Viliau nu kam taip labai jau kritishkai?
Telefono brandas dabar iponas arba zumzungas, o ash naudoju nokia, o buitine technika manau pats zinai, kad brandas yra siemens ir jos grupe o ne korejos samsung surinktas Lenkijoje, ar michelin padangos gamintos vengrijoje ;)
Manau pats supranti, kad tas youtube vaizdelis yra topshop lygio reklama tik mazhiau banali. Toki klipa galiu sukurti ir pasiulyti "Super no friction oil"
ir parodysiu lygiai ta pati, tik mano stendas bus didesnis, ir raktas dinamometrinis padoresnis. 1 skardine kainuos tiek kiek alyvos 1 litras. t.y. apie 30-40 litu uzh 1 litra. ir isigijes ish manes toki produktai tikrai pajusi ka dmotoras dirba grazhiau kai supili to tepaliuko-daktariuko.
Kauno turguje kas antras automobilis stovi su tokiu tepaliuku uzhpiltu ;)
i automobili riekia pilti tai kas rekomenduojama. Ash dirbu pagrinde su pramoniniais mechanizmais, kurie kainuoja daug daugiau nei naujas automobilis kartu su visu motoru. Ir i joki toki mechanizma kad ir naudota niekas nepila tokiu vat "daktaru"kad mechanizmus sutaisyti, o keiciamos dalys naujomis ir pilami tokie tepalai kokie priklauso. Plius galiu ish technines puses paaishkinti kad tokios dalys kaip veleneliai, stumokliu ziedai, vozhtuvai, kelikliai, gaminami ish daugybes rushiu plieno o ne vienos rushies, ir koks tepalas pagal trinti tinka vienai plieno rushiai netinka kitai. O ce siulomas bendras produktas visiems automobiliu varikliams, nu taip nebuna jugi ;)
Na aš nesakau, jog tas filmukas man autoritetas, bet, kad sutinku su Laimonu, tai faktas, visi tiek alyvčikai tiek motoristai, auto gamintojai ploja į vieną delną IR TIKRAI NEI VIENAS nėra suinteresuotas daryti ilgaamžiškus dalykus, kai ant oil dangtelio parašyta castrol, tai daug ką pasako, kiek turi bendra. Gretai bus taip kad atsidarysi kuro dangtelį, o ten bus nurodyta kokioj degalinėje kura piltis ir visi varysim ten kur parodyta, nes taip gamintojas nurodė, jis gi geriau žino, nes jis gamino.... Kaip ten yra užjūrį (US) nežinau, bet spėju jog ten gaminami daiktai yra rimtesni. Šiuo atveju galime daryti prielaidą, ar tikrai tinka ta alyva, automobiliams gaminamiems europos rinkai. Kaip minėjai, vienam metalui tinka, kitam ne.