Jump to content

Photo

Pasaulio pabaiga

• Please log in to reply
132 replies to this topic

#1 Algirdas

Algirdas

Įkopęs į penktą dešimtį

• Senbuviai
  • posts 2,866
  • Vieta:Lietuvos kaimelis
  • Automobilis:batai....

Posted 2012 November 12 - 14:49

Plačiai po pasaulį paplitusi prognozė, pranašystė, kad 2012 m. įvyks pasaulio pabaiga. Idėja išplatinta knygų, televizijos laidų, internetinių reportažų. Ji grindžiama Mezoamerikos ilgojo skaičiavimo kalendoriaus pabaiga: 5125 metų periodo pabaiga, kuri įvyks 2012 m. gruodžio 21 d. Taip pat įtraukiami aplinkotyrininkų ir klimatologų perspėjimai apie gresiantį masinį rūšių nykimą ir klimato kaitą bei įvairiais kitomis pranašystėmis..... Rūšių išnykimas jaučiasi ir mūsų klube - nykstame mieli klubiečiai. Kas met į renginius susirenka vis mažiau žmonių... Kodel taip yra? Kas bus sekančiais metais? Nejau ir klubas išnyks.... Laukiu komentarų......

Edited by Algirdas, 2012 November 12 - 14:50.

• 0
keista... ir vel ne Pugas

#2 PatsSauDievas

PatsSauDievas
  • Senbuviai
  • posts 350
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 504 GL

Posted 2012 November 12 - 14:54

Reikia 20tukst evro paskolos su 50proc palukanomis iki gruodzio 22d...
  • 0

#3 Algirdas

Algirdas

Įkopęs į penktą dešimtį

• Senbuviai
  • posts 2,866

Posted 2012 November 12 - 14:56

Reikia 20tukst evro paskolos su 50proc palukanomis iki gruodzio 22d...

klubo veiklai skatinti?
  • 0

#4 PatsSauDievas

PatsSauDievas
  • Senbuviai
  • posts 350
  • Automobilis:Peugeot 504 GL

Posted 2012 November 12 - 15:14

klubo veiklai skatinti?

Jau norejau pasakot apie serganti vaika ir kitas visuomene graudinancias istorijas, bet tiek tos.
Reteja klubieciu gretos, bet kas del to kaltas? Yra tam tikru niuansu, pvz seimos su mazais vaikais, emigracija, darbai, kazkokie tarpusavio nesutarimai ir naujoku baime integruotis. Kai kurie skundziasi, kad klube mazai veiklos, valdzia nieko negalvoja ir t.t., bet common, kolegos, nereikia noret, kad viskas butu padeta ant lekstutes. Vieni nieko nedaro, nes niekas nesusirenka - o kiti nesusirenka, nes nieko nedaroma. Cia toks uzburtas ratas, taip kad daugiau pozityvumo ir iniciatyvumo is jusu paciu, kolegos! :beer:
  • 0

#5 Silogizmo

Silogizmo
  • Senbuviai
  • posts 454
  • Automobilis:Alfa Romeo 156

Posted 2012 November 12 - 15:42

... ir naujoku baime integruotis.

Jau nebebijom ir kitus skatinam! :beer:
  • 0

Peugeot 605 2.5dt dalimis  :)
Ex - Peugeot 406 3.0 - kekšiauja nebe man
Ex - Ford Mondeo TDCi - fokiška kokybė
BMW E39 3.0d - stovi gražiai atrodydama ant kaladžių.

