Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Neissisuka pakaitinimo zvakes

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 37

#21 EvX

EvX

baracuda V6

• Moderatoriai
  • Vieta:Kažkur...
  • Automobilis:P406 3.0 V6 P308 2015 1.6hdi 88kw P208 1.6hdi 84kw

Parašyta 2012 gruodžio 12 - 17:35

Galit moteriai paaiskint kas tas autogenas ir ar tikrai jis toks efektyvus? Tada as nuvarau pas meistrus ir isaiskinu kaip ka daryti :D

Taip pasakius būtum palaikyta tikrų tikriausia blOOOndine. :clap:
Autogenas- tech. metalų dujinio pjovimo ar suvirinimo aparatas.
  • 0

Peugeot 406 3.0 V6 baracuda

#22 Vaaaldas

Vaaaldas
  • Senbuviai
  • Vieta:Lietuva, Vilkaviskis
  • Automobilis:Peogeut 406 1995

Parašyta 2012 gruodžio 12 - 19:30

todel kad ant silto sukant tikimybe prasukti zvakes sriegi 90 proc. o ant salto 20 proc. Kiek but ataveju kada ant karshto motoro pradeda keisti zvakes ir oplia atsisuko, zvake sukasi aplink o ishtraukti shpyga :) tada prasideda grezhimai, galvu kelimai ir t.t.
   NIEKADA ant karshto motoro zvakiu negalima keisti.

o tai kaip su paprastu varztu? jai neatsisuka,pakaitini su autogenu ir atsuki,ir jokie sriegiai nenueina.. tu ce kazka suveliai... ;] ir zvakes kiek kartu keiciai.. tik siltas... nes bent jau man saltos atsisukineja n kartu sunkiau... nei siltos..

jo jo, pakaitink su autogenu tai pacios atsisuks :)

Galit moteriai paaiskint kas tas autogenas ir ar tikrai jis toks efektyvus? Tada as nuvarau pas meistrus ir isaiskinu kaip ka daryti :D

Nuvezi masina i Peugeot Serviza ir vakare nuvaziuoji pasiimt masinos. Nei galva skauda, nei pirstai numusineti...Autogena galima naudot nebent nori bloka pusiau perpjaut...

Ir gryzti su tuscia pinigine. :fool:
  • 0

#23 Ramus

Ramus
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot

Parašyta 2012 gruodžio 12 - 19:58

todel kad ant silto sukant tikimybe prasukti zvakes sriegi 90 proc. o ant salto 20 proc. Kiek but ataveju kada ant karshto motoro pradeda keisti zvakes ir oplia atsisuko, zvake sukasi aplink o ishtraukti shpyga :) tada prasideda grezhimai, galvu kelimai ir t.t.

o tai kaip su paprastu varztu? jai neatsisuka,pakaitini su autogenu ir atsuki,ir jokie sriegiai nenueina.. tu ce kazka suveliai... ;] ir zvakes kiek kartu keiciai.. tik siltas... nes bent jau man saltos atsisukineja n kartu sunkiau... nei siltos..

Nuvezi masina i Peugeot Serviza ir vakare nuvaziuoji pasiimt masinos. Nei galva skauda, nei pirstai numusineti...Autogena galima naudot nebent nori bloka pusiau perpjaut...

sutinku,tuo labiau autogenu tu tiesiog dar susilpninsi metala
  • 0

Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas  ne remontas

#24 vaivora

vaivora
  • Forumo naujokai
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:P206, hdi 1.9

Parašyta 2012 gruodžio 13 - 08:31

Vat butent to ir nesinori - tuscios pinigines :/
  • 0

#25 vaivora

vaivora
  • Forumo naujokai

Parašyta 2012 gruodžio 13 - 08:32

Taip pasakius būtum palaikyta tikrų tikriausia blOOOndine. :clap:
Autogenas- tech. metalų dujinio pjovimo ar suvirinimo aparatas.

Na kaip cia pasakius, naturalu jei mane tokia palaikytu, as blondine ir esu :D Tai labai neisizeisciau :D
  • 0

#26 liuc406

liuc406
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 HDI 110

Parašyta 2012 gruodžio 13 - 11:40

Vat butent to ir nesinori - tuscios pinigines :/

Tokiu atveju autobuso bilietelius reikia pirkt...
  • 0

#27 Bivainis

Bivainis
  • Senbuviai
  • Automobilis:Citroen C5 2HDi 2006 m.

