19

Khem...  :rolleyes:

Tai kad čia praeito amžiaus naujieną į dienos šviesą išvilko... :)

http://www.hno.harva...01-silicon.html

Na, man tai naujiena :)
Jei teisingai supratau, tai fotkint nakti butu malonumas..
  • 0
Obviously, the faster you travel, the sooner you get to where you're going. So you can see more and do more and learn more. Speed, as I've said many times before, makes you cleverer. ©J.Clarkson

#584 Svečias_noriu turbo_*

Svečias_noriu turbo_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 15 - 00:23

na turiu pasigirti as, pries pora savaiciu norvegijoje nusipirkau pentax k100d, i komplekta gavau standartini 18-55 al aki, kortele sd 2GB ( siaip kaina apie 180 lt), ir krepsi. kai grysiu i LT jo kaina atsistos apie 1100 lt su visais ivardintais dalykais. nezinau kaip kainos dbr lietuvoj bet, manau kad tai buvo gan nebrangu, garantija 3 metai (normali), bet pamokejau dar 320 litu, tai gavau draudima nuo visko 5 metam, net jei teksiu tycia ji i zeme, duos toki pati ar naujesni aparata.
rinkausi paprastai, pamaciau kaina ir nupirkau, atsiszvelgiau tik i tai, kad butu AA tipo baterijos, paskui pradejau aiskinti ka nusipirkau, pasirodo gera daigta turiu. esu patenkintas juo iki valios, profas mazas is manes, todel mano lukescius pildo su kaupu.

stai geras puslapis kuris pades susivokti ko nori
CIA
patariu rinktis fotika su AA baterijom, nes tai pigiau ir ( bent jau man ) patogiau, O jei jau reikia batareikiu, tai tik SANUO eneloop nes... CIA
gal tai jau skaitet, bet vistiek ...
  • 0

#585 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2008 spalio 15 - 06:59

kortele sd 2GB ( siaip kaina apie 180 lt)

nu ir kainos ten pas jus ... :ph34r: pas mus 8Gb daugiau nei perpus pigiau :mellow:
  • 0

#586 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Parašyta 2008 spalio 16 - 13:12

Ei, Pentaxistai ir visi kiti kur naudojat paprastas batereikas. Yra proga Maximoj užsizapasint batereikom su -40% nuolaida. Man atrodo ir pakraunamom galioja :unsure:
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#587 montepaso

montepaso
  • Senbuviai
  • Automobilis:2 x Peugeot 206 2,0 hdi

Parašyta 2008 spalio 24 - 14:28

o jei D90 kas is lenku atvestu, tai butu nedaug brangiau bet su visom garantijom (turbut) ir kistukai tiktu visi (~3500 zl)

Sveikas,

o kur tu cia taip radai? Jeigu be lesiu tai neapsimoka nes lietuvoj galima uz 3030lt paimti D90 kuneli.
  • 0
®

#588 Svečias_Mazulis_*

Svečias_Mazulis_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 29 - 10:21

Sveiki, tenka keisti savo sgedusi kodaka i kazka naujo :)
Esu nusiziurejes Casio EXS10
Gal kas turit? Ar bent girdejot jo trukumus ar privalumus? Siaip kaina jo siai dienai ~800Lt.

O gal but turit alternatyviu pasiulymu ir panasiai. Lauksiu bet kokiu patarimu.
Orientacine kaina ~ 800 Lt (plius, minus)

Gal kas panasaus ka nors isigijot, tad pasidalinkit nuomonem.
Aciu

Šį pranešimą redagavo Mazulis: 2008 spalio 30 - 09:45

• 0

#589 Svečias_Mazulis_*

Svečias_Mazulis_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 30 - 15:58

Nagi, patarkit kas :) mazai ka nuraukiu apie fotikus. Sitas mano ziuretas be stabilizavimo sistemos? Ar tai didelis minusas megejiskam naudojimui :unsure: ? O gal kas koki analoga pasiulys?
  • 0

#590 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Rėkyva
  • Automobilis:kewle taupykle su 2.2hdi

Parašyta 2008 spalio 30 - 21:29

Nagi, patarkit kas :)

už tokią kainą siūlau rinktis pagal spalvą :ph34r: Rimtai, kurio dizainas fainesnis, kuris geriau stovi rankoj tą ir imk.
  • 0

#591 Svečias_Mazulis_*

Svečias_Mazulis_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 31 - 09:17

už tokią kainą siūlau rinktis pagal spalvą :ph34r: Rimtai, kurio dizainas fainesnis, kuris geriau stovi rankoj tą ir imk.

Turi omeny, kad uz tokia kaina nieko gero nenupirksi? Ir del tokiu pigienu niekas patarimams laiko nesvaistys?
Ar ne taip tavo posta supratau?
  • 0

#592 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Parašyta 2008 spalio 31 - 09:33

Turi omeny, kad uz tokia kaina nieko gero nenupirksi? Ir del tokiu pigienu niekas patarimams laiko nesvaistys?
Ar ne taip tavo posta supratau?