BMW E39 3.0d touring - iš 3 BMW išėjo viena :D

Žaibs Astra 2.0D - netaupiai taupus žaibĖlis

Automobilių žibintų poliravimo paslaugos. 860448632

#6 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • posts 6,393
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Posted 2012 November 12 - 16:09

O ką tuose renginiuose veikti, stebėtis, kad save laikantis Peugeot mylėtoju atvažiuoja su Audi ar Alfa ar fiatu? Kad pagrindinis susitikimo tikslas ne pakalbėt apie Peugeot ( gi dauguma atvažiuoja ne su Peugeot, tai neturi ka pasakyt ), o pagert ir t.t. Man neįdomu atvažiavus su šeima į girtus snukius žiūrėt. Kol griežtai nebus įvesta tvarka, kad į suvažiavimus įleidžiami tik Peugeot turintys klubiečiai, o ne apsimetėliai tipo prijaučiantys, manęs susitikimuose nebus :clap:
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#7 Marcin

Marcin
  • Senbuviai
  • posts 1,459
  • Automobilis:S80II AT D5 07, xc70 AT D5 06

Posted 2012 November 12 - 16:19

franci, ta pati kartoji eilini karta. Manau, klubieciai, tai yra bendraminciai, kurie prijaucia tai markei, bet nebutinai vairuoja. Kitu klubu zmones renkasi, kazka veikia ir su vaikais ir be ju, nes ne tik valdzia pasiulo, bet ir zmones nori. Kol pas Stopa vaiku nebuvo, chebra rinkosi pas ji. Darka nuverte pamenu bloka, klubieciai susirinko padet. (buvo ir alus ir proga). Ziemos slalomas, kuri surenge Kaunieciai,kas norejo, tas udalyvavo. Praeitais matais aplankyta PLunge, raketu baze.Anxciau kasis buvo, dauguma apleido. Liko 2 zmones. Svarbu noras is klubieciu pusiesbutu, o kad jo nera, tai kas kaltas? valdzia?. Kuo toliau, tuo zmonem sunkiau itikt.... peace. o kad vairuoju, ne peza, tai ka man pasikart db? nonsensas.
  • 0

#8 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • posts 6,393

Posted 2012 November 12 - 16:27

franci, ta pati kartoji eilini karta. Manau, klubieciai, tai yra bendraminciai, kurie prijaucia tai markei, bet nebutinai vairuoja. Kitu klubu zmones renkasi, kazka veikia ir su vaikais ir be ju, nes ne tik valdzia pasiulo, bet ir zmones nori. Kol pas Stopa vaiku nebuvo, chebra rinkosi pas ji. Darka nuverte pamenu bloka, klubieciai susirinko padet. (buvo ir alus ir proga). Ziemos slalomas, kuri surenge Kaunieciai,kas norejo, tas udalyvavo. Praeitais matais aplankyta PLunge, raketu baze.Anxciau kasis buvo, dauguma apleido. Liko 2 zmones. Svarbu noras is klubieciu pusiesbutu, o kad jo nera, tai kas kaltas? valdzia?. Kuo toliau, tuo zmonem sunkiau itikt.... peace.

o kad vairuoju, ne peza, tai ka man pasikart db? nonsensas.

eilinį kartą paklausė eilinį kartą aš atsakiau eilinį kartą man tą patį atsakė :clap: Na ką nori tą gali daryt dėl manęs, tiesiog ar ne juokinga, aš mėgstu Peugeot,bet vairuoju tarkim Audi, na visokių žmonių yra, čia panašiai kaip sakę vienas klubietis, aš myliu žmona, bet į kairę irgi nieko nueiti,vieniems tai normalu kitiems nea :blush:
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#9 Algirdas

Algirdas

Įkopęs į penktą dešimtį

• Senbuviai
  • posts 2,866

Posted 2012 November 12 - 17:36

franci, reik moketi pralaimeti viena nedideli musi (nekreipti demesio i susirinkusiu su Audi ar Alfom), kad po to laimetu kara (suburtum tikrai idomu kluba besidominciu Peugeot automobiliais) ;).... O verkdamas ir smerkdamas kitus - nieko nepasieksi.... PS na ir kas, kad as atvaziavau su Alfa, bet as nepraleidziu renginiu, bendrauju klube, palaikau dvasia. Su manimi dalyvauja mano vaikai, kurie gal uzaugs ir tes bendravima klube.... Gal net Peugeotus tures..... :wh:

Edited by Algirdas, 2012 November 12 - 17:49.

