Idomus bus Andrejaus komentaras . Vaizdelis pateiktas, tai kaip?
Maciau, bet neatrasinejau,nes galvojau. Ir taip ziurejau ir taip.
Galas viskas ok. Zibintu tamsinti nereiki, nes prie pilkos netinka. Butu per tamsu. Liuto zenkliuka uzklijuoti kazkoki reikia. Duslintuva pakelei, saunu. Spoileris suteikia man dviprasmiskus jausmus. Ar tai jis yra ten ar nera. 406 ikirestailas turi labai faina bagazine. As gal lupciau. Duju kamstelis cia smulkmena.
Stogas, skersiniai uzskaitau. Viskas ok, kazkas idomesnio, bet jau is karto prie stance kulturos nuejo sitas pezas. Kelio atgal nera, neliko prancuzisko rafinuotumo.
Bet cia mano nuomone, jog kazko truksta. Na taip, V6, sleeperis (buvo), bet kazko truksta. Ir ne tai, jog dropo. Ziurint kelias fotkes noretusi kazkaip akcentuoti ratus, nes is kai kuriu kampu nesimato ju gylio. Palanges graziai ziuretusi (bet sunku butu cia padaryti), gal kita spalva (nes pilka ir pilka kazkaip ne taip man ziurisi).
Tada dar priekis. Ikirestailo priekis man yra liudnas ir neagresyvus. Porestailo tiktu manau, bet cia daug islaidu ir manau bereikalingas darbas. Gal vis gi juosta tarp kapoto ir bamperio judai nudazyti? (kaip pas Silogizmo buvo) Pas tave zibintai dazyti (juodinti) tai gal toks transitionas nuo zibinto prie zibinto butu visai nieko? Agresyviau atrodytu.
Kol kas tiek. Pirma fotke ziurint grazu viskas. Saunuolis Evx, tikiu, jog nesustosi. Man patinka.
O del Silogizmo gana loti Talbitai. Gal rimtai nezinojo apie problemas. Uz 2k Lt tokia masina paimti manau visiskai ok. Su dujom dar...
P.s as nezinau, bet 406 kazkaip man visada kliuna ta atbraila po slenksciu. Beveik visada zmones fotkina ir matosi ta slyksti atbraila
Ja kokiu bituku juodai uztepti butu gerai. Nekristi i akys taip, o ir apsaugota butu siek tiek.
Pirma mašina Peugeot 406, 1.9 td, sedanas.