O, kaip šaunu!
Kaip tik turiu klausimų. Koks galutinis rezultatas buvo? patenkintas labiau nei tiesiog geltona sviesa is zibintu
? Sunkiai sekesi sureaguliuoti sviesas? Ar spindulys sueina tobulai kaip ir su paprastomis lemputemis?
Gal kazkokiu pastabu turi, kol dar mano projektas tik ipusejas. Kaip su reflektoriu susibraizymais? Bijau valyti nes su skuduriuku svelniu jog nenuvalyt to blizgesio.
Man buvo paprasciau, kadangi XM faru reflektoriai atsisuka ir issiima., tai su nubraizymais ju , bedu neiskilo, bet ju ir neprireike daugiau, nei dabartiniam savininkui kuris tebeekslotuoja daugiau nei 2 metai is manes nupirkes.. kadangi xm, paprastu faru apsvietimas originalus yra netenkinantis (cia kalbu apie xm pirmukus su skaidriu stiklu) vos apsvieciamas kelias., tai as pasinaudojau musu klubiecio X ray ismintimi ir susimontavau lesius. Bent jau i xm faras viskas isistato tip top, be jokiu problemu., tereikia tik palei lesio forma apipavidalint koki tai kvadrata kad uzdengtu aplink tustuma faroj., ir liuks. kadangi lesis isistato tip top ir tiesiai stovi ( jo net atreguliuot faroj nereikejo, uzteko tiesiai istatyt kaip foto matos.)., su sureguliavimu bedu ir spinduliu bedu nebuvo.
Xray tech praejo su savo., aisku lemputes turi buti kaitrines, ne xenon.. tech isbandyt paciam neteko, bet bedu nebut iskile manau.
bet ziuriu., kad pas tave lesis isistate kaip i lemputes lizda tiesiai? stovi kaip lempute toj pacioj pozicijoj? tai jei taip., belieka susirinkt ir vaziuok bandyt kad atreguliuotu. man rods, kad viskas ok turetu but. jeigu aisku cia viskas isistate kaip originaliai i lizda, be apipjaustymo?
Šį pranešimą redagavo Eddy: 2012 rugsėjo 04 - 14:04