Parekomenduokite ishmanuji
Parašyta 2016 birželio 02 - 21:50
Parašyta 2016 birželio 02 - 23:04
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2016 birželio 03 - 05:56
Naudoju jau nemažai metelių Samsung. Telefonai geri, bet tik flagmanai, biudžetiniai lagina kaip už tėvynę. Su liaudyje dar vadinamais šlamštungais yra bėda kad jie turi visą puokštę vartotojui nereikalingų aplikacijų, kurios apsunkina jų darbą. Jeigu imsi samsung, tai patariu iškart root'ink. Žmona jau pusmetį naudoja S5 iš bo budžetinio, kolkas vien tik džiaugsmas. Nes nebėra jokio lago, strigimų. Sau dabar žiūrėdamas atkreipčiau dėmesį į LG ir Sony. Kolega turi HTC flagmaną su stereo garsiakalbiais, tai vargsta su nuolat gendančiais garsiakalbiais kai nešiojasi kišenėj. Tiesiog prilenda dulkių į garsiakalbius ir pradeda džergžt.
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Parašyta 2016 birželio 03 - 06:47
OK reik vel tilipono.
Kolegos ka vartojate koki padoru tilipona? domina biudzhetinis iki 150 eur.(nauajs/naudotas) padorus normalus teleponas.
Pasidalinkute ka uzinate(nokia si karta nedomina) Huawei? samsung? xiamomi? viskas domina iskyrus klonus.
kaip tie sasmung NOTE serijos ten ju kelios. nereikai plytos, 5 coliu per akis.
samsung galaxy S4 labai shudas? kaina ten u zhiuriu po 100 vaiskhto. ar 5 jau geriau dametus imti?
Už tokią kainą - nexus 5
Parašyta 2016 birželio 03 - 09:04
s4 nuo 2013 turiu. pries pusantru metu vaikui perleidau- veikia iki siol idealiai ir baterija islaiko diena kaip pries tai.
Turiu Nota 4 po s4., tai s4 buvau labiau patenkintas - jis neturi jokiu lagu, strigimu ir panasiai nera buves persikroves...
note 4 megsta palagint kartais uzplaukia.. viena kart kiek jau turiu, sumaste ir persikraut.
Šį pranešimą redagavo Eddy: 2016 birželio 03 - 09:05
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2016 birželio 03 - 10:05
tai ash kol kas ir galvoju apie S4 bo ir man vaikui reikia pazadetas tokis daigtas. didelis jau. meshkafono neikishi
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2016 birželio 03 - 11:53
Ar vertas tų pinigų ?
Parašyta 2016 birželio 03 - 12:04
Galiu paklaust,gal pas ką į rankas pakliuves Cat s30!?
Ar vertas tų pinigų ?
kiek girdejau geri tie CAT., kaip jie laiko po tikrovei nezinau... statybose nedirbu., o jei einu i garaza ar kur plytu, cemento pametyt - telefona visad pasidedu i sali, kad pasaugot.
kad jei ir CATa tureciau as ji vistiek deciau kur i sona - su telefonu kisenei dirbti nepatogu,. o ji pasaugot noretus., tai man jo turet neapsimoka, nes ir paprasta saugau...
note 4 jau mate ne viena smugi i zeme koki 100 jei ne daugiau ir stipriu dar.... su dekliuku niekas nenukencia, kaip buves ir veikia. karta jau ir nuo masinos nuskrido - kai isibegejau iki 70 km/h o telefas ant stogo buvo... pamaciau tik per veidrodeli kad kazkas i asfalta teskes i r i dalis pasklido... is 10 m spindulio dalis susirinkau... - vienas kampe rimtesnis ilenkimas, bet telefas veikia...
kokonai., s4 rekomenduoju... laike man, laiko ir vaikui - velka visus dafiga zaidimu kur isiraso... pas klasioku vaiko, atsinesa tokiu dar kur stringa, nepazaidzia ir panasiai. tai mano vienintele cia klasej pagal savo amziu merga 6 metu su sustru telefonu, kur zaidzia ir telefas nelagina
kai as s4 isigijau - bendradarbis po pusmecio s5 isigijo., tai jis juo skustis pradejo gan greitai..
o siaip kiek pats ciupinejau viskas tas pats - turi tik papildomai pulso matuokli is galo ir ekranas 5.1.. skirtumo jokiop praktiskai... o tam bendradarbio s5 baterija po siai dienai teislaiko tik puse dienos
Šį pranešimą redagavo Eddy: 2016 birželio 03 - 12:07
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2016 birželio 03 - 13:58
Samsung S4 tikrai vykęs modelis. Pirkti jį verta, svarbu nesudrožtą rasti (o tai sunkoka, ypač žinant, kad ant jų aplink ekraną rėmelis greitai lupasi ir paskui atrodo ne kaip). Šiaip siūlyčiau dar pasidairyti į Sony. Už 150eur tikrai gali rasti naudotą Sony Z2. Už tokią maždaug kainą galiu pasiūlyti šiam momentui nebent tik Sony ultra Z - http://www.skelbiu.l...a-24263893.html(mano skelbimas). Tik manau bus jis tau per didelis, plius ant jo šūdina kamera - kokybė prasta, nėra blykstės. Pliusas, kad tikrai patogu internete naudoti, kaip planšetė.
Čia jeigu dar turi Sony Z3, tai gera kaina - http://www.skelbiu.l...s-24112037.html(tik kažkoks man jis palinkęs atrodo).
