Na mūsų mastymas ir požiūris visiškai skirtingas man net minties nėra,kad tokiom nesamonėm užsiimti,kad sutaupyt keketa eurų,o paskui prarasti begalę laiko keičiant eilines lempas į ksenobus ir panašiai, aš tiesiog neturiu tiek laiko tokiom nesamonėm! Čia vat ir yra geras pavyzdys kuo lietuviai skiriasi nuo tarkim vokiečių,pasakyk jiems tokį variantą,jie tik pirštu ties smilkiniu pakraipytų vat dėl tokio mąstymo auto pirkt is LT ir nesinori. Aš už auto neatiduosiu gi kas mėnesį visų pinigų,kaip manau daugelis galvoja ir daugelis taip daro,taip kad man tokiom nesamonem užsiimt net minties nėra,nes kaip ir sakiau neturiu visiškai tam laiko!O ne geriau būtų bazinį variantą nupirkti, kad ir toje pačioje Vokietijoje, ir trūkstamas dalis, laikas nuo laiko, susidėti. Taip per kokį pusmetį susirinktum pinai prifarširuotą 508. Žibintai su xenon tikrai pliusas, bet tai negi nerasi pirkt tokių žibintų atskirai, kad ir naudotų? O saviškius pats likusius išstumtum. Nežinau, čia tiesiog tokia nuomonė, gal pigiau būtų žyyymiai. O ta garantija.. gi prieš garantijos pabaigą vistiek automobilis bus nuvarytas į servisą patikrai/ remontui.
Edited by Francis, 2013 November 24 - 12:09.