Žodžiu raktelis surinktas pagaliau ir veikia. Bet kiniečių kokybė yra kiniečių kokybė... Dabar raktelį teko suklijuoti taip, kad jis būtų visą laiką ištiestas ir nesilankstytų, nes ten kiniečiai pribūrę nesąmonių buvo ir nėjo normaliai surinkti. Pasirodo yra du tipai korpusų (vienas kur baterija statosi į mikroschemą, o kitas kur baterija statosi į rakto korpusą), aš aišku užsisakiau ne tokį, kokio man reikėjo, nežinojau, kad yra du tipai. To pasekoje reikėjo perdaryti truputį gautą korpusą ir rakto geležtę: originalaus rakto geležtė netiko, teko nešti originalų raktą kur raktus daro ir jis man truputį ją paplonino, kad įsistatytų į naują korpusą (aišku visada galima naują geležtę išsitekinti, bet tai brangiau kainuos negu tą patį raktą paploninti), toliau teko išlaužti tą baterijos laikiklį, kuris yra korpuse ir galų gale iš originalaus rakto korpuso įsiklijuoti peugeot logotipą. Kitkas tiko gerai. Žodžiu nelabai tikęs darbas, bet bent raktą turiu normaliai veikiantį ir pakankamai normaliai atrodantį.
Artimiausi planai įsidėti žemų dažnių garsiakalbį ir aktyvuoti aux laidą.