bl bet koks trumpas laikas praejo galima sakyti po poros menesiu,o meistreliai nieko negalejo prihimicinti,nes kaip ir pirma kart su jeis buvau susidures?gal ir shnekejome nepamenu
matai man 1150 gavosi plius darbas 150,as snekejau su tavim tel pries gera pusmeti bet man kaina pigesne gavosi su dvimasiu smakraciu.tai kad tik smagratis apie 1200 lt o neplaukiojancios kompelktas apie 1200 kur ce ta pati kaina?
ce ne smagratis pas tave kaltas o diskatoriaus bedos.
bet ce ne del smagracio o kaip rashiau diskatoriu itarciau 80 proc. arba diska, jei rashai kad prabuksavo, tada ir buskuoja bo drebina, gal tepalo pabego i dehe? JIMMY panashiai buvo, tik jam buksuodavo, nedrebindavo.
Nauja sankaba
Parašyta 2014 sausio 27 - 20:18
Parašyta 2014 sausio 27 - 20:20
Parašyta 2014 sausio 27 - 20:24
cia vienmase?na man ir arteja sankabos keitimas , tai pazejau ebay.co.uk su atsiuntimu is UK tai VALEO 835001 gaunas max 900lt 169+35svarai atsiuntimas.
Parašyta 2014 sausio 27 - 20:48
jocia vienmase?
Parašyta 2014 sausio 27 - 20:52
Parašyta 2014 sausio 28 - 09:59
Jo su firma LUK paskutiniu metu kazkokie negeri dalykai darosi.Sutikau ne viena klienta kurie skundesi sankabomis po LUK idejimo(vibracija, drebejimas pajudant is vietos, maciau diskeli praejusi 20km, spyruokles palaidos ir t.t).sveiki,gal kas galetu pakomentuoti,nuejo pries gera pusmeti smakratis,pirkau nauja ir smakrati ir visa sankaba smakratis dvimasis,isidejau pavazinejau gal koki menesi ir paskui pradejo negraziai elgtis ir iki siol tas pats drebejimas pajudant is vietos yra o atbuline eiga dar didesnis tas drebejimas ir pastebejau kad kelis kart prabuksavo 4 ar penkta pavara sankaba..
firma luk.
Parašyta 2014 sausio 28 - 15:52
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2014 sausio 28 - 16:12
Parašyta 2014 sausio 28 - 19:39
nu gal ne shudas bet kiek meistrai gal(rashau gal nes nzn) shudinitai vat nervas pinigai nemazi o pasirodo sudas tas luk
bo blogus atsiliepimus girdzhiu ish "garazhiniu" meistru, ish normaliu kuriuos pazistu servizistu blogu zodzhiu negirdzhiu tai ir nzn ar LUK pradejo koki gaidi gaminti ar meistrai pradejo sh.. malti Bo pv zyra modeliu kuriems be LUK daugiau niekas ir negamina tai ka tokiu atveju deti? vat ir veliava gaunasi
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Parašyta 2014 sausio 28 - 20:25
as kazkaip ir pagalvojau apie meistrelius,kad jie cia primale kazka tainu gal ne shudas bet kiek meistrai gal(rashau gal nes nzn) shudini
bo blogus atsiliepimus girdzhiu ish "garazhiniu" meistru, ish normaliu kuriuos pazistu servizistu blogu zodzhiu negirdzhiu tai ir nzn ar LUK pradejo koki gaidi gaminti ar meistrai pradejo sh.. malti Bo pv zyra modeliu kuriems be LUK daugiau niekas ir negamina tai ka tokiu atveju deti? vat ir veliava gaunasi
Parašyta 2014 sausio 29 - 10:44
Matai as kalbu apie nauju detaliu kokybe t.y. detaliu pirktu is rimtu parduotuviu , ir dar nedetu i auto.Sankabu tikrai mates labai daug ir pats daug ju pakeites, tai tikrai galiu kalbeti apie ju kokybe.Nesakau kad apskritai LUK pradejo prastai gaminti gal cia man pasitaikenu gal ne shudas bet kiek meistrai gal(rashau gal nes nzn) shudini
Parašyta 2014 sausio 29 - 12:02
toks klausimelis, kas buna kai spyruokles palaidos, ar jauciasi ant pedalo kas nors, ar dreba pradedant vaziuot, ar garsai kokie buna?Jo su firma LUK paskutiniu metu kazkokie negeri dalykai darosi.Sutikau ne viena klienta kurie skundesi sankabomis po LUK idejimo(vibracija, drebejimas pajudant is vietos, maciau diskeli praejusi 20km, spyruokles palaidos ir t.t).sveiki,gal kas galetu pakomentuoti,nuejo pries gera pusmeti smakratis,pirkau nauja ir smakrati ir visa sankaba smakratis dvimasis,isidejau pavazinejau gal koki menesi ir paskui pradejo negraziai elgtis ir iki siol tas pats drebejimas pajudant is vietos yra o atbuline eiga dar didesnis tas drebejimas ir pastebejau kad kelis kart prabuksavo 4 ar penkta pavara sankaba..
firma luk.
