Nu ir kiek motorų užlinko po egr išprogramavimo? Žinau, kad po visokiu galios "kelimų" garaže be stendo, meti lauk turbo ir klačių ir dar klausimas ar pakelė tau tuos kw ar numetė. Pvz man viskas prasidėjo gūdžiais 2013metų vasarą ir jau metus laiko važinėju su check engine. Buvau daug kur. Viskas prasidėjo pas tamstą ramus, sakė fapui kaput. Ok programinam lauk, operuojam (su išdaužymu, kurį reikės perdaryt, dėl TA. 40lt diagnozė + 160lt operacija + 50lt išdaužymas). Po savaitės checkas vėl, same shit. paskambinu tamstai ramus: nežinau gal tas gal anas, zodžiu nebevaževau, vėl reikės diagnostikos ir vėl pajunkt pc ir pasakyt - egr, kainavo 40lt. Gryžau i Klaipėda, padarėm diag for free (savi). Meta EGR EGR EGR. Ok. Gryžau i Vilnių, reikėjo TA eiti sekančia dieną, vakarop paskambinau egr voztuvai lt i Kauną, rekomendavo servisa Vilniuje, sakė, kad ten vyrai dirbai nerealiai, padarys diag su visais navarotais, viską paaiškins, sako paiims daugiau nei visur, bet bus kokybė ir aptarnavimas. Aš tą patį vakarą nuvažiuoju, nes ryte TA reikia eit. Žodžiu "servisas", direktorius tyliu.. už kompo pajungimą ir pasakymą egr paemė 100lt (nuo vilko ant meškos) na ir klaidas nuemė (nepamenu pavad. Bet verkių gatve, angaras) (kitą dieną sekmingai praeita TA, tik išvaževus iš tuvlitanijos, check engine ). Pabrėžiu visos diagnozės darytos stovint, tiek pas vienus tiek pas kitus, tiek pas trečius. Žodziu vienintelis Laimonas paėmė padorią kainą už normalią diag su test drive ir t.t. ir vienintelis dave vilčių jog, tai ne egr, nes yra oro nutekejimas (dėja pas Laimoną prisistačiau kai buvau prasitrynes klaidas, tai nieko konkretaus, bet bent jau matosi. kad žmogus žino ką sako, žodžiu diagnozė pas Laimoną buvo very good). Kadangi neprivažinėsiu į Klaipėda, paskambinau Tauriui, tai lygiai taip pat kaip Laimonas, nemykia, nezyzia, kad gal tas gal anas, o konkrečiai kalba. Žodžiu kaip pasibaigs šita istorija - informuosiu, jei kam įdomu.
Edited by S.Vilius, 2015 March 06 - 07:24.