nu mano katinas pradejo vel kuriozus kelt... pries kelias savaites pradejo mieste vaziuojant, kai karsta buvo, uzkaist iki 90, ir siek tiek auksciau jei pakildavo iskart mesdavo STOP ir temp iki max... paskiau vaziuojant pastoviai nukrenta iki 80 kaip visada... nu galvoju gal vel nupuso ausinimo skyscio daviklis, nuvariau, nusipirkau nauja, isimeciau, sekancia karsta diena vistiek tas pats mieste... bet paskiau viskas tvarkoj iki siandien kai vel karsta... sustoju kol STOP dega, paziurau, kad mano ventiliatorius nesisuka... nors kai AC ijugtas sukdavosi pastoviai... nu va taip ir gaunasi, kai mieste triniesi, ventiliatorius nesisuka, uzkaista, bet daugiau nei 90 pakyla ir iskart max temp ir STOP... vaziuojant pastoviai greiciau nukrenta, kai vejas pucia... nu tada dar sustojau i degaline, piluosi kuro, visada pilu iki kakliuko... nu ir ka, bemokant pinigus paziurau, kad lasa kazkas po baku... pavaziuoju i prieki, akurat saliarka smirda... ir dar lasejo taip normaliai... parvaziavau namo, dar parduotuvej sustojes buvau, kaip ir nebelasa saliarka... bet eisiu apziuret kazkiek is apacios, kas ten dabar darosi... o del ventiliatoriaus tai jau dbr nezinau ko nesisuka, buvau pakeites i nauja ventiliatoriaus ta rele, veike viskas tvarkoj... senoji kazkaip nesugebejo tu riciu valdyt kol nepadauzai, tol neatsijungia... turbut reiks diagnostika padaryt pas pauliusj, jau senokai bebuvau
kazkokia mistika kurios nesuprantu. i ventiliatoriaus fyske ateina 13V, kai atjungiu ventiliatoriu. atrodo viskas ok, pajungiu ventiliatoriu, nepradeda suktis, jau galvoju anam pabaiga. pajungiu 12V tiesiai i ventiliatoriu - sukasi... tada pajungus ventiliatoriu, kai ateina srove ir ziurint per laidus skylutes pradurus nera sroves... pasikeiciau ta rele kur sena, kuri veikdavo, tik nesustabdydavo ventiliatoriaus - irgi nesuka, ateina srove kai atjungtas, kai prijungiu dingsta... termo varziuke sveika, praleidzia srove... kame reples?