Manau turėta omeny, kad didelio skirtumo kokybėje nebus kokį fotiką pirksi už tokią sumą. Todėl siūloma žiūrėt į fotiko grožį, spalvą ar meniu patogumą ;]
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#593 wanux

wanux
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 605 2.0L SRi 1992 m.

Parašyta 2008 spalio 31 - 09:46

Sveikas,

o kur tu cia taip radai? Jeigu be lesiu tai neapsimoka nes lietuvoj galima uz 3030lt paimti D90 kuneli.

nu kad ir cia
kunelis cia
gal kas mestusi kelionei?

Šį pranešimą redagavo wanux: 2008 spalio 31 - 09:48

• 0

#594 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2008 spalio 31 - 09:52

Na skirtumas gali buti. Gali pirkti HP, Casio ar pan. megapixelius su bambalines plamases dviem linzem objektyve arba padoresni objektyva ir kitus "kokybes" atributus. P.S. foto technikoj nieko nenusimanau.
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#595 Svečias_Mazulis_*

Svečias_Mazulis_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 31 - 10:06

Nu aisku. Dekui
  • 0

#596 Katinas

Katinas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Yaris, 106XSi, Pantheon 125.

Parašyta 2008 lapkričio 01 - 22:14

Nu aisku. Dekui

Nenukabink nosies. :) Yra tokie dalykai kaip lumix (panasonic'o) cmd tz-3, tz-5, palauki kaledishku nuolaidu ir kombinuoji. Kas pigiau, kas geriau. Bent jau tz-5 tikrai labai vertas demesio. O jei gali dar simteliu pora trejeta damesti, visai realus ir lumix dmc lx-3, kas perspjauna absoliucia dauguma muiliniu ir mano seniokaledos sarase uzima viena pirmu poziciju. :)

Šį pranešimą redagavo Katinas: 2008 lapkričio 01 - 22:17

• 0
Variantas B

#597 shakilas

shakilas
  • Senbuviai
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis: Peugeot 406 LPG

Parašyta 2008 lapkričio 01 - 22:51

Nenukabink nosies. :) Yra tokie dalykai kaip lumix (panasonic'o) cmd tz-3, tz-5, palauki kaledishku nuolaidu ir kombinuoji. Kas pigiau, kas geriau. Bent jau tz-5 tikrai labai vertas demesio. O jei gali dar simteliu pora trejeta damesti, visai realus ir lumix dmc lx-3, kas perspjauna absoliucia dauguma muiliniu ir mano seniokaledos sarase uzima viena pirmu poziciju. :)

:beer: pats juzinu is amerikes parsivezt lumix dmc-tz3.Pries pusmeti vos ne dvigubai pigiau nei cia gavau... ir labai nieko
  • 0
Peugeot 406 rallye edition LPG

#598 Svečias_Mazulis_*

Svečias_Mazulis_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 lapkričio 05 - 16:26

Dekui, tik kad is tu mandru sneku nesuprantu, ar uz 800 geras fotikas iseina, kad nekreipt demesio i savybes, ar iseina visiskas s..., todel irgi nekreipt i jo savybes, tik nebent i spalva.
Matot, ismanyciau ka daugiau apie juos, mandrai ir as galeciau pakalbet. Del to ir klausiu, nes nelabai susigaudau juose.

Tiesiog paklausiau, ar kas nebuvo su mano minetu fotiku susidures, ar pastebejimu kokiu turi ir pan. O gal but kazkas uz tokia kaina ka nors isigijo ir liko labai patenkintas. tiek tik ir norejau suzinot.

Katinas dekui, pasidomesiu tavo minetais modeliais.
  • 0

#599 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2008 lapkričio 05 - 17:50

Pasidairyk cia.

Ir gal cia ka nors rasi.

Šį pranešimą redagavo Maestro: 2008 lapkričio 05 - 17:53

• 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#600 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Rėkyva
  • Automobilis:kewle taupykle su 2.2hdi

Parašyta 2008 lapkričio 05 - 21:29

Dekui, tik kad is tu mandru sneku nesuprantu, ar uz 800 geras fotikas iseina, kad nekreipt demesio i savybes, ar iseina visiskas s..., todel irgi nekreipt i jo savybes, tik nebent i spalva.

už 800lt ir išeina fotikas už 800lt. Jei skaitykim kad normalus (dslr) fotikas stovi ~5000lt, tai muilinė už 800lt tesudaro 16proc normalaus fotiko. Realiai rezultatai būtų geresni, bet matematika panaši.

Jei vistik nori rekomendacijų, tai daugelis mano pažįstamų fotografų susipirko canon G9, kaip atsarginį. Nors jo kaina aišku ne 800lt, bet atsiliepimai patys geriausi.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0