Parašyta 2014 sausio 29 - 20:02
Parašyta 2014 sausio 29 - 21:24
Nu sutikime kad paskutiniu metu su LUK sankabomis kazhkas negerai. Su tevuku shnekejau vakar ta pati pasake, jis su sankabomis jau nuo 97 m. gal dirba. TAi sake kad paskutiniu metu ir jam pasitaiko broko daug daugiau.Matai as kalbu apie nauju detaliu kokybe t.y. detaliu pirktu is rimtu parduotuviu , ir dar nedetu i auto.Sankabu tikrai mates labai daug ir pats daug ju pakeites, tai tikrai galiu kalbeti apie ju kokybe.Nesakau kad apskritai LUK pradejo prastai gaminti gal cia man pasitaikenu gal ne shudas bet kiek meistrai gal(rashau gal nes nzn) shudini
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Parašyta 2014 sausio 30 - 08:10
Parašyta 2014 sausio 30 - 09:39
pas mane matyt spyruokliu barskejimas atsirado nuvaziavus nedaugiau 1000km po pakeitimo, bet sankaba Valeo (buvo keiciamas visas rinkinys su vienmasiu smagraciu)Pradziai atsiranda garsai.Barskejimas.
dabar jau antra masina pas mane su tokiu barskejimu, an senesnio 406o irgi barskejo lygiai taip pat, bet sankaba pas abu pezus dirba graziai svelniai, jokiu vibraciju.
jau seniai atrode, kad pagal garsus cia gali barsket spyruoklytes, bet kiek kas klause tu garsu sako, nu ne, negali but, cia guoliukas ir panasiai, tai gerai, kad suzinojau, kad visgi buna toks dalykas
klausimelis, kas vyksta ligai progresuojant ?
Parašyta 2014 sausio 30 - 14:19
Pirma reikia isgirsti .Padaryti testa.Pabandyki stovint auto ir dirbant motorui ant laisvu(kada girdisi barskejimas) palaipsniui kelti atsisukimus mazdaug iki 1500aps/min, ir klausyki ar barskejimas mazeja ar dingsta ar lieka tas pats, zodziu kas keiciasi.Jeigu kazkas su sankaba, pakelus apsisukimus, barskejimas turetu apmazeti arba visai dingti.pas mane matyt spyruokliu barskejimas atsirado nuvaziavus nedaugiau 1000km po pakeitimo, bet sankaba Valeo (buvo keiciamas visas rinkinys su vienmasiu smagraciu)
dabar jau antra masina pas mane su tokiu barskejimu, an senesnio 406o irgi barskejo lygiai taip pat, bet sankaba pas abu pezus dirba graziai svelniai, jokiu vibraciju.
jau seniai atrode, kad pagal garsus cia gali barsket spyruoklytes, bet kiek kas klause tu garsu sako, nu ne, negali but, cia guoliukas ir panasiai, tai gerai, kad suzinojau, kad visgi buna toks dalykas
Parašyta 2014 sausio 30 - 19:14
Nemažai išleidai Aš LUK sankabos komplektas 350 + darbas 120 LtIšardžius rasta LUK sankaba su vienmasiu smagračiu. Pakeista į tokią pat LUK (komplektas Eolte su nuolaidomis 450 Lt), keitimas 200 Lt. Vieta - Utena.
Parašyta 2014 sausio 30 - 20:49
keliant apsukas barskejimas dingstaPirma reikia isgirsti .Padaryti testa.Pabandyki stovint auto ir dirbant motorui ant laisvu(kada girdisi barskejimas) palaipsniui kelti atsisukimus mazdaug iki 1500aps/min, ir klausyki ar barskejimas mazeja ar dingsta ar lieka tas pats, zodziu kas keiciasi.Jeigu kazkas su sankaba, pakelus apsisukimus, barskejimas turetu apmazeti arba visai dingti.pas mane matyt spyruokliu barskejimas atsirado nuvaziavus nedaugiau 1000km po pakeitimo, bet sankaba Valeo (buvo keiciamas visas rinkinys su vienmasiu smagraciu)
nuspaudus pedala taip pat dingsta
va imeciau i jutuba gal girdesis tas barskejimas. ten kelis kart nuspaudziau sankabos pedala ir kiekviena kart nuspaudus dingsta barskejimas
Parašyta 2014 sausio 30 - 21:29
Kur cia taip pigiai darbas??Nemažai išleidai Aš LUK sankabos komplektas 350 + darbas 120 Lt
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0