Sveiki labai sorry uz gal jau uz pasikartojuse tema bet jau vargstu puse metu ir nezinau jau ka daryt,reikalas toks pugas 607 2.2 hdi automatas 2003 esant laisvoms apsukoms jauciama vibracija,esant tik laisvoms apsukoms,apsukas sukelus bent iki 1k viskas ok,nej trukcioja,trauka gera tik vat prie sviesoforo stovint dreba viskas.Pakeista skyvas veleno,itempejas,dirzas,pagalves aplamai visos,tik pas manes yra generatorius be sankabos bet nuemus dirza vibracija islieka ,kompas klaidu nemeta.Taip kad nezinau kur slieku ieskot kad purkstukai sake mazas variantas net pajungus prie kompo parametrai geri,o gal galima butu apsukas kaip nors sukelt bent iki kokiu 0.9k jauciu uztektu tik ar automatas i tai kvailai nereguos ir dar girdejau kad eina kazkokia koregcija forsunkiu ar tai purkstuku kompa pajungus padaryt cia kitu auto forumuose radau ,padekit gal turit kokiu minciu visu nuomone idomi
Man buvo toks bajeris kad ir tik stovint ziauriai salone nemoloni vibracija jautesi, tai pakeiciau pagalves nieko, tada kazkaip netyciom uzmaciau kad oro filto korpusas atsilaisvines ir barska i kebula, priverziau dingo vibarcija...
Tai ir mano atveju aplankiau ne viena serviza ir buvo tokiu kurie sake viskas cia ok ,sakau kaip ok juk auto tai virpa visa ,tai sako pas kitus ir baisiau buna .Karocia bilibirda kazkokia
Pas mane irgi smagiai pavibruoja kartais, bet as jau nustojau kreipt demesi. Gal idealiai ir turetu nebut tu vibraciju, bet cia jau raganu medziokle ir pinigu kisimas prasideda Reiks jauciu kita karta benza pirkt
tiesa dar klausimelis ar eina kompui atstatyti gamyklinius parametrus ,ta pasme restartuot kad jis butu visiskai kaip nuo 0,ar cia reikia jau visa programa perasinet
tiesa dar klausimelis ar eina kompui atstatyti gamyklinius parametrus ,ta pasme restartuot kad jis butu visiskai kaip nuo 0,ar cia reikia jau visa programa perasinet
bet ar gali but del generatoriaus ,kad guoliukas jau i pabaiga tai jau jo nes ir garsa biski skleidzia,bet ar gali del jo vibracija atsirast ,tiesa itempejas biski vibruoja,bet nedaug,nu reiks pabandyt vel dirza nuimt ,kazkada buvau nuemes tai skirtumo kaip ir nepajutau vibracija jautesi
Tai pas tave bus tikrai sankaba arba jau uzstirgus, arba stringa, nes tik tada pradeda itempejas sokinet. Pvz pas mane stovi kaip ikaltas, jauciu, kad ir pas tave turi but taip. O nuemus dirza galejo jaustis vibracija vis dar del to, kad jau spejo generatoriaus sankaba skyva kazkiek sudevet.
Šį pranešimą redagavo vigosas: 2013 sausio 07 - 21:08
Galima pajausti "skritingą" variklio darba, bet ne didejančia vibraciją. Net jeigu ir didėja salone to niekaip nejausi. Bent jau ne su tvarkingu 2.2 hdi
Šį pranešimą redagavo PhanT: 2013 sausio 08 - 14:17
Turiu irgi P607 2.2HDI avtomat. Tai pas mane irgi pasireiskia salone vibracija ant "D" pilnai sustojus prie sviesoforo (apkrova motorui ant laisvu aps.) bet po 1-2s. suplaukioja apsukos ir dirba idealiai. Bet esu pastebejes jei uzpilu blogesnio kuro (siuo atveju "Trevena") tai vibracijos tampa vis stipresnes ir kartais net nedingsta, pastoviai pradeda plaukiot laisvos apsukos... Su neste viskas ok. Tai mano nuomone cia del purkstuku. Daryk diagnostika, ziurek korekcijas. Pas mane pati tie purkstukai jau pavarge keli, tai panasi situacija kartojasi.
;
Va jei tau irgi taip + vibracija, tai gali bandyt uzpilt geros saliarkos ir prapust autostradoj, jei nepadeda tai forsunkes ant stendo. Daugiau nieko nepribursi.
Ir siaip kiek tau kuro jama 2.2hdi+auto?
Šį pranešimą redagavo definedt: 2013 sausio 08 - 16:17
jo pas mane visiskai taip ir yra kaip nuorodoj tai reiskia reikia purkstukus ant stento ir gal baiksis mano bedos ir kuro sanaudos gal bus dar patrauklesnes ,po stendo parasysiu ar padejo
jo pas mane visiskai taip ir yra kaip nuorodoj tai reiskia reikia purkstukus ant stento ir gal baiksis mano bedos ir kuro sanaudos gal bus dar patrauklesnes ,po stendo parasysiu ar padejo
Duok zinia kas ir kaip, jei keisi/remontuosi/restauruosi, kainas, proceso trukme ir pan. Pats einu is proto del sanaudu, jei tik mieste tai ir i 10 nesutelpu, nors vaziuoja puikiai, prie -15 (siais metais maziau nebuvo) vedasi is puses pasukimo, apsukos irgi siektiek plaukioja, taciau nedreba, lexia klaidu nerodo. Purkstuku korekcijos vat tik nelabai grazios, tai manau reik trauk visus lauk ir ziuret kas ir kaip.
Duok zinia kas ir kaip, jei keisi/remontuosi/restauruosi, kainas, proceso trukme ir pan. Pats einu is proto del sanaudu, jei tik mieste tai ir i 10 nesutelpu, nors vaziuoja puikiai, prie -15 (siais metais maziau nebuvo) vedasi is puses pasukimo, apsukos irgi siektiek plaukioja, taciau nedreba, lexia klaidu nerodo. Purkstuku korekcijos vat tik nelabai grazios, tai manau reik trauk visus lauk ir ziuret kas ir kaip.
Kazkur 1 purkstuko restauravimas bent klaipedoj ~400 + idejimas/isemimas. Bet cia per viena mechanika, jauciu uzsimetes biski kaina. Manau tiesiogiai po 350 butu. O mieste tai normalu tie 10 litru, jei automatas ir dabar salciai. 607 2.2hdi auto man 10 vidurkis siuo metu, bet ir vazineju daug saltu motoru, trumpais atstumais. Gali uzsienio peugeot forumuose paskaityt ir citroeno lt forume apie 2.2hdi kaip sneka. Pavalgyt jie megsta, bet uztat patikimi, paprastas remomtas, mynk pedala kiek nori, dirba vis tiek kaip laikrodis.