Parašyta 2012 gruodžio 13 - 12:11

Jums visai nereikia gilintis į būdus kaip remontuoti mašiną. Ieškokite gerų meistrų, o jie patys žino kaip mašiną remontuoti. Net jei ir gautumėte čia gerą patarimą, argi nuėjusi pas meistrą lieptumėte jam remontuoti būtent taip, nes taip patarė forume? Tai koks čia meistras jeigu jam reikia tokių patarimų? Klaipėdoje galite bandyti kreiptis į "Renautas", jei jie patys to nedaro, tai gal bent rekomenduos kolegas.

Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2012 gruodžio 13 - 12:38

• 0
BALDŲ PROJEKTAI IR GAMYBA

#28 vaivora

vaivora
  • Forumo naujokai

Parašyta 2012 gruodžio 13 - 12:15

Jums visai nereikia gilintis į būdus kaip mašiną remontuoti. Ieškokite gerų meistrų, o jie patys žino kaip mašiną remontuoti. Net jei ir gautumėte čia gerą patarimą, argi nuėjusi pas meistrą lieptumėte jam remontuoti būtent taip, nes taip patarė forume?
Klaipėdoje galite bandyti kreiptis į "Renautas", jei jie patys to nedaro, tai gal bent rekomenduos kolegas.

Tiesa, as jokiu budu pati to nepadaryciau, bet esme tame, kad man mestras sako neina issukti. Neva viskas, automobilis nurasytas. Bet juk taip negali buti, kazkaip tai juk eina kazka padaryti... :wacko:
  • 0

#29 Bivainis

Bivainis
  • Senbuviai
  • Automobilis:Citroen C5 2HDi 2006 m.

Parašyta 2012 gruodžio 13 - 12:18

Jis gal nebenori remontuoti Jūsų mašinos, ieškokite kitų meistrų. Vienaip ar kitaip tai išsprendžiama.
  • 0
BALDŲ PROJEKTAI IR GAMYBA

#30 vaivora

vaivora
  • Forumo naujokai

Parašyta 2012 gruodžio 13 - 12:19

Jis gal nebenori remontuoti Jūsų mašinos, ieškokite kitų meistrų. Vienaip ar kitaip tai išsprendžiama.

As taip pat turiu kokia vilti :)
  • 0

#31 EvX

EvX

baracuda V6

• Moderatoriai
  • Vieta:Kažkur...
  • Automobilis:P406 3.0 V6 P308 2015 1.6hdi 88kw P208 1.6hdi 84kw

Parašyta 2012 gruodžio 13 - 12:19

Tiesa, as jokiu budu pati to nepadaryciau, bet esme tame, kad man mestras sako neina issukti. Neva viskas, automobilis nurasytas. Bet juk taip negali buti, kazkaip tai juk eina kazka padaryti... :wacko:

Jei meistras dėl neišsisukančių žvakių siūlo nurašyti mašiną, gal laikas keisti meistrą??? :hmm:
  • 0

Peugeot 406 3.0 V6 baracuda

#32 vaivora

vaivora
  • Forumo naujokai

Parašyta 2012 gruodžio 13 - 12:45

Jei meistras dėl neišsisukančių žvakių siūlo nurašyti mašiną, gal laikas keisti meistrą??? :hmm:

Skamba gan logiskai...
  • 0

#33 gau173

gau173
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 607 2006.10. 2.0 HDI 16 100KW

Parašyta 2012 gruodžio 13 - 13:25

Sveiki, labai reikalinga pagalba! Gal kas zinote kaip butu ir ar imanoma saugiai issukti zvakes? Dvi zvakes neissisuka, o mano masiniukas jau prie minus 5 var vedasi :(

:) Aš kelias praeitos savaitės dienas blaškiausi po miestą ieškodamas kas galėtų pakeisti pakaitinimo žvakes...Juokas juokais,bet sužinojau,kad gyvenu ne Klaipėdoje o kažkokioje gilioje gilioje provincijoje...Esmė tokia: Meistrai "" tokie susireikšminę,"krūti",kad kai kurie net nesiteikia į automobilį pažiūrėti. Radau,tiesa, ir tokių,kurie kalbėjo pakankamai dalykiškai. Labiausiai patiko mėsos kombinato teritorijoje esančio serviso "aso" išsireiškimas: Pežas,607-tas? jokiu būdu ne. Net nepaklausė koks variklis,net į mane nesiteikė pasižiūrėti. Tikriausiai jau buvo reikiamoje formoje... Turiu kažkur kontaktus Tauragėje. Ten,esu girdėjęs, meistrai ne tokie "kieti" per alkūnes kaip Klaipėdoje,gal pavyks ką nors sužinoti . Iki Tauragės ne taip ir toli. Gal yra forume kokių dalyvių iš ten ?

