Nepyk tu ant jo. Tiesiog jis is tu zmoniu kurie geriau brangiau sumokes, bet zinos kad viskas padaryta originaliom dalim ir atstovo autoservise. I atstovu darbo kokybe ir vezamu daliu originaluma nesigilinkim, tiekto. Gal ir gali paimt pusetino stovio plika 607, tik va geriausiu atveju angla.Nesupyk vyruti, bet man Tavo naivoka nuomonė neatitinka realybės.
Pasižiurek skelbimus iš naujo Sutvarkyti peugeot automobilį anokia čia ir bėda. Tėvas dirba žibinte, tai dalių tikrai yra, ir meistrų. už 6,5k LT dabar yra 2002 metų, oda, navi su didesniu ekranu dzyzelis 2,2. reikia Sparno, žibinto, na bamperis ant klaustuko, gal remontuotinas (bent tėvas sakė suremontuotų tokį). Tai realiai man tinkamas variantas, bet 607 priešrestailo nenoriu vien dėl to jog tai nėra patikima mašina, iš peugeot darbuotojų pas mus nei vienas nevažinėja su 607 ir juolab priešrestailu Porestailas žymiau mažiau turi problemu nei kad iki restailas... Ką jau kalbėt apie priešrestailo slenkščius vien... Na nenoriu įsiplėst čia, ar ko blogo parašyt... bet reziumuojant tai jei 607 priešrestailą tai geriau imt pigiau, nes nėra už ką ten daug mokėt... Porestailas kita kalba, automobilis kuriame panaikintos ligos priešrestailo.
be 12k nenupirksi gero, lavoneli kuri varysi i serviziuka ir sukisi tiek kad atsistos visus tuos pacius 12 o gal ir daugiau KAM TIE NERVAI IR SUGAISTAS LAIKAS?Aš savo irgi sutikčiau iškeist )))
Aišku isivaizduoju aš ta priemoką nesamoningą... kokie 8-9 tūkst. Ir sėdi minuse... Nes realiai toki 607 gerokai pigiau gali paimt...
Dėl patikimumo, tai per visą Peugeot istoriją, buvo 2 automobiliai kurie gedo apskirtai rečiausiai ir buvo pamėgti daugelio tai 206 ir 406. 206- remontas pigus, o 406 kiek brangesnis- bet jame sutvarkai ir gali būt ramus.
O viso to apie 607 ir 407 negalėčiau pasakyt... Bet 508 vėl tampa patikimu automobiliu, nors pakaba kiek modifikuota nuo 407.
607 už 6,5k? Tu paimsi už tokia kainą tikrąją ta žodžio prasme lavoną. Nesvarbu ar jis muštas, ar ne. Su muštu bus dar daugiau problemų.
Vizualiai Tu jį susitvarkysi, bet nepamiršk, kitų dalykų, kurie dar Tavęs lauks.
Žodžiu pirma įsigyk, poto šnekėk. Ir nekišk čia savo Tėvo, Žibinto ir pnš. Visur yra detalių, meistrų ir t.t, o kainą, jau vertina kiekvienas pagal savo kišenę.
Apskritai, norint įsigyti gerą daiktą, visada teks mokėti brangiau.
Manau puikiai atspindi tiesą ši patarlė "Skūpas moka du kartus".
Tiesiog, paskaitęs daugumą komentarų, net pikta pasidaro, kokie naivūs žmonės pas mus.
Tik kazi ar jis pirktu ta 607 zenkliuka uz 6,5klt?