Sveiki.Noriu papasakoti APIE EGR voztuvo isprogramavima ir FAP filtro salinima.Zinoma ,kam aktuali tema galite perskaityti .Praejusiais metais turejau problema del uzsidegancios vis engine lemputes prietaisu skydelyje ir metamos klaidos depullution system faulty.Masina pradejo trukcioti,jausmas buvo toks lyg pavaru dezeje dantraciai nesueina.taigi pradejau dometis remonto kainomis,nes vaziavimas tapo nebepanasus i vaziavima.Vien egr voztuvu kaina pribloske,plius fap filtro keitimas,plius darba ,nebeturejau zodziu.Taigi is klubieciu suzinojau ,kad galimas EGR voztuvo isprogramavimas bei FAP filtro pasalinimas tam,kad isspresti sia problema.Taigi kreipiausi pas klubieti LAIMONA siuo klausymu.Pradzioje dvejojau,bijojau ar nebus blogai,nes informacijos siuo klausymu turejau labai mazai.Bet galiausiai ryzausi.Procedura Laimonas atliko ir atliktu darbu likau labai patenkintas. Dingo lemputes mirkciojimas,nebera klaidos ,dingo masinos trukciojimai,dabar visai kitamasina,pastebetas ir didesnis jautrumas,jausmas lyg gyvesne masina tapo. Zinojau ,kad uz metu reikes varyti technikine tad po visko bijojau ar nebus dumingumas per didelis.Taigi Kovo 5 diena variau technikine ,dumingumas vos 0.20 kai leistina riba net iki 3.00 Taigi finale,kas galvojate,dvejojate del sios proceduros patikimumo galiu pasakyti nera ko bijoti.Isbandziau ,sutaupiau kalna pinigu ir esu patenkintas rezultatu.Zinoma dar priklauso kas ir kaip atliks .Visiem kas is pajurio ar vidurio lietuvos patarciau kreiptis pas klubieti LAIMONA.Sekmes visiems
EGR Vožtuvas
Parašyta 2015 kovo 14 - 11:03
Parašyta 2015 balandžio 05 - 13:10
Parašyta 2015 balandžio 05 - 13:15
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2015 balandžio 05 - 13:21
Parašyta 2015 balandžio 05 - 13:23
Ir as atlikau tas proceduras, ERG isprogramavo Taurius, FAP isprogramavo ir pasalino Paulius Kaune, faini vyrai, viska atliko puikiai, kolkas viskas ok, tik neramina kad nerado katalizatoriaus.
Parašyta 2015 balandžio 05 - 13:41
Parašyta 2015 balandžio 05 - 14:29
O kas galetu tai atlikt siauliuose?
Šiauliai važiuoja į Klaipėdą
Parašyta 2015 balandžio 06 - 15:53
Kiek perskaiciau visų postus, bet nei vieno nemaciau paminejusio apie didziuli dumingumą.
Mano peugeot 407 100kw 2,0hdi.
Iš rastu aprasymu galiu padaryti išvada kad pas mane irgi bus EGR voztuvas, vaziuojant pastoviu greiciu masina trukcioja, bet esme tame kai masina trukcioje ir pastoviai juodo dumo kamuoiai eina vaziuojant tarkim pastoviu 100km/h greiciu. kai staigiai uzmeni gazo pedala, dar didesnis juodu dumu debesis..
Tai EGR turi itakos tokiam juodu dumu ismetimui?
Nes variklis nemeta jokio cheko, apie EGR voztuva jokiu problemu nerodo
Parašyta 2015 balandžio 06 - 17:43
Na del egr vargu ar dumus vers kamuoliais be cheko ,pasitikrink pirma visus vamzdzius oro sistemos,ir dar toks itarimas,kad fap filtras isprogramuotas neteisingai,tai yra vyksta regeneracijos,del to ir dumai+ trukciojimas,nu bet cia tik itarimas
Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas
Parašyta 2015 balandžio 06 - 17:55
O jei laikinai uzglusinciau EGR ir paziureciau ar kas pasikeite, gal dumingumas dingo, toki varianta pameginti galima?
