Reikia padaryti Peugeot ekonomiškiausia marke.Reikia rašyti sąnaudas tik kai važiuojama iš lėto
Koks tikslas rašyti sąnaudas išluptas iš konteksto.Išmetame kas nepatinka ,o kituo jau giriamės.Kažkoki technologiškai pasenusį variklį bando pavers ekonomišku.
tu man parodyk ekonomiskesni varikli is 3,0 serijos 140 kw ar 152 ? turejau ir as toki - duju valge 13 - 14 litru NE DAUGIAU . Dabartinis c5 152 kw vienas benzinas 11 * 12 litru.
ir eikit jus perst seskit ir pasivazinekit tada aptarinekit
Baikit čia diskutuot - beprasmės diskusijos apie taupumą. Savi marškiniai arčiau kūno.
Vieniem 8l dujų jau katastrofa, kitam ir 15l sąnaudos stebuklas.
Dabar į temą - Pabradė - Vilnius. 170-200km/h pastovus greitis. Per kelionę sudeginta nei daug nei mažai - 11l benzino. Realiai, sunku pasakyt, ar daug. Gal sakyčiau netgi labai mažos sąnaudos. Realiai panašiu greičiu neduok Dieve ji reiktų nuo Švenčionių lėkt, panašu, kad galima būtų parašyt tikslesnes sąnaudas jau 100km, kas atitiktų maždaug 20l benzino.
sizus , tai kad niekas čia nesako, kad tas variklis geriausias, gražiausias, fainiausias, taupiausias ir galingiausias. Tiesiog yra pats faktas, kad tas variklis yra tikrai GANĖTINAI taupus, tiek jo nespaudžiant, tiek ir skrendant, kai to reikia. Nesiginčys manau niekas su tuo. Juolab, kad ir apskritai, nežinau, iš pažįstamų turinčių būtent
ES9J4/S, yra tik aš, Eddy ir Vyciuz. Gal dar kas? Prisipažinkit, staigiai

Taigi, nepykit, bet manau, kad objektyviai apie tą variklį tik mes galėtumėm kažką pasakyt iš vartotojų pusės, nes mes esam naudoję jį. Čia lygiai tas pats, ką aš galiu pasakyt apie Fiat Bravo 1.6 ir 1.8, 2.0 variklius, nes esu juos narstęs, surinkinėjęs, laužęs, drožęs, tvarkęs ir žinau, kokios sąnaudos ir panašius niuansus. Ir galėčiau rekomenduoti TIK 1.6 83kw, nes trauka nuo 1.8 ne super daug skiriasi, o sąnaudos skiriasi labai daug. Tiesa, su HGT buvo problemų, kurių neišsiaiškinau, nes 5-6.000 sūkių diapozone trukčiot pradėdavo, dėl ko kartą vos neįsimūrijau į kažkokį sunkvežimį, kai kažkoks durnelis nutarė neleist aplenkt.
Baigiam žodžiu OT apie sąnaudas. Bendrai apie variklį galiu pasakyt taip -
Sūkių nebijo, neužmušamas, gražų garsą turintis ir praeivių ausį patraukiantis variklis. Jo TRAUKA(nekalbu apie kažkokius padangų deginimus vietoj ir dragus), realiai prasideda nuo 4000RPM ir jai praktiškai nėra pabaigos, kas yra labai apgaulinga vairuotojui, manau. Dideliais sūkiais 2.9 sąlyginai tylus. Ir apskritai, nu nežinau, manau nelyginami dalykai yra toks variklis ir standartiniai visokie peugeot mažalitražiai. Kiekvienam pagal poreikius ir pagal lūkesčius. Taip kad nelyginkim pirštų ir pimpių, bus lengviau gyvent.
Variklį bendrai įvardinčiau, kaip - mažai priežiūros reikalaujantį, tikrai kokybiškai padarytą, gan patogiai remonto prasme sukurtą, taupų ir dinamišką.