406 Coupe Pininfrina, 99m. 3,0 v6 24
Posted 2014 August 06 - 09:48
Jau per šį laikotarpį nuskriejau ~540 km, pilta dujų 54,7 litro. Taigi, aš labai nustebęs savo liūtuko sąnaudomis. Kodėl? O todėl, kad toli gražu aš ramiai su juo nevarinėju. Visada tenka per tapkę užmest, nes negaliu susilaikyt... Taigi, 100 km gaunas apie 24 Lt.. Autostradoj pastoviai 120+ km/h, mieste tikrai neslenku už pensininkų ir BMW.. Oj kaip aš patenkintas! Kolkas tikrai SUPER! Nu bet aišku, jei draguojant, tai ji valgo kai priklauso. ) Bet čia jau nesiskaito į eksploataciją. ;D
O čia prie liūtuko dar ir tigriuką įsitaisiau. Geras derinukas. Abu gražiai murkia.
Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.
Posted 2014 August 11 - 20:06
butu lietuvoj duju kokybe gera ir eitu kaip benzas. neaisku ka pilam i bakusIr taip kiekvienas apsidujines "turtuolis" aiskina, jog su dujom traukia taip pat kaip su benzu. Aha, visi aplinkui durni tik zmones perkantys panaudotas masinas protingi. Butu tas pats ir geriau tai mazu ir matoru matytu is karto su dujom, o ne benzinas, dyzelis.
Na vazinek, bet mano akimis tai v6 gadinimas su dujom. (cituoti manes nereikia, as gi durnas)
Pats irgi dujas isimesiu kada ekomobiliui, bet tikrai ne galingam varikliui. ;)
O del kaladeliu 95 lt nera daug. Pacyps ir praeis.
TFSI lpg hibrid 147kw
parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas
Posted 2014 August 11 - 20:59
Dirbi kazkur "auksciau" ,kad zinai kokia duju kokybe ar tiesiog nosis tavo gera?butu lietuvoj duju kokybe gera ir eitu kaip benzas. neaisku ka pilam i bakusIr taip kiekvienas apsidujines "turtuolis" aiskina, jog su dujom traukia taip pat kaip su benzu. Aha, visi aplinkui durni tik zmones perkantys panaudotas masinas protingi. Butu tas pats ir geriau tai mazu ir matoru matytu is karto su dujom, o ne benzinas, dyzelis.
Na vazinek, bet mano akimis tai v6 gadinimas su dujom. (cituoti manes nereikia, as gi durnas)
Posted 2014 August 11 - 21:12
Posted 2014 August 11 - 21:25
Na yra skirtumas ar dišovi Optima ledai ar brangesni po 4 litus... Nebent zmogus neturi skonio, tada jam vienodai.geros dujos , gera ir teisingai sureguliuota duju iranga nera nei kiek prasciau uz benzina. o cia kaip argumentai kad tipo turi pinigu nusipirkt galinga masina ir taupo dedamiesi dujas , tai tas pats ir su desra ir su duona ir su ledais ir su viskuo, jei galima rinktis pigesni bet ne blogesni daigta tai kodel nesutaupius.
Ale vaikai duokce man literaturos kodel visi koncernai ir panasiai nedaro dujiniu masinu. Boom galimybe ar kaip? Nes skaitau tai ciudu ciudas tos dujos. Isidedi, visi AG vietoje, valgo mazai, vaziuoja dar geriau nei benzas.
Posted 2014 August 11 - 21:42
Posted 2014 August 11 - 22:41
Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.
Posted 2014 August 11 - 22:59
daug vazzineju. daug kur piluos.palyginti turiu ka. prie ko cia nosisDirbi kazkur "auksciau" ,kad zinai kokia duju kokybe ar tiesiog nosis tavo gera?
butu lietuvoj duju kokybe gera ir eitu kaip benzas. neaisku ka pilam i bakusIr taip kiekvienas apsidujines "turtuolis" aiskina, jog su dujom traukia taip pat kaip su benzu. Aha, visi aplinkui durni tik zmones perkantys panaudotas masinas protingi. Butu tas pats ir geriau tai mazu ir matoru matytu is karto su dujom, o ne benzinas, dyzelis.
TFSI lpg hibrid 147kw
parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas
Posted 2014 August 15 - 15:17
Posted 2014 August 15 - 15:43
Siam motore map daviklis stovi - kolektorio gale is keleivio puses. Isukamas daviklis dvieju kontaktu.Už kiek pinigų šiais laikais galima įsigyt MAP daviklį?
Per ji man nelaike apsuku, gesdavo. O kaltinau laisvos eigos voztuva.
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Posted 2014 August 15 - 20:06
Ačiū už info, bet žinau kur jis randas. Man įdomi jo kaina kokia eina.. Reiktų pirktis, tik galvoju ar naują geriau ar naudotą.Siam motore map daviklis stovi - kolektorio gale is keleivio puses. Isukamas daviklis dvieju kontaktu.
Per ji man nelaike apsuku, gesdavo. O kaltinau laisvos eigos voztuva.
Posted 2014 August 15 - 20:37
Peugeot 407 Coupe 2.7HDi
Citroen DS5 14' 2.0 HDi
Peugeot 406c 2.2HDi
Posted 2014 August 15 - 20:43
Tai tokia kaina ir dėvėto, nes įdomiausia ir yra, kiek kainuoja naudotas.
Posted 2014 August 15 - 20:45
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Posted 2014 August 15 - 20:58
Vo blyn!!! Tai gal turi gumini trišakį, kuris jungias į laisvos eigos daviklį. Ar jau tas daviklis neįeina į variklį?Na matai kaip gerai.. pasirodo 3 kontaktu, buvau pamirses..
beje, dirzus keitei? Nors nesvarbu, jei pats darai varikli bus pigiau pakeist
Jei ka, turiu tavo variklio daliu 140kw. Beveik visa varikli ant daliu. Abi galvos pilnosskomplekte
Va tik, map daviklis blogas. Turiu ir kita kolektoriu., isiurbimo kolika, purkstukus.
Va toks va:
Tas MAP daviklis dabar ne pirmenybinis dalykas. Kažkur pas mane girdisi oro nutekėjimas ir greičiausiai per tą trišakį, nes jis suskeldėjęs visas, kiauras. Uždėjau dviračio ventilį, prispaudžiau, vistiek girdisi, kad šnypščia. Buvau uždėjęs šiaip šlangą, vistiek šnypščia. Reik rast tokį patį, normaliai uždėt ir žiūrėt ar tikrai šitas šnypščia.. Jei šnypštimas dings, o reikalai nepagerės, tada reiks skolintis MAPą ir bandyt, ar čia jam jau semgenėlės perkaito...
Diržų nekeičiau, nes jie kaip nauji. Buvau nusiemęs pažiūrėt, tai dar visas su visom etiketėm, viskas matosi.. Nu žodžiu, kaip naujas. ;)
Edited by Forseti, 2014 August 15 - 21:00.
Posted 2014 August 16 - 05:17
Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo
Posted 2014 August 16 - 08:31
Skambinau, sake ismeta jie tokius dalykus tipo..:/http://www.peugeot-k...ST&f=22&t=56121 cia neskambinai del to trisakio, nesvarbu, kad motoras biski naujesnis gal trisakis toks pat?
Posted 2014 August 16 - 08:34
Peugeot 407 Coupe 2.7HDi
Citroen DS5 14' 2.0 HDi
Peugeot 406c 2.2HDi
Posted 2014 August 16 - 09:08
Posted 2014 September 02 - 10:58
Edited by Forseti, 2014 September 02 - 10:58.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users