Visa savaite vazineju 2013m Toyota Avensis dyzelis automatas, smagi masina. Gal labai daug ir nesiplesiu, bo bus paskui kamnors perskaudi nuomone, kaip ka buvo su opeliu
Žinai, jei tamstą informuosiu, kad dvi dienas buvau vežiojamas su š.m. MB S-class ir šliumparą dėjau ant tavo 508-to, juo labiau ant visiškai suprastėjusio avensio, ar nesubloguosi ant prietaisų panelės tai perskaitęs?
Lyginkim savo klasės auto. Zafira = MB B class. Pagūglinam... Jomajo, merso reik baidytis, bo elektronika - lavonas nuo pat naujo. Toyota? Skarda - 0,5 mm (kaip ir Mazda), Kercheriu plauni - linksta kaip popierius...
Aš minėjau, dėl ko rinkausi būtent tų metų IKIKRIZINĘ mašiną. Nes tuo metu dar nebuvo taupoma ant medžiagų ir skardos storio.
Franci, mano draugelis, kuris buvo prisiekęs peugeot fanatas (tik niekad neprisiregistravęs klube) įsigijo chrysler 300C. Taip, didelis, benzas-automatas-dujos... ryja kaip fūra, bet gerai uždirbantis diedas į tai nekreipia dėmesio. Komfortas nepriekaištingas. Su pežais nerizikavo, o su chrysler'iu išmaišė pusę Jevropos....
Pagal ką renkamės transportą? Finansines galias? Šeimyninius poreikius? Kaimynų nuomonę? O man pofig kažkieno nuomonė - savos patirties iki organo, vairuoju nuo pilnametystės. Atsibos Opel - gal nupirksiu BMW... O gal Avdzinę.... O gal vėl peugeot'ą....
Problema tame, Franci, kad tu skirstai žmoniją ne pagal pomėgį konkrečiam modeliui, o pagal jų galimybę nupirkti kuo naujenę, kuo brangesnę, tiesiog košerinę tačką ir visa tai apskelbti savo prisiregistruotame tinkle. "Vo, nu čia tai krūtas bachūras" - tau norėtusi išgirsti, bet kažkodėl šitam klube nesulauki pasekėjų. Tokių buvo - "palcy vejerom", neminėsiu nick'ų...
Nieko asmeniško...
... labai piktas diedas...