nesiginciju., bet keista, jog yra daugiau lygiai taip pat apsmaluotu ., o slenksciai tai apciupinejus sveiki, nesijaucia , kad butu prie ko uzkibtKiek aš esu pastebėjęs, tai pikasas su sveikais nesulankstytais slenksciais deficitas, nes kiek pats pastebejau neatidziai darant posuki labai lengvai siekia bordiurus, bet ne ant ju pakimba o braukia slenkscio sonu, na ir teke matyt kiaurai prapuvusius slenkscius. Manoji buvo is francu, tai slenksciai buvo lediniai, nei lankstyti nei parudija o padengimas buvo gamyklinis - uzdazyta kebulo spalva smala, kazkaip galvoju, kad taip turi buti visos nesvarbu kam gamintos ir juodai nutepti slenksciai cia jau vartotojo ismislas vienai ar kitai problemai spresti - pvz. ta gamykline uzdazyta smala megsta atsilupti ir ttt...Gale torcionas - dar kolkas neisklises ;)
slenksciai nevirinti - originalus, apziurejau jau. padengti antikorozine danga. Speju, kad visos masinos is didziosios britanijos picasai gamykliskai padengti papildomai ten ..? nes kelis apziurejau - lygiai ta pati situacija.
Uzvakar darbe stovejo picasas - ans irgi buvo su ta danga slenksciu.. va kodel kai kurie taip neaisku., isvada priemiau, kad anglai taip daro
ten dregnesis klimatas, esu turejes 406 angla - buvo parudijusitai matyt specialiai padaryta taip.