Pas mane patį šiam momentui visi brangesni (dažniausiai taip ir būna). Yra naujų Sony Z3 po 220eur, Z3 Compact naujas už 200eur, Sony Z2 naujas už 200eur, naujas Sony Z5 gold už 380eur, naudotas Sony Z5 už 310eur. Ir lyg viskas.
p.s. kaip tik užvakar pardaviau tikrai tvarkingą samsung s4 už 110 pinigų. Būčiau žinojęs, kad tau reikia, būtume sutarę ką nors.
Šį pranešimą redagavo smiriusz: 2016 birželio 03 - 14:06
Parašyta 2016 birželio 03 - 14:40
nu kazhkaip vat ir linkes S4 jam nupirkti.
Shmiriau, Samsung S6 ir Iphone S6 bus manau netolimoje ateityje ieshkomas. jei turesi ka protingesne kaina brukshtelek. nesakau kad pirksiu tik gal.
pradzhioje reikia mazhajam mokslinciui tilipona surasti
p.S. Chebra dar klausiu kaip meizu, xuidu, doggeee. dar ten kazhkokiu yra. huawei i rt.t. kas tokius uzinate? kaip kaina ir kokybe? Bendradarbis turi ZOPO ar zoppo kazhkoki, zhopa vopshem, tai lyg i rnormalus, bet lyg ir senokas, metu senumo, lyg ir triperis jau
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2016 birželio 03 - 15:07
Parašyta 2016 birželio 03 - 18:01
Iphone 6 nelabai turbūt turėsiu, nemėgstu aš tų iphone jau nuo senų laikų. Dėl Samsung S6, tai gali būti, kad bus kažkas. Huawei, lg man nelabai patinka. Šiaip meizu manau normalus gana telefonas, paskui dar būtų neblogas variantas iš čiurkų kokį asusą atsisiųsti. Čia kaip pavyzdys: http://www.aliexpres...4b-7ffbace7ec5d. Kaina nėra didelė, naujas telefonas, firma normali (vieną asus telefoną turėjau, viskas ok su juo, tik korpuso kokybė geresnė galėjo būti), 3gb ramų, 8 branduolių procesorius, viskas normaliai.
Parašyta 2016 birželio 03 - 20:43
ASUS telefonu tikrai nesiulau pirkti. Kompiuteriai geri, bet ne telefonai. Seip siulau samsunga ziuretis.. A5 2016 modelis geras, viskas ko reikia. Jei ziuri is kitu brandu pagal kainos ir kokybes santyki ir huawei honor 7 neblogas Nieko neturiu pries sony, taciau man nepatinka soniniu mygtuku isdestymas ju.
Parašyta 2016 birželio 03 - 21:59
Aš ASUS Zenfone 2 ZE551ML naudojau, tai jokių nusiskundimų. Tik sakau, korpuso kokybė galėtų būti geresnė.
Parašyta 2016 birželio 04 - 08:18
pats tai ziuriu I sony xa, honor 7,ar sony m5 kainos apie 330 tai irgi nzn.
Parašyta 2016 birželio 04 - 16:18
pats tai ziuriu I sony xa, honor 7,ar sony m5 kainos apie 330 tai irgi nzn.
vat ir aš renkuosi tarp honor7-samsung a5 ar dar kažka panašaus +- tame pačiame kainų segmente iki 5.2''. Į Sony kažkaip nežiūrėjau...Patiktų LG Nexus 5x, bet tai,kad telefone net fm nėra, tai ką aš žinau...
Šį pranešimą redagavo shakilas: 2016 birželio 04 - 16:41
Parašyta 2016 birželio 05 - 15:25
Parašyta 2016 birželio 05 - 16:05
Man jau nebe tai, kad juokinga, bet ir graudu daros kai gatvėj matau tokį vaizdą
Ankčiau buvo kuo mažesnis - dabar kuo didesnis. Ir dar žmonės kažkaip sugeba sau ir kitiems paaiškint, kad patogu
Peugeot 406:
3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote, Body coloured bumpers, CD, CD Multichanger, Climate control, Cloth seat trim, Cruise control, Driver`s airbag, Electric driver`s seat, Electric mirrors, Electric passenger`s seat, Electric sunroof, Folding rear seats, Front electric windows, Front fog lights, Headlight washers, Heated mirrors, Heated seats, Height adjustable drivers seat, Leather seat trim, Metallic Paint, Partial leather seat trim, PAS, Passenger`s airbag, Rear electric windows, Remote locking, Roof rails, Sat Nav, Service indicator, Side airbags, Steel wheels, Steering wheel rake adjustment, Steering wheel reach adjustment, Traction control, SPARCO, NOS, BREMBO, TOYO, MAXIMA, GARIŪNAI
Parašyta 2016 birželio 05 - 16:10
Man jau nebe tai, kad juokinga, bet ir graudu daros kai gatvėj matau tokį vaizdą
Ankčiau buvo kuo mažesnis - dabar kuo didesnis. Ir dar žmonės kažkaip sugeba sau ir kitiems paaiškint, kad patogu
8-663-63443.
Parašyta 2016 birželio 05 - 17:57
Dėl dydžio, tai kam ko reikia. Pvz. didelis telefonas internete naršyti labai patogu lyginant su mažu. Samsung S6 Edge+ man patiko. Tiek dydžiu, tiek funkcijomis, tiek dizainu.
Vartotojų skaito šią temą: 6
narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0