Pasaulio pabaiga
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 11:15
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 11:15
Na nieks ir neloja, bent kiek aš su žmonėmis bendrauju, tai jie kalba, gaila jei ten kur tu esi jei loja... Kitas dalykas, kad ir nebendravęs dar su kolegomis gyvai, dar nereiškia kad forume su jais nesu bendravęs, o iš čia matosi, jog yra gerų, linksmų, draugiškų klubiečių, su kuriais ir gyvai susitikt norėtųsi, o dėl meet'uose nebuvimo, tai ne vilnietis esu, ir kol seniau vilniui nebuvau, būdavo sunku kažką su susitikimais planuot.. Kas liečia tavo poziciją, apie tavo konkrečiai atvejį, tai taip, tu teisus, kad tu gali atlėkt su belenkuo, nes tokį bolidą vairuojant, jau nesvarbu kad jei ir pesčias ateitum, kalbu apie tuos, kurie Peugeot keikia paskutiniais žodžiais, jo nė už ką nepirktų, o visgi nori meet'intis, tai kažkaip keista, nes jei tiesiog draugais gerais liko su klubiečiais puiku, bet mano subjektyvia nuomone, klubas turėtų vienyti tam tikrą sluoksnį žmonių, kuriuos vienija tam tikras vienas hobis ar pomėgis, šio klubo atveju, vairuojamas automobilis... Na žodžiu, kekvienas priima mano nuomonę kaip nori, malonu tik būtų, jei forume nebūtų tokio kandumo...Euro pozicija irgi aiski - jei nesi nei karto dalyvaves susitikimuose, o jau loji apie istikimuma Peugeot, tai gal pamastyk ar isvis verta su visais pazindintis? Neduokdie, susirasi draugu klube ir parduosi savaji liuta - tai gi pakars visi iskart...
Sorry, jei per astriai parasiau, tai tiesiog mano saliska nuomone.
Beje, dėl replikos apie ištikimumą peugeot markei, ir panašiai, jau antras pežas pas mane iš eilės, ir tikrai nemanau, kad čia mane su šunim reiktų sulygint, ir taip svaičiotis replikom.. Ne pirmi ir ne antri metai su šiuo automobiliu, o ir vėl naujos mintys apie 508 sukasi galvoje...
Kas liečia naujos kartos nebuvimą, kurie galėtų tobulint klubo veiklą, išvaizdą, tai aš taip pat galiu prisidėti prie šių dalykų, ypač kas liečia web puslapio tobulinimą, jei sanis nesusitvarkys, ar reiks pagalbos, sakykit, padėsiu, kad ir naktį nebus kada pamiegot, dėl tokio dalyko negaila. Žodžiu, jei iš senbūvių bus noro, keist kažką, tobulint, tai tarp mūsų naujokų, atsiras galinčių padėt ;)
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 11:21
Nesakau, kad tai noras užsidirbt, suprantu, kad klubas reikalauja išlaidų, tačiau atributika nėra tas dalykas iš kurio reik viską kompensuot. Galima sugalvot iį kitų būdų, kaip minėjau vienas iš jų VŠĮ steigimas ir rinkimas tų 2%.Sani, dėl atributikos - jei galvoji, kad jos nedalinimas "į kairę, dešinę" yra noras užsidirbti - vadinasi dar nesupratai klubo "politikos".
Dėl puslapio / forumo - sutinku su kritika, bet ... čia jau atskira kalba.
Esmė ta, kad kai mes buvome jauni - ėmėme, darėme, neskaičiavome... Bet atėjo laikas - užaugome, ėmėme dirbti rimtus darbus, kas šeimas sukūrė, bet dalį savo laiko visvien skiriame klubui. Kad neužsiauginome tų, kurie galėtų pakeisti klubo branduolį - iš dalies, aišku, ir patys kalti, bet laikai pasikeitė - dabar altruistų nėra - dėl gražaus tikslo niekas savo laiko negaiš, pastangų nedės, naktų nemiegos.
Todėl yra kaip yra - darome maksimaliai ką galime, kad klubas galėtų gyvuot, bendraut, susitikt... Kad klubietis sutiktas gatvėje pamojuotų, užleistų, sustotų padėt, o ne užkištų, apšauktų ar kitaip darytų gėdą klubui.
