VALIO, dar vienas 106 S1 klube

Ir dar XSI
Spalvą atgaivinsi tik poliruojant, jei dažyt nenori. Bent jau kažkokių kitų būdų tai net neįsivaizduoju. Ratlankius turi omeny tokius:
NUORODA? Na, išlenda jie kartais skelbimuose. Aš prieš daugiau nei 2 metus pagriebiau visus 4 su prastom padangom už 50 litų (vieną reikėjo tiesint, kas kainavo 40 litų). Nėra jie labai baisiai reti, gal pavyks išlaukt ir pasirodys skelbimuose kokie nors. Kilimai būdavo ir raudoni, ir mėlyni, juodi, pilki (čia gal koks Mantas_lt patikslintų, aš tiksliai nežinau). Raudoni ėjo tik į Rallye S1, kaip pas mane, mėlyni į Rallye S2 (ir dar į kažkokius, GAL)...
Dėl aftermarketo teks tave nuvilti. Jei ir sukasi, tai tik tarpusavyje viskas, dauguma 106 savininkų, kurie stengiasi kažką įdomesnio pasidaryt, pažįstami arba bent jau žinomi/matyti. Turėjau kažkada ir rasporkę, kurią pardaviau, "sportinės" spyruoklės laikas nuo laiko išlenda tai pas vieną, tai pas kitą... Žiūrint, kokio aftermarketo tu nori, ką turi omeny - prie išvaizdos nori rankas kišt ar prieš performanco? Spoilerį "drakoninį" gali nusipirkt/pasidaryt, nebent S2 rallye/gti/sport spoileriukas (
NUORODA) kažkiek tau gražesnis ir didesnis atrodo, tada GAL pavyktų kaip nors jį priderint prie S1. Bet jie berods priklijuoti visi tie spoileriai, išties nemanau, kad pavyktų nusiimt.
A, man tik dabar toptelėjo, kad biškį aftermarketo yra pas mane! Turiu aftermarketinius slenksčius - nusiėmiau nuo savojo, galėčiau parduot, jei tik nori.
NUORODA1 NUORODA2 NUORODA3. Taip pat turiu biškį pamodifikuotų dalių salone geresnei aparatūrai susidėt (yra ir palangė su skylėms kaušams, jei nenori savo pjaustyt) - gali pažiūrėt mano temoje nuotraukas, ten viskas matosi, ką turiu (
NUORODA).
Šiaip kalbant apie dalių pritaikymą nuo kitų automobilių... Citroen Saxo. Nu ir dar priklauso nuo to, kokias tu dalis nori pritaikyt. Pakabą tvarkantis vistiek gi naujas dalis dėsi, o jei reikia spyruoklių, rasporkių kokių, tai tik 106/Saxo (nebent aš dar kažko nežinau). Dar yra gandų, kad gali tikti Renault 19 spyruoklės, nes vijų skersmuo ganėtinai panašus, bet pats nesu lyginęs ir čiupinėjęs, reikia tikrint šią informaciją.
Dėl pulsavimo pas mane LYGIAI taip pat. Tiesa, man ir žvaklaidžius reikia pasikeist, bet įtariu, kad čia ne dėl jų tokios bėdos. Buvęs mano Pežuko savininkas irgi bandė išspręst pulsavimo bėdą, tai sakė, kad kažkiek padėjo detonacinio daviklio keitimas! Bet pulsuoja tik ant laisvų, o važiuojant/spaudžiant jokių trukčiojimų nejauti, taip? Bent pas mane taip... O šiaip be to detonacinio, temperatūros daviklių ir laisvos eigos vožtuvo daugiau niekas ir negali būt, nebent gilesnės bėdos, tad šiuos dalykus tikrink pirmiausia, jei tas pulsavimas labai žymus ir nervuoja.
Tiesa, kaip tavojo XSI kėbulo būklė, kaip galinis tiltas laikosi?
Šį pranešimą redagavo Tarakonaz: 2013 sausio 15 - 02:24