jei pririsai centrini, papildomai to mazo mygtuko nereikia pririsynet...na bent jau as po elementu keitimo nieko papildomai mazajam knopkiui nedariau. esma ta kad sita knopke veikia ~ 5 sek. po centrinio uzdarymo. paskui spausk nespaudes langai neuzsidarys.pas mane buvo karta taip kad stebuklingu budu uzsidare langai, bet i tai kazkaip neatkreipiau ddemesio nes galvojau kad pries tai pats uzdariau... zodziu, gal zinot kaip pririst ta mygtuka prie langu, dabar ismeginau nedirba, tikriausiai del to kai ardziau rakta viskas nusinulino, nes is naujo reikejo rakta pririst prie masinos..o su tuo mazesniu mygtuku nieko nedariau..
Istrupejo mygtukai raktelyje. Kur gauti?
Parašyta 2012 rugsėjo 19 - 14:08
Parašyta 2012 rugsėjo 19 - 15:31
pamegisniujei pririsai centrini, papildomai to mazo mygtuko nereikia pririsynet...na bent jau as po elementu keitimo nieko papildomai mazajam knopkiui nedariau. esma ta kad sita knopke veikia ~ 5 sek. po centrinio uzdarymo. paskui spausk nespaudes langai neuzsidarys.
Parašyta 2012 rugsėjo 21 - 11:51
veikia uzsidaro kai uzrakini su pultelio mygtuku ir poto nuspaudi ta mazaji . sakau kad buvau kazkada supaudes kad uzsidare langai bet pats netykejau kad taip galejo but dabar viskas aisku manpamegisniu
Parašyta 2012 rugsėjo 21 - 17:12
smulkmena bet maloni?veikia uzsidaro kai uzrakini su pultelio mygtuku ir poto nuspaudi ta mazaji . sakau kad buvau kazkada supaudes kad uzsidare langai bet pats netykejau kad taip galejo but dabar viskas aisku man
Parašyta 2012 rugsėjo 24 - 07:46
žinoma, galetu siaip pati automatu uzsidaryneti po centrinio paspaudimo tarkim po kokiu 10 sek. nors pats langus visada uzsidarau dekuj, tai kur mano mygtukai prapuole, skelbiasi kad turi ir neatsiliepia... shakilas???? aa, kaip ten su ta knopke, man jos reikia...smulkmena bet maloni?
Parašyta 2012 rugsėjo 24 - 07:55
Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo
Parašyta 2012 spalio 01 - 16:34
Parašyta 2012 spalio 01 - 19:26
Tikrai ne originalas, o pingpongu gamybos, bet tarnaus normaliaiisigyjau pas shakila, originala, nauja viskas puikiai tiko, dekoju uz bendradarbiavima.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0