Peršokti prie turinio

Kokį skaitmeninį pirkti ?

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 968

#161 Svečias_Aidas_*

Svečias_Aidas_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugpjūčio 13 - 18:39

Kaip minejau kazkada, sekmingai usinu S1... 3,2 kol kas per akis... Bet siaip ne vien optika ir pixeliais apibrezima nuotrauku kokybe... ;) Beje S1 turi savu trukumu... :unsure:
  • 0

#162 moonas

moonas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:205gti 1.6, 205gti mi16, 205cti 1.9

Parašyta 2004 rugpjūčio 13 - 18:40

Beje, perkant fotiką siūlau pasidomėti, kur jį galima būtų susiremontuoti, jeigu sugestų. Bo ant dienų mano nikonas buvo užsilenkęs, tai kai pasidomėjau kur jį galėčiau nunešt remontuot - labai nudžiugau, bo variantų visai nedaug, ir jie visai nepigūs. :wacko:
  • 0

#163 TVY'xas

TVY'xas
  • Senbuviai
  • Automobilis: Renault Laguna

Parašyta 2004 rugpjūčio 16 - 22:55

Jeigu norite zvilktelet kas fotiko viduj, gal ka ir patys pasitaisysit ;]
  • 0

#164 Svečias_Latas_*

Svečias_Latas_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugpjūčio 17 - 00:27

o aš niekaip nesugebu išsirinkti: ixus 500 - prasta optika, S1 IS - mažai pixelių, S60 - atsidarinėja dangtelis baterijų ir šiek tiek prasta optika kaip už tokią kainą, Power Shot Pro 1 - labai dažnai genda, EOS 300D negali filmuoti, o man labai patinka 30 sekundžių filmukai. Čia visur ne visai mano nuomonė, daug skaičiau forumų ir rewiews apie visus šituos :wacko:

Pasidomėk Powershot G5.
  • 0

#165 Svečias_Robke_*

Svečias_Robke_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugpjūčio 17 - 10:41

O dabar visi greit parašom kiek fotkių esam prifotkinę ir kokį procentą iš jų spausdinom ant popieriaus :) Ir bus aišku, ar reik tų megapixelių, ar ne. Aš asmeniškai nespausdinau NEI VIENOS nuotraukos. Naudojau A70, dabar turiu S1 IS. S1 nuotraukos - kokybiškesnės. Tiesiog gražiau žiūrisi.
  • 0

#166 Svečias_Aidas_*

Svečias_Aidas_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugpjūčio 17 - 11:16

O dabar visi greit parašom kiek fotkių esam prifotkinę ir kokį procentą iš jų spausdinom ant popieriaus :) Ir bus aišku, ar reik tų megapixelių, ar ne.

Aš asmeniškai nespausdinau NEI VIENOS nuotraukos. Naudojau A70, dabar turiu S1 IS. S1 nuotraukos - kokybiškesnės. Tiesiog gražiau žiūrisi.

Kaip sekasi dirbti su S1 nakti?
Patenkina vaizdu kokybe?
  • 0

#167 Svečias_SAR_*

Svečias_SAR_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugpjūčio 17 - 11:25

O dabar visi greit parašom kiek fotkių esam prifotkinę ir kokį procentą iš jų spausdinom ant popieriaus :) Ir bus aišku, ar reik tų megapixelių, ar ne.

aš irgi nespausdinu, bet ir monitoriuje matosi skirtumas tarp 5Mpx ir 3Mpx.
  • 0

#168 Svečias_Gizzmo_*

Svečias_Gizzmo_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugpjūčio 17 - 12:14

Pasidomėk Powershot G5.

Mes turim butent PowerShot G5. Patys tokio gal neipirktume, o kai padovanojo - dziaugemes kaip vaikai :P .
Is tikruju labai gera kokybe nuotrauku. Visas jo funkcijas tai vargu ar is vis kada nors panaudosim - visgi tik megejai esam. Man labai patinka Macro rezimas - kai is labai arti fotkini kokias gelytes ar vabalus.

Cia pavyzdis:
<cut>
  • 0

#169 Svečias_Gizzmo_*

Svečias_Gizzmo_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugpjūčio 17 - 12:16

ups, nereikejo man paveiksliuko postint, o tik linka nurodyt, nepagalvojau kad biski per didelis;

PowerShot G5 macro img sample

nors nieko, shian mano gimtadienis, todel man galima :D
  • 0

#170 Svečias_Robke_*

Svečias_Robke_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugpjūčio 17 - 12:24

Kaip sekasi dirbti su S1 nakti?
Patenkina vaizdu kokybe?

Teisybę pasakius turiu jį tik savaitę, neteko dar nightshotų daryt. Ar reik tikėtis nepatenkinamos kokybės?
  • 0

#171 Svečias_Guest_*

Svečias_Guest_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugpjūčio 17 - 14:15

G5 esu baisiai patenkintas ^_^
  • 0

#172 Svečias_SAR_*

Svečias_SAR_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugpjūčio 18 - 14:45

neuzpykit, bet ar tikrai G5 atrodo taip kaip sitoj nuotraukoj?

http://www.dpreview....s/frontview.jpg

vadinkit mane kokiu norit :), bet isvaizda vistiek svarbi
  • 0

#173 Svečias_Robke_*

Svečias_Robke_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugpjūčio 18 - 15:05

Nu taip. Iš visų pusių: čia. O kas blogai? :)
  • 0

#174 Svečias_Guest_*

Svečias_Guest_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugpjūčio 18 - 21:07

Ziuriu,kad siais laikais daugiausiai fotiko dizainas ir nulemia pasirinkima :D
  • 0