• 0

#10 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • posts 6,393

Posted 2012 November 12 - 17:48

franci, reik moketi pralaimeti viena nedideli musi (nekreipti demesio i susirinkusiu su Audi ar Alfom), kad po to laimetu kara (suburtum tikrai idomu kluba besidominciu Peugeot automobiliais) ;).... O verkdamas ir smerkdamas kitus - nieko nepasieksi....

PS na ir kas, kad as atvaziavau su Alfa, bet as nepraleidziu renginiu, bendrauju klube, palaikau dvasia.....

Paskutiniai tavo žodžiai daugeliui sukels šypsenas :blush: Siulyčiau pačiam nesmerki kitų, kad nereikėtų verkt dėl mažai susirenkančių i suvažiavimus.
Aš beje nesistengiu nieko keisti.

Edited by Francis, 2012 November 12 - 17:52.

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#11 Algirdas

Algirdas

Įkopęs į penktą dešimtį

• Senbuviai
  • posts 2,866

Posted 2012 November 12 - 17:50

Paskutiniai tavo žodžiai daugeliui sukels šypsenas :blush: Siulyčiau pačiam nesmerki kitų.

Nesmerkiu, bet ir kvailai nesu uzsispyre :)
  • 0

#12 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • posts 6,393

Posted 2012 November 12 - 17:58

Paskutiniai tavo žodžiai daugeliui sukels šypsenas :blush: Siulyčiau pačiam nesmerki kitų.

Nesmerkiu, bet ir kvailai nesu uzsispyre :)

Bet kvailai elgiesi :)
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#13 Algirdas

Algirdas

Įkopęs į penktą dešimtį

• Senbuviai
  • posts 2,866

Posted 2012 November 12 - 18:06

ir ka kvailai padariau?
  • 0

#14 shakilas

shakilas
  • Senbuviai
  • posts 1,115
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis: Peugeot 406 LPG

Posted 2012 November 12 - 18:21

ir ka kvailai padariau?

turbut tai, kad su Alfa klubo susitikimus vaziuoji.. Geriau turetum peza ir namie lindetum mastydamas apie pasaulio pabaiga :P
  • 0
Peugeot 406 rallye edition LPG

#15 Algirdas

Algirdas

Įkopęs į penktą dešimtį

• Senbuviai
  • posts 2,866

Posted 2012 November 12 - 18:26

cia jau samokslo teorija :hmm:
  • 0

#16 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Posted 2012 November 12 - 22:24

ir ka kvailai padariau?

turbut tai, kad su Alfa klubo susitikimus vaziuoji.. Geriau turetum peza ir namie lindetum mastydamas apie pasaulio pabaiga :P

aš taip ir elgiuosi - su Honda gėda važiuoti, o į 206 visa šeima nebetelpa... taip ir dilema kasdiena būna... :hmm:
  • 0
Roots to roots

#17 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Posted 2012 November 12 - 23:31

O ką tuose renginiuose  veikti, stebėtis, kad save laikantis Peugeot mylėtoju atvažiuoja su Audi ar Alfa ar fiatu? Kad pagrindinis susitikimo tikslas ne pakalbėt apie Peugeot ( gi dauguma atvažiuoja ne su Peugeot, tai neturi ka pasakyt ), o pagert ir t.t. Man neįdomu atvažiavus su šeima į girtus snukius žiūrėt. Kol griežtai nebus įvesta tvarka, kad į suvažiavimus įleidžiami tik Peugeot turintys klubiečiai, o ne apsimetėliai tipo prijaučiantys, manęs susitikimuose nebus  :clap:

O tai svarbu zhmones ar mashinos? Koks skirtumas su kuo atvaziuoja? Ash peugeot neturiu nuo 2006 m ir tikrai nezadu jo turet (net baisiausiam koshmare to nesapnuoju :D ), bet i klubo foruma vos ne kasdien uzheinu nuo 2001m. Tiesa renginiuose nelabai bepasirodau. Grandmeetai paskutiniu metu sutampa su su mindauginemis, o per jas pas mane svarbesne tradicija kitame renginyje sudalyvauti. :( Kitos meroprijatijos maziau kabina. Ir noro kazkaip maziau su amziumi, bet tikrai VALDZIA NEKALTA! :D