Skaitau geriau "teisingas" klubas su stipriu moraliniu įvaizdžiu ir pasenusiu tinklapiu, nei "pacukų" banda su kiečiausiu tinklapiu...
Nesupraskit klaidingai - nesu prieš naujoves, bet šiai dienai tai tikrai nėra "tikslas numeris vienas".
Suprantu, buvot nauji augot darėt ir t.t., laikui bėgant atsibodo, visa tą suprantu, bet visada galima rast žmogų kuris savo portofolio nori praplėst (kaip aš) ir padaryt kažką naudingo. Ir naktų aukot dėl to nebūtina. Jau geriau sėdėt kuriant pežų svetainę nei žiūrint vakarais "radžis ieško žmonos". Aišku tas kūrimas nebus dviejų dienų reikalas kaip užsakymas už 2000lt, bet galima gi per mėnesį, du kažką iškrutint, padaryt normalią svetainę ir atnaujint bent forumą, kad bent spameriai nelįstų.
Jei priskiriat mane tiems, kurie tik forumuose bumba, tai iš dalies tiesa, bet mano nuomonė liečia tik tą sritį, kurią suprantu. Susitikimų temos aš neliečiu, nes jei nespėju ar negaliu atvykt nedalyvauju, o ne kaltinu organizatorius, kad jie blogai kažką daro. Tuo labiau reikia ir tų pacukų, gi čia klubas, o ne senos chebros susirinkimo vieta, kaip suprantu.
Žodžiu, kas liečia virtualią erdvę, jos tvarkymu apsiimčiau, jei norit. Be atlygio.
Peugeot 307 SW 2.0HDi 2003m.
Peugeot 407 Coupé 2.2i 2007m.
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 11:21
Šį pranešimą redagavo Algirdas: 2012 lapkričio 13 - 11:23
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 11:36
206
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 11:45
Laisvai, kaip ir sakiau, atviras pasiūlymams, pasitarnausiu kuo galėsiu. Savo srity. Galiu ir prie všį steigėjų sąrašo pasirašyt jei iki to daeisim.Eurai ir Sani, rasot daug.... dabar dar tiek daug ir prie veiklos nerasydamas prisidekit.....
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 11:49
© J. Erlickas
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 11:50
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 11:55
Va čia tai taip.Ir siaip koks jaunas 205 savininkas manau labiau ras kalba su kitu jaunu renault 5 savininku, nei su kokiu naujo 5008 pusamziu owneriu. Ir tas pats 5008 owneris turbut mieliau pasisnekes apie bendrus interesus su kokiu BMW X5 savininku, nei su kokiu kitu interesu peugeot owneriu.
206
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 11:56
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 12:07
Labai teisingas pastebejimasIr siaip koks jaunas 205 savininkas manau labiau ras kalba su kitu jaunu renault 5 savininku, nei su kokiu naujo 5008 pusamziu owneriu. Ir tas pats 5008 owneris turbut mieliau pasisnekes apie bendrus interesus su kokiu BMW X5 savininku, nei su kokiu kitu interesu peugeot owneriu.
Va del to ir turi pasisekima tokie renginiai kaip 205 meetai. Kurie itraukia ir zmones neturincius 205, bet prijauciancius panasioms masinoms. Ir nors virtualiu diskusiju is ju nedaug, bet susitikus bendram fone (poilsis, alkoholis t.t.) issirutulioja teisingi pokalbiai.
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 12:08
Taip, tą suprantu ;) galima ir meete aptart reikalus. Planuoju sekančiam pasirodyt Kaune. (lapkričio 29), bet aš neprognozuojamas, tai galiu ir nepasirodyt. Be to, prisijungimų aš neprašau, turiu savo serverius, viską turiu savo, tiesiog man įdomu valdžios nuomonė apie svetainę, kokios funkcijos joje turėtų būt ir panašiai, iš oro gi neišbursiu ;) beabejo galiu padaryt kaip aš įsivaizduoju, bet tada gali netikt valdžiai, o tada velnias gausis.€urai, sani, tikiu, kad jūs kalbat rimtai ir ačiū už gerus norus... Bet supraskit, kad negalim mes žmogui, kurio akyse nesam matę atiduot visus prisijungimo duomenis... Gal pavyktų kažkaip kažkuriam myte susitikt ir apkalbėt kas / kaip / su kuo ? Mes nesikandžiojam...
