Nesupratai. Gal aš ir nepirksiu to subariko, bet man įdomi ta tendencija vis dar vartoti 20 metų senumo legendas ir padavimus apie konkrečius modelius. Tai, kad subaru "genda pirmą ir paskutinį kartą" - man kažkas naujo. Reiks bendradarbiui šitą baiką papasakot. Jis jau trečią per savo vairuotojo karjerą pjauna ir kito modelio neimtų, nes vidur laukų viensėdy gyvena...
Ne, tai čia kita šnekta ;) jei reik visurlipio, tai subaru tikrai geras variantas. Plius žiūrint kiek važiuosi su ta mašina. Jei 10k km į metus, tai principe, bet kokia mašina laikys, jei nesurudys Ir šiaip kas link variklių, tai japonai nieko gero neturi iš dyzelių. Jei važiuoji į metus kokį 20k km ir daugiau, tai spjaudysies su egzotikom visokiom Pažistamas pirko naują Subaru outback'ą pries mažiau nei 10 metų. Buvo naujas, darbas netoli - buvo super mašina. Pakeitė darbą- toliau važinėt, pasibaigė garantijos, pradėjo byrėt, remontuot viskas brangu. Parduot gaila tiek sukišus, bet ir toliau gyvent nebesmagu. Esmė turbut su atrarginėm dalym, nes mažai kas gamina dalis japonam ir jos brangios, mažiau iš ko rinktis ir t.t. Čia kalbu apie Subaru, Mitsubishi.
Bet pats matau prie mašino remonto, tai iš esmės jokio skirtumo - susitvarkysi Čia baisiau jei esi tik serviso lankytojas
Edited by diawollo, 2015 November 08 - 21:48.