dumai is po kapoto
Parašyta 2012 lapkričio 17 - 14:48
va cia pirma foto metu mazdaug kad vaizdas butu, nes pats kai pirma masina turiu, tai sunku paaiskint..
pirma ft
po sita plastmase is antros puses kur apibraukiau, paliko skyle..
toliau pradejau ziureti, ir virs tepalo filtro radau dar viena skyle.. is tos skyles man buvo pasipyle tepalai ir t.t.. Kodel?
antra ft
na o cia dar viena ft kaip viskas atrodo is po apacios, matosi abi skyles..
trecia ft
Gal kas zinot kame cia beda ir del ko galejo taip nutikt?
Peugeot 406 1.8 16V 96"
--------------------------------------------------------
Parašyta 2012 lapkričio 17 - 15:18
Parašyta 2012 lapkričio 17 - 15:20
tai dabar man teks keisti visa ta plastmase kaip suprantu, taip? ar ten tvirtinas atskirai? ir kiek ji kainuoja?"atbulinis duju šuvis",dėl ko ir sprogo.priezastys gali but susije su netvarkingais laidais,žvakėm,skriejiku,dangteliu.viska tikrint ir žiurėt
Peugeot 406 1.8 16V 96"
Parašyta 2012 lapkričio 17 - 16:11
TFSI lpg hibrid 147kw
parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas
Parašyta 2012 lapkričio 17 - 16:16
placiau galima?dedi apsaugini voztuva ir viskas, nereikes plastmases.
Peugeot 406 1.8 16V 96"
Parašyta 2012 lapkričio 17 - 16:40
TFSI lpg hibrid 147kw
Parašyta 2012 lapkričio 17 - 17:17
Parašyta 2012 lapkričio 17 - 18:53
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2012 lapkričio 17 - 19:01
negali saudyti su jokia irangagreiciausiai kad gausi pasikeist pati kolektoriu jei jo nebesulopisi...o del duju.. 4 kartos saudyti negali... kazkas blogai su degimu., zvakem., babynom gal.... tikrink dujas.... suprasciau kad butu slangines tada tikrai tikimybe suviams... bet 4 kartos., tikrai kazkas netvarkoj su degimo sistema
TFSI lpg hibrid 147kw
Parašyta 2012 lapkričio 17 - 19:03
a jo turbut busi teisus. pas ji plstmasinis kolektorius. tai turbut ir ji sunesiojo. tada geriau deti metalini. tik nzn ar nesiskiriaAs kiek supratau zmogus klause ar jam reiks visa isiurbimo kolektoriu.
TFSI lpg hibrid 147kw
Parašyta 2012 lapkričio 18 - 00:14
Parašyta 2012 lapkričio 18 - 01:31
net nezinau ka ir pasakyt.. bet su dujom tai tikrai kazkas buvo, nes paskutiniom dviem savaitem, po to kai pakeiciau salnyka. pradejo jin man deginti daug. pries remonta uzsipildavau duju ir pravaziuodavau 100km. dabar po remonto uzsipildavau tiek pat, taciau bepravaziuodavau tik 70km.. trauka, niekas nepasikeite. keiciau visus filtrus, tepala. tai dabar galvoju, gal cia su dujom kazkas pasidare, taciau keiciant salnyka galini, kas galejo pasidaryti jom.. nemanau kad cia kazkas del to. taciau po to pakeitimo man pradejo daug degint.. gal kas susijudino ar kaip cia jai..greiciausiai kad gausi pasikeist pati kolektoriu jei jo nebesulopisi...o del duju.. 4 kartos saudyti negali... kazkas blogai su degimu., zvakem., babynom gal.... tikrink dujas.... suprasciau kad butu slangines tada tikrai tikimybe suviams... bet 4 kartos., tikrai kazkas netvarkoj su degimo sistema
Peugeot 406 1.8 16V 96"
Parašyta 2012 lapkričio 18 - 01:35
sulopit jau nebeiseis man senojo, nes po viso sprogimo, radau tik viena plastmase, pirsto platumo.. kur visos kitos dingo nesupratau net masina nustumes i sona.. taciau dedant metalini nebus bedu su dujom, nes kaip pastebejau i ta mano kolektoriu nuo duju purkstuku slangutes ivestos?a jo turbut busi teisus. pas ji plstmasinis kolektorius. tai turbut ir ji sunesiojo. tada geriau deti metalini. tik nzn ar nesiskiria
Peugeot 406 1.8 16V 96"
Parašyta 2012 lapkričio 18 - 01:36
kokios kainos kolektoriu gal mazdaug zinai?Nesiskiria
Peugeot 406 1.8 16V 96"
Parašyta 2012 lapkričio 18 - 07:29
Tada gausi naukas skyles purkstukam sugreziot prasriekt..kokios kainos kolektoriu gal mazdaug zinai?