#175 Svečias_SAR_*

Svečias_SAR_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugpjūčio 19 - 13:50

jo, kai pirkau kompą irgi spalva svarbiausia buvo :) o jei rimtai, tai iš visų pusių apžiūrėjus neblogai atrodo. Pirmoj nuotraukoj iš priekio man šiek tiek baisus pasirodė.
  • 0

#176 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2004 rugpjūčio 25 - 18:26

Protingieji kurmiai, plyz help: iš šių variantų ką siūlytumėt, ko ne ir kodėl: FUJI FinePix S5500 Canon PowerShot S1 IS Kodak EasyShare DX6490 Olympus Camedia C-760/C-765 Minolta Dimage Z3 Ar meiby samfing els? :huh:
  • 0

#177 Swift

Swift
  • Senbuviai
  • Automobilis:važiuojantis

Parašyta 2004 rugpjūčio 25 - 19:35

Visi geri, tik pastebejimas, Kodak pradejo gaminti fotikus tik todel, kad visi pradejo, buvo visiskai tam nepasiruoses, t.y. profai sako, kad Kodak gera juosta, o ne fotoaparatai! Visa kita - kaina/funkcijos/galimybes, bet koks pasirinkimas bus teisingas!
  • 0
Don't worry, by happy!
Vilnius

#178 Svečias_Robke_*

Svečias_Robke_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugpjūčio 26 - 12:10

Protingieji kurmiai, plyz help:

iš šių variantų ką siūlytumėt, ko ne ir kodėl:

FUJI FinePix S5500
Canon PowerShot S1 IS
Kodak EasyShare DX6490
Olympus Camedia C-760/C-765
Minolta Dimage Z3

Ar meiby samfing  els?  :huh:

Permečiau akim dpreview side-by-side. Visi su zoomu, gražu žiūrėt ;) Bet esant tokiam zoomui stabilizatorius būtinas. Jei ką, galiu atsiųst video ir foto playginimui, daryta su S1 IS, įjungus stabilizatorių ir išjungus. Tiesa, ką reiškia CCD stabilizatorius Minoltoje - nzn. Kiti modeliai stabilizatorių neturi (tik canon ir minolta).
Apie megapixelius kalbėjom jau. Ne juose esmė (nors daugiau mpix sudaro galimybę cropint). Apie optiką, deja, nelabai žinau...
Imponuoja macro režimas Minoltoje (1cm).
Atminties kortelių kainomis reiktų pasidomėt. Jei norėsi filmuot - bent 512MB reiks...
LCD ekranas 1,5" yra mažas :( Didžiausias pas Kodaką, 2,2", bet daugiau išskirtinių dalykų pas jį nematau..
Canonas sunkiausias. Mano žmona sako, kad šiek tiek per sunkus, nors man tas svoris netrukdo.

Ką čia dar... Nueik į kokią nors parduotuvę ir pabandyk pačiupinėt kiekvieną jų.
  • 0

#179 Svečias_SAR_*

Svečias_SAR_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 rugpjūčio 26 - 15:21

bendradarbis ką tik nusipirko Canon S1 IS, jis labai patenkintas, išbandė ir naktį, ir panašiai. Išvaizda man labai patiko, svoris irgi nepasirodė problema. Man truputį nepatiko zoomas, optinio jis turi 10x, ta prasme zoomo reguliavimas, labai jau jis greit laksto ir sunku sustoti norimam taške. Ir tie 3Mpx man kažkaip... :blush:
  • 0

#180 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2004 rugpjūčio 27 - 10:28

Protingieji kurmiai, plyz help:

iš šių variantų ką siūlytumėt, ko ne ir kodėl:

FUJI FinePix S5500
Canon PowerShot S1 IS
Kodak EasyShare DX6490
Olympus Camedia C-760/C-765
Minolta Dimage Z3

Ar meiby samfing  els?  :huh:

Permečiau akim dpreview side-by-side. Visi su zoomu, gražu žiūrėt ;) Bet esant tokiam zoomui stabilizatorius būtinas. Jei ką, galiu atsiųst video ir foto playginimui, daryta su S1 IS, įjungus stabilizatorių ir išjungus. Tiesa, ką reiškia CCD stabilizatorius Minoltoje - nzn. Kiti modeliai stabilizatorių neturi (tik canon ir minolta).
Apie megapixelius kalbėjom jau. Ne juose esmė (nors daugiau mpix sudaro galimybę cropint). Apie optiką, deja, nelabai žinau...
Imponuoja macro režimas Minoltoje (1cm).
Atminties kortelių kainomis reiktų pasidomėt. Jei norėsi filmuot - bent 512MB reiks...
LCD ekranas 1,5" yra mažas :( Didžiausias pas Kodaką, 2,2", bet daugiau išskirtinių dalykų pas jį nematau..
Canonas sunkiausias. Mano žmona sako, kad šiek tiek per sunkus, nors man tas svoris netrukdo.

Ką čia dar... Nueik į kokią nors parduotuvę ir pabandyk pačiupinėt kiekvieną jų.

Dėkui už išsamią info... Kolkas labiausiai linxtu prie Fudžiko - tą čiupinėjau - bais maloniai prie rankos limpa... :rolleyes: Patinka, kad juods... Antroj vietoj gal būtų Canon'as (dėl stabilizatoriaus, vartomo LCD), bet nelabai patink sidabrinė spalva ir Mpixų galėtų bent 4 būt... Apie kitus įspūdžio dar nesusidaręs...

Video tikrai bus naudojama itin retai, todėl manau kortos 128 ar 256 bus per akis...

Lauxiu daugiau komentarų... :blush:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0