O taves, Franci, ishvis per 11 metu nesu jokiuose renginiuose mates. Is kur gali spresti kas juose vyksta, jei nesi nei karto buves? ;)

Ir ka ten kalbet 2 dienas apie ta peugeot? Na gerai susirenka 306 (ir kitu torsionu turetojai), na 15 min. pasneka apie guoliu bedas ir kur juos pigiau pakeist ar geriau ivores det. Benzinistai aptaria majonezo problemas, na irgi jau tiek pakalbeta, kad daugiau 15 min. neuztruksi. Dyzelistai savo ruoshtu skyvo ir FAB ishoperavimo problemas pagvildena. Na ir viskas. Kuo tas peugeot dar skyriasi nuo bele kokio kito auto, kad 2 dienas apie juos kalbet? Suprasciau bent koks ferrari butu. Dabar eiline skarbonke eiliniams zmonems. Ka apie ja pezet 2 dienas?

Edited by Maestro, 2012 November 13 - 00:02.

• 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#18 Algirdas

Algirdas

Įkopęs į penktą dešimtį

• Senbuviai
  • posts 2,866

Posted 2012 November 13 - 07:23

Francis itariu daug kalbos turetu - juk uz visus 11 m noretu atkalbet..... tik tikriausiai klausytoju nerastu....
  • 0

#19 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • posts 6,393

Posted 2012 November 13 - 07:53

O tai svarbu zhmones ar mashinos? Koks skirtumas su kuo atvaziuoja? Ash peugeot neturiu nuo 2006 m ir tikrai nezadu jo turet (net baisiausiam koshmare to nesapnuoju :D ), bet i klubo foruma vos ne kasdien uzheinu nuo 2001m.  Tiesa renginiuose nelabai bepasirodau. Grandmeetai paskutiniu metu  sutampa su su mindauginemis, o per jas pas mane svarbesne tradicija kitame renginyje sudalyvauti. :( Kitos meroprijatijos maziau kabina. Ir noro kazkaip maziau su amziumi, bet tikrai VALDZIA NEKALTA! :D

O taves, Franci, ishvis per 11 metu nesu jokiuose renginiuose mates. Is kur gali spresti kas juose vyksta, jei nesi nei karto buves? ;)

Ir ka ten kalbet 2 dienas apie ta peugeot? Na gerai susirenka 306 (ir kitu torsionu turetojai), na 15 min. pasneka apie guoliu bedas ir kur juos pigiau pakeist ar geriau ivores det. Benzinistai aptaria majonezo problemas, na irgi jau tiek pakalbeta, kad daugiau 15 min. neuztruksi. Dyzelistai savo ruoshtu skyvo ir FAB ishoperavimo problemas pagvildena. Na ir viskas. Kuo tas peugeot dar skyriasi nuo bele kokio kito auto, kad 2 dienas apie juos kalbet? Suprasciau bent koks ferrari butu. Dabar eiline skarbonke eiliniams zmonems. Ka apie ja pezet 2 dienas?

Skaudžią temą paliečiau :clap: Savo laiku aš Kaune meetuose dalyvaudavau,nuo bebrusų atšoko noras dalyvaut, nors dar gal porą trejetą kartų Wilno buvau, Maestro irgi nemačiau. Taigi kai aš jau klube buvau jūsų panašu dar nebuvo, dar klausimas kas kur dažniau dalyvavo :P
Kadangi Peugeot nelabai ką domina meetuose, panašu tai geras pretekstas pabėgt nuo bobų, kad išgert būtų galima :))))))

Edited by Francis, 2012 November 13 - 07:55.

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#20 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • posts 6,393

Posted 2012 November 13 - 08:00

Francis itariu daug kalbos turetu - juk uz visus 11 m noretu atkalbet..... tik tikriausiai klausytoju nerastu....

Panašu, kad tavęs irgi nelabai kas klauso, jei tik p o10 klausytoju susirenka meetuose :blush:

Edited by Francis, 2012 November 13 - 08:00.

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users