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2012 lapkričio 18 - 13:26
bet dabar pagalvojau, juk atbulinis duju suvis gali but tai tik jei kuri iskart ant duju.. o tai su tom 4tos kartos dujom pas mane kuriasi ant benzino, ir tik po to kai uzsyla variklis persijungia ant duju.. tai kaip cia toks variantas galejo buti?"atbulinis duju šuvis",dėl ko ir sprogo.priezastys gali but susije su netvarkingais laidais,žvakėm,skriejiku,dangteliu.viska tikrint ir žiurėt
Peugeot 406 1.8 16V 96"
Parašyta 2012 lapkričio 18 - 13:44
netvarkinga sistema.dujininkai irgi klysta,broko pridaro.bet dabar pagalvojau, juk atbulinis duju suvis gali but tai tik jei kuri iskart ant duju.. o tai su tom 4tos kartos dujom pas mane kuriasi ant benzino, ir tik po to kai uzsyla variklis persijungia ant duju.. tai kaip cia toks variantas galejo buti?
Šį pranešimą redagavo kenis222: 2012 lapkričio 18 - 13:45
Parašyta 2012 lapkričio 18 - 14:31
Toks suvis ivyksta tada kai kolektoriui is karto patenka ir duju ir benzino. Vat tas mixas ir sauna. O kodel dujos tekojo i kolektoriau jau reiketu nuodugniai pasiaiskint. Gal koks uzdarantis voztuvas, gal reduktorius kaltas. Na vienzo duok dujininkam darbo. Gal dar ir garantija yra?bet dabar pagalvojau, juk atbulinis duju suvis gali but tai tik jei kuri iskart ant duju.. o tai su tom 4tos kartos dujom pas mane kuriasi ant benzino, ir tik po to kai uzsyla variklis persijungia ant duju.. tai kaip cia toks variantas galejo buti?
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Parašyta 2012 lapkričio 18 - 16:14
garantijos nera, nes dujom metu jau nemazai.. berots 4 ar 5..Toks suvis ivyksta tada kai kolektoriui is karto patenka ir duju ir benzino. Vat tas mixas ir sauna. O kodel dujos tekojo i kolektoriau jau reiketu nuodugniai pasiaiskint. Gal koks uzdarantis voztuvas, gal reduktorius kaltas. Na vienzo duok dujininkam darbo. Gal dar ir garantija yra?
Peugeot 406 1.8 16V 96"
Parašyta 2012 lapkričio 18 - 17:43
sauti gali ir neesant dujom. gali buti problemos su benzino sistemaToks suvis ivyksta tada kai kolektoriui is karto patenka ir duju ir benzino. Vat tas mixas ir sauna. O kodel dujos tekojo i kolektoriau jau reiketu nuodugniai pasiaiskint. Gal koks uzdarantis voztuvas, gal reduktorius kaltas. Na vienzo duok dujininkam darbo. Gal dar ir garantija yra?
TFSI lpg hibrid 147kw
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0