Dėl elipsių visokių palangėse, tai tau pritariu. Tačiau aš čia nesiruošiu dėti kažkokios super aparatūros, nebus pas mane koncertų salės, tiesiog turiu subą užsilikusį ir noriu įsidėt, kad būtų papildomų žemų ir tiek. Noriu palikti viską taip, kaip dabar yra (groja keturios kolonkės duryse (iš galinių durų reik atsivest pliusą ir minusą tada iš stiprintuvo) ir tiek), tik kad dar būtų subas. Tai kaip supratau, tas išėjimas yra toks pats, kaip mano siūlomas adapteris pirmame poste, jis atlieka tą pačią funkciją.
Tai pagal viską, man reikia atsivesti pliusą, minusą. Tada atsivesti nuo galinių kolonėlių laidus į subą. Tada viską sujungti. Ir viskas veiks? Na beliks tik susigalvoti, kaip tą subą išjungti, kad nebūtų visą laiką įjungtas (ieškoti remote ar dar kokio laido). O gal aš išvis remote laido funkcijos nesuprantu, kiek supratau, tu minėjai, kad jis skirtas tik subo valdymui? Su originalia mage vis tiek aš subo nepavaldysiu. Tulpių nebereikia man, tą supratau. Tik dabar klausimas kaip man tuos laidus nuo kolonėlių pajungti į tą jungti ? Ten kiek matau iš foto kontaktai labai maži, čia kažkokia fyškė lyg į tą jungti pirmiausia turėtų kištis? Ar aš čia jau išvis pjaunu į pievas?