Sveiki !!! Forume esu uzsiregistraves jau gana senai, bet savo auto nusprendziau parodyti tik dabar.
Siek tiek apie save:
kaip jau pastebejote forume kartais paklausiu tokiu keistu klausimu, pavyzdziui kaip galima kazka pasidaryti sudetingesnio paciam, o ne geriau ir greiciau butu nuvaryt i servisa, kad pakeistu ar padarytu ta ismanantys zmogai, taip yra todel, kad gyvenu Prancuzijoje Montpellier mieste ir siaip esu toks, kad viska megstu daryti pats, o ne del to, kad pigiau. Karts nuo karto perparduodu auto, nes zinau keles aiskteles kur prancuzai pardavineja masina eksportui, tokias kokias i Lietuva tralais veza perikupai (dauztas, skendusias, degusias ir t.t) Todel sis mano

307 man yra jau 4 - tas. Kodel nusprendizua jo neparduoti? O gi todel, kad jis turi gana rimta
komplektacija : visi elektriniai labagai, lietaus daviklis, automatines sviesos, pusiau odinis salonas, 5-kios durys,5 lieti 17-kos ratai, klimato kontrole, pritemstantys, uzsilenkiantys automatiskai veidrodeliai, GPS, CD keitiklis, aux jungtis, auto pilotas - robotuvas. O ir variklis 79kw Bosh sistema. Zinoma masina su ''veziu'' FAP ir EGR. Fap jau pasalintas, nors dar buvo geras ir bakelyje ELOYS skyscio ir daugiau nei puse, EGR liko ir manau, kad bus paliktas. Zinoma kai prikau automobili, jis buvo prancuziskai nudevetas, apsitrynes lakas, dazai, ilenktas slenstis, buksuojanti sankaba. Siuo metu viskas yra sutvarkyta ir auto rieda toliau. Taip pat pakeistas preikinis stiklas, nes kai pirkau buvo skiles ir gana neblogai. Nupirkau tikrai pigiai ir galima sakyti uz simboline kaina 1200€, todel, kad masina nestabde, skydelis mirgejo nuo lempuciu tokiu kaip ABS/ESP STOP ir rankinis, pakeiciau ABS/ESP bloka, bedos issisprende, viskas veikia jokiu klaidu nera.
Stai keletas nuotrauku kaip auto atrodo dabar (truksta tik priekinio buferio sijono, cia dificitas niekur nerandu):

-----------------------------

O taip atrode kai pirkau:

Siuo metu noreciau pasikeisti molindgus i juodus, nes apdazyti man negraziai atro, susideti ksenonus, pasikeisti galines lempas ir porestailio

307, pasikeisti valytuvis i BOSH ''bananus'', uzsideti kabli. Na, o tepalu ir dirzeliu keitimas, na taip kaip ir priklauso viskas bus atliekama laiku, o tepalai jau laukia Elf 5W30. Tai stai kolkas tiek, toliau bus daugaiau nuotrauku su atliktais darbais ir kaip atrodo auto eksplotuojant.