Šį pranešimą redagavo gau173: 2012 gruodžio 13 - 13:26

• 0

#34 vaivora

vaivora
  • Forumo naujokai

Parašyta 2012 gruodžio 13 - 13:51

:) Aš kelias praeitos savaitės dienas blaškiausi po miestą ieškodamas kas galėtų pakeisti pakaitinimo žvakes...Juokas juokais,bet sužinojau,kad gyvenu ne Klaipėdoje o kažkokioje gilioje gilioje provincijoje...Esmė tokia: Meistrai "" tokie susireikšminę,"krūti",kad kai kurie net nesiteikia į automobilį pažiūrėti. Radau,tiesa, ir tokių,kurie kalbėjo pakankamai dalykiškai. Labiausiai patiko mėsos kombinato teritorijoje esančio serviso "aso" išsireiškimas: Pežas,607-tas? jokiu būdu ne. Net nepaklausė koks variklis,net į mane nesiteikė pasižiūrėti. Tikriausiai jau buvo reikiamoje formoje... Turiu kažkur kontaktus Tauragėje. Ten,esu girdėjęs, meistrai ne tokie "kieti" per alkūnes kaip Klaipėdoje,gal pavyks ką nors sužinoti . Iki Tauragės ne taip ir toli. Gal yra forume kokių dalyvių iš ten ?

Tai ir tu likai nepakeistomis zvakemis? Ar vis del to pavyko kazka uzgaudyti? Pas tamsta tokia pati problema?
  • 0

#35 justis

justis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:siauliai
  • Automobilis:peugeot 406 hdi

Parašyta 2012 gruodžio 13 - 20:25

as autogena panaudojau kaip pavizdi varstams atsukt.. o ne zvakem... o jus priskaldet ce malku.... :clap:
  • 0

#36 Arvydas5666

Arvydas5666
  • Senbuviai
  • Vieta:Marijampole
  • Automobilis:Peugeot 406

Parašyta 2012 gruodžio 13 - 20:48

kaip bivainis ir sake gali nuvaziuot i "Renauta"jis randasi nendriu gatvej.kai gyvenau klp ten tvarkydavau masina savo.
  • 0
Krepsinis ne sexas abiem negali buti malonu

#37 gau173

gau173
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 607 2006.10. 2.0 HDI 16 100KW

Parašyta 2012 gruodžio 13 - 22:57

Tai ir tu likai nepakeistomis zvakemis? Ar vis del to pavyko kazka uzgaudyti? Pas tamsta tokia pati problema?

Taip.žvakės kol kas nepakeistos.Pirmadienį mėginsiu dar į dyzelių remontą prie Rasos kombinato nuvažiuoti. Ten bent jau kažkoks dalykinis dialogas buvo. Nelabai man su tuo laiku gaunasi kada reikia. Galų gale ir man pačiam rankos ne iš šiknos išaugę,paaukosiu porą dienelių ir kaip nors pats tą problemą galėčiau išspręsti. Gal tik pigiau būtų autoservise,bet kadangi Klaipėdoje jau neliko meistrų,ką darysi...viltis dar nemirė.
  • 0

#38 Dolcis

Dolcis
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307 ir 206

Parašyta 2013 sausio 02 - 19:29

Taip.žvakės kol kas nepakeistos.Pirmadienį mėginsiu dar į dyzelių remontą prie Rasos kombinato nuvažiuoti. Ten bent jau kažkoks dalykinis dialogas buvo. Nelabai man su tuo laiku gaunasi kada reikia. Galų gale ir man pačiam rankos ne iš šiknos išaugę,paaukosiu porą dienelių ir kaip nors pats tą problemą galėčiau išspręsti. Gal tik pigiau būtų autoservise,bet kadangi Klaipėdoje jau neliko meistrų,ką darysi...viltis dar nemirė.

jei rankos ne is siknos auga tai pabandyk pats....ir litu(jei pavyks :ax: ) sutaupysi ir paciam ant dusios gera bus..juolab dabar nesalta kad ir lauke...
  • 0
<p>308sw 1.6ehdi 2013

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0