Na pradziai ir as dziaugiaus su pastoviai isijungianciom sviesom, bet paskui atsibodo jos, nes jei reik but uzvedus ir kazko laukt (na man reik laukt kol dujos persijungs) tai gaila xenonu budavo, tai atsijungiau ir megaujuos rankiniu budu PM paskaitykGal kas turit galimybe sujungt su kompu ir padaryt kad sviestu visada tos faros?
P.S. Kur isipiest Lietuvos detaluji zemelapi i navigacija? RT4 RT5 lyg pas mane.
407 automatines sviesos
Sukūrė gin, 2014 Bir 04 22:23
Temoje atsakymų: 25
Parašyta 2014 birželio 11 - 07:02
Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo
Parašyta 2014 birželio 11 - 08:22
Na pas mane laukt nera ko,dyzelis nepersijungia niekur uzkurei ir i trasa,tai kas Kaune ar aplink ji galetu man pagelbet su tuo ijungimu sviesu?
Parašyta 2014 birželio 11 - 11:35
Arba kai tokios ryskios sauletos dienos, as is viso tu sviesu nejungiu, ir ksenonu gaila, ir naudos nera is tu sviesu skaiscia sauleta diena. Del to irgi jas jungineju rankiniu budu kada reikia, arba nusistatau kad pacios automatiskai isijungtu kai tamsu arba i tuneli ivaziuoji. Net pro policija vaziuodmas ju nejungiu, Vilniuje gyvenime niekad del to nesustabde. Jei Vilniaus policija toleruoja srauto greicius 80 km/h ir i virsu, tai del tokiu niekniekiu kaip sviesos tikrai nestabdys.Na pradziai ir as dziaugiaus su pastoviai isijungianciom sviesom, bet paskui atsibodo jos, nes jei reik but uzvedus ir kazko laukt (na man reik laukt kol dujos persijungs) tai gaila xenonu budavo, tai atsijungiau ir megaujuos rankiniu budu PM paskaitykGal kas turit galimybe sujungt su kompu ir padaryt kad sviestu visada tos faros?
P.S. Kur isipiest Lietuvos detaluji zemelapi i navigacija? RT4 RT5 lyg pas mane.
Parašyta 2014 birželio 11 - 20:45
O as Kaune ir pas mus kitaip........deja
Parašyta 2014 birželio 11 - 20:53
klubieti kokona susirask parasyk PM jam ir manau tikrai susitarsit pagelbes tuo reikaluO as Kaune ir pas mus kitaip........deja
Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0