Parašyta 2015 balandžio 06 - 18:12
na jei netingi zaistis,gali,as dar paziureciau dozatorius(sklendes) isiurbimo kolektoriaus,ar korektiskai jie veikia,gal abu uzsidare,ar uzsikirtineja.....
zinok kad egr nuo 2000rpm tikrai uzsidaro,cia vienareiksmiskai,o gal ir anksciau,tingiu ziureti jo veikimo grafika
Parašyta 2015 balandžio 06 - 18:30
Bet vel gi jei butu blogai FAP isprogramuotas del regeneracijos ar nesokinetu apsukos? nes apsukos nesukineja, vietoje stovint ir nevaziuojant galima gaza iki redline duoti jokio dumo, bet vaziuojant duma pradeda mesti
Parašyta 2015 balandžio 06 - 19:00
Na mes tau cia nieko nepadesim internetu, vaziuok pas ta kas supranta ka "skaiciukai reiskia" ir nereikes gedint peugeot gimines su garvezio sindromu
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2015 balandžio 06 - 20:04
Parašyta 2015 balandžio 07 - 09:38
Parašyta 2015 balandžio 15 - 09:26
Pas mane 2004, 307 sw 2.0 hdi 79kw. Važiuojant dinginėja trauka. Išeini ant lenkimo ir pyst mašina nebegreitėja arba labai lėtai greitėja. Pergazuoji ant sankabos vėl atsiranda trauka. Čia gali būti EGR problemos? Klaidos jokios nemeta. Gal kas apsiimtumėt padaryti diagnnostiką ir rasti bėdą? Kažkada pas Ramus buvau tai sakė vienas purkštukas lyg ir blogas bet dar nekritiškai. Gali dėl purkštukų būti? Žinoma galima nuvežt į servisą palikt ir pasimt sutaisytą, bet man patinka kai paaiškina kas padaryta kas kaip ir kodėl.
Šį pranešimą redagavo Gerberis: 2015 balandžio 15 - 10:25
Parašyta 2015 balandžio 15 - 15:17
Pas mane 2004, 307 sw 2.0 hdi 79kw. Važiuojant dinginėja trauka. Išeini ant lenkimo ir pyst mašina nebegreitėja arba labai lėtai greitėja. Pergazuoji ant sankabos vėl atsiranda trauka. Čia gali būti EGR problemos? Klaidos jokios nemeta. Gal kas apsiimtumėt padaryti diagnnostiką ir rasti bėdą? Kažkada pas Ramus buvau tai sakė vienas purkštukas lyg ir blogas bet dar nekritiškai. Gali dėl purkštukų būti? Žinoma galima nuvežt į servisą palikt ir pasimt sutaisytą, bet man patinka kai paaiškina kas padaryta kas kaip ir kodėl.
kazkada kadaise..tai bobu turgus.pas 79kw jei egr puliuoja is kart klaida ismeta del padidejuso srauto ir t..tt.
Parašyta 2015 balandžio 15 - 19:04
kazkada kadaise..tai bobu turgus.pas 79kw jei egr puliuoja is kart klaida ismeta del padidejuso srauto ir t..tt.
Na tada neturgavojam sakyk kada atvažiuot ir darom diagnostiką.
Parašyta 2015 balandžio 15 - 21:11
atsakyta i pm
Parašyta 2015 gegužės 09 - 21:12
Sveiki,
Auto - Peugeot 407 2.0hdi. Įtariu nusibaiginėja mano EGR vožtuvas. Dinginėja trauka, patrukčioja, atsirado juodi debesėliai stipriau paspaudus gazo pedalą. Gal galit patarti pas ką kreiptis Vilniuje dėl EGR konsultacijos ir remonto?
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0