Taip buvo, kad perkant mašiną nėjo patikrinti ar gera greičių dėžė. Supylus tepalus ir įdėjus naują smagratį su sankaba girdimas šioks toks ūžimas tarp 1, 5-2, 5 tūkst. apsukų (ties didesnėm dingsta), o garsas priklauso ne nuo greičio, o nuo apsukų. Vasarą girdisi labiau nei žiemą ( išvis beveik negirdėjau). Atšilus orams - vėl. Ar dėžė gali kaukti dėl nekokybiškos greičių dėžės alyvos, ar netinkamas tai dėžei? 1.6hdi mechanas.
Dėžės kaukimas, 407
Posted 2015 April 04 - 19:30
Posted 2015 April 05 - 13:26
o koki tepala pylei? gali buti tepalai, gali buti dezhes guoliai. ypac pirminis guoliukas.
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Posted 2015 April 05 - 13:28
Kokį tepalą supylei? Priklauso Total BV 75w80, ir čia ne bajeris. Jei supilta kita gera pusiau sintetika arba sintetika, turėtų dirbti pakankamai tyliai ir gerai, tik kartais sunkiau jungiasi pavaros. Jei mineralka pigi, gali būti ir garsų, jeigu dėžė jau vargtelėjusi. Pilčiau minėtą alyvą ir labai nesukčiau galvos, tik būtina sužiūrėti pusašių ir pirminio veleno riebokšlius, kad sekantį kartą keičiant alyvą, nebūtų jos likę tik trečdalis. Šios dėžės mėgsta garsų paleisti, ypač trečiu bėgiu važiuojant nuo kalno ir atleidus gazą, kai dantračiams gaunasi atvirkšti įtempimai ir dirba kita dantų briauna, bet nepaisant jų, yra kantrios ir patikimos. Nebent dėl komforto. Su kaukiančiomis PSA dėžėmis važinėjam jau labai ilgai ir dar nei vienos nesupylėm.
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Posted 2015 April 05 - 15:04
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Posted 2015 April 05 - 21:25
Tai va tame ir esmė. O jei paimsi iš šroto dėžę, negali garantuot, kad nebus taip pat, nes gal 80proc. normaliai panaudotų taip daro. Manros, forumietis Valdas žino, kaip tai suremontuoti, ir netgi suremontuoja, bet dauguma to garso tiesiog negirdi. Nebent čia kalbam apie kažkokį aukštesnį ir garsesnį garsą, negu standartinį nelabai erzinantį ūžimą-kaukimą
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Posted 2015 April 05 - 22:38
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Also tagged with one or more of these keywords: transimisija, 407, 1.6 hdi, pavaru deze, garsas
Aš ir mano Peugeot →
Elektra ir elektronika →
307 bagažinės dangtis atsidaro kartu su durelėmisStarted by Aure, 2023 Dec 17 307 1.6 HDI |
|
|||
Skelbimų lenta →
Perku, ieškau →
Peugeot automobiliai ir jų dalys (Perku, ieškau) →
P407 JBL subwooferStarted by egiducis, 2019 Sep 24 p407 2l 100kw hdi |
|
|||
Aš ir mano Peugeot →
Dyzeliniai varikliai →
Šokinėja apsukosStarted by Aurimas A, 2019 Aug 10 407, 2.0, hdi, šokinėja, apsukos and 2 more... |
|
|||
Aš ir mano Peugeot →
Dyzeliniai varikliai →
P407 sw hdi neužsivedaStarted by aopolis_sw, 2018 Nov 12 407sw, hdi |
|
|||
Skelbimų lenta →
Perku, ieškau →
Peugeot automobiliai ir jų dalys (Perku, ieškau) →
P307 2.0l Hdi mechaninė pavarų dėžė ir kt.Started by ramunas320, 2018 Oct 16 2.0l Hdi, 79Kw |
|
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users