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 12:09
Skaitom tada čia -> http://www.peugeot-k...=ST&f=18&t=9268Taip, tą suprantu ;) galima ir meete aptart reikalus. Planuoju sekančiam pasirodyt Kaune. (lapkričio 29), bet aš neprognozuojamas, tai galiu ir nepasirodyt. Be to, prisijungimų aš neprašau, turiu savo serverius, viską turiu savo, tiesiog man įdomu valdžios nuomonė apie svetainę, kokios funkcijos joje turėtų būt ir panašiai, iš oro gi neišbursiu ;) beabejo galiu padaryt kaip aš įsivaizduoju, bet tada gali netikt valdžiai, o tada velnias gausis.€urai, sani, tikiu, kad jūs kalbat rimtai ir ačiū už gerus norus... Bet supraskit, kad negalim mes žmogui, kurio akyse nesam matę atiduot visus prisijungimo duomenis... Gal pavyktų kažkaip kažkuriam myte susitikt ir apkalbėt kas / kaip / su kuo ? Mes nesikandžiojam...
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 12:12
Kas negeria ir nerūko, tiem pežai gendasusitikus bendram fone (poilsis, alkoholis t.t.) issirutulioja teisingi pokalbiai.
206
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 12:13
gausis panašiai kaip jau klasika tapęs ""dedlainas buvo vakar"...Taip, tą suprantu ;) galima ir meete aptart reikalus. Planuoju sekančiam pasirodyt Kaune. (lapkričio 29), bet aš neprognozuojamas, tai galiu ir nepasirodyt. Be to, prisijungimų aš neprašau, turiu savo serverius, viską turiu savo, tiesiog man įdomu valdžios nuomonė apie svetainę, kokios funkcijos joje turėtų būt ir panašiai, iš oro gi neišbursiu ;) beabejo galiu padaryt kaip aš įsivaizduoju, bet tada gali netikt valdžiai, o tada velnias gausis.
o jei rimtai - tai pagrindinis trūkumas klube ir yra - turinys. Neturim rašančių straipsnius, net ir apie praėjusius renginius aprašyt ir nuotraukas sudėt neprieina rankos (reiktų kažkaip bent tam rast laiką... )... Bet yra viltis, kad padarę pirmą žingsnį sulauksim ir norinčių rašyt...
šiaip artėjant Kauno mytui bus galima susitikslint - privažiuotumėm ir iš Vilniaus...
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 12:18
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 12:22
Kaip suprantu dabar saitas veikia ant paprasto HTML, dėl to visas straipsnių bei informacijos kėlimas tampa komplikuotas. Jei viską padaryt formų tipo per paprastą valdymą kur parenki ar galeriją sukurt ar ką, tada gal atsirastų norinčių rašyt.gausis panašiai kaip jau klasika tapęs ""dedlainas buvo vakar"...
o jei rimtai - tai pagrindinis trūkumas klube ir yra - turinys. Neturim rašančių straipsnius, net ir apie praėjusius renginius aprašyt ir nuotraukas sudėt neprieina rankos (reiktų kažkaip bent tam rast laiką... )... Bet yra viltis, kad padarę pirmą žingsnį sulauksim ir norinčių rašyt...
Žodžiu, paanalizuosiu turinį, koks dabar yra, damesiu savo fantazijos, pradėsiu gimdyt reikalą ir bus matyt. Kadangi aš galiu tik suprogramuot, suredaguot dizainą, turinio dalies jau nepakeisiu, bet teisingai pranešime iš 2006m kitoj temoj apie svetainę parašyta, kad svetainė turi traukti akį visų, kurie bant kaip susiję su ko nedaro dabartinė svetainė. Darbo tikrai yra, bet nemanau, kad reikalai ant tiek liūdni kaip sakot.
Kitas klausimas, ar svetainė iš vis reikalinga? Ar ne geriau palikt gražiai apdirbtą forumą?
Aišku būtų smagu ir realiai kada tuos reikalus aptart, reiktų susikontaktuot prieš meetą porą dienų bent.
Šį pranešimą redagavo sanis: 2012 lapkričio 13 - 12:22
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 12:29
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 12:34
Šį pranešimą redagavo xzibit: 2012 lapkričio 13 - 12:35
'89 205 CJ 1.4TU
Parašyta 2012 lapkričio 13